to su ti zbirni nalozi. ukupno njih 9.
Posts by tollway
-
-
do 220 kn 2175 kom u 35 naloga.
-
Da, ali se zna da se očekuje značajni rast vozarina vrlo brzo jer potražnja raste.
A onda će cijena dionice već biti daleko.
Javi nam kad krene da se iskrcamo iz atpl u tpng

upravo obrnuto sam napravio prošli tjedan. i još dodao turiste.
-
u prvih na asku 3791 kom je ravno 50 naloga!! zar još nema velikih prodavača ili su već na vikendu!!??
-
pa on je kupova na razinama 43 000 .
pa nije on kupovao taj dan.. već kroz neko vrijeme.. tako da mu je average vjerojatno u 30ima
kaj hoćete reći da njega pošto ima brdo love ne boli pad sa 63000!!?? da mu je svejedno?
-
prosjek pojedine transakcije oko 70 komada. vjerovatno ima puno zaboravljenih naloga na asku koje je ovaj rast počistio.
Daaa ljudi spavaju zimski san.
kolega neugodno bi se iznenadio koliko je starih zaboravljenih naloga! pa ne bulje svi cijele dane u ekran i lipare kunu!
-
Bože kakva euforija u komentarima. Izgleda da ovi šta prodaju sve sami amateri.
prosjek pojedine transakcije oko 70 komada. vjerovatno ima puno zaboravljenih naloga na asku koje je ovaj rast počistio.
-
da, točno po željama. svi samo čekaju da netko drugi povuče cijenu!
vjerujem da pratite događanja na tankerskom tržištu. bojim se da će nakom FI prije biti propadanja nego li rasta.
-
da se nije pokvarila štamparija u USA!!??
-
činjenica jest da bi sve dionice skuplje od 300 kn pod hitno trebale napraviti stock split do nivoa max 20 kn!!
sve ostalo je preskupo!
neka se samo ugledaju na naše perjanice optimu, ingru, dalekovod, lenac, đuricu... likvidnost bi porasla nekoliko puta! -
E moja Hanfa.
Nek se veli da se radi..
Corava posla.
je, je.... samo se ti zahebavaj!! a tvoje neki dan priznate manipulacije kuipnje i prodaje na optimi!!! kaj naš došla i ti pod povečalo!!
-
štrumfeta nikad nije rekla ti ne dam!! i zato je bila najpoželjnija! ti dam, ti dam, ti dam.... ti dam, ti dam, ti dam.... ali nikad ne dam!
a optima......
-
zašto sputavate kolegu neo u namjeri!!???
to su ti mladi lavovi koji tjeraju ekonomiju naprijed! i dižu BDP za nekoliko postotnih poena!
sretno ti bilo, neo!
-
možda traži kupca!!???
-
ljudi uživajte, ali nemojte zaboraviti prodati! tek onda se može računati zarada!
-
-
nije niti taj CERP toliko loš! smilovao nam se i omogućio da kupim dionice (vrlo vjerovatno prvi puta) po bidu. neka nastavi još neko vrijeme.
-
kolega
meni je ta cijela priča skroz blesava od samog početka! što korona traje duže, sve se više otvara novih pitanja. na kraju će je jednostavno pustiti s lanca jer je očito da je zauzdati nemogu poto se svako malo pojavi novi soj. pa kom opanci kome obojci! ili će cijela svjetska ekonomija raditi samo za cjepiva jer kako stvari sada izgledaju.... cjepiti ćemo se svaka 3-4 mjeseca ili opći bankrot!
-
e moja zloćo.... svakog dana nešto novo od tebe! a pomislio sam da me više ne možeš iznenaditi!!

-
može. najsvježiji današnji primjer. susjeda ima 72 g., jesenas cijepljena od obične gripe, prije mjesec dana cijepljena pfizerovim cjepivom. danas testirana, rezultat pozitivan!
zašto ne bi mogla zaraziti drugoga!!??