1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• Što smo danas tržili

• tollway
    • May 8, 2021 at 6:51 PM
    Quote from Hrx84

Iako sam računajući u kn za nečije pojmove solidno "zaradio" od 2016 do danas svoj rezultat smatram ulagačkim debaklom.

Realnost je da danas mogu kupiti manje bakra ili željeza nego li sam mogao te 2016.g. A da ne govorim koliko manje nekog AAPL ili MSFT ili nedajbože kripta.

Vjerujem da je Ivkin rezultat nešto bolji

pa zakaj nisi hedgirao svoju imovinu!!?? ili kako veliš kupio aple ili microsoft, nedajbože bitkonja ili ethera 2016!!?? lako je poslije bitke biti general!! a da ti je netko onda rekao da kupiš bitccoin ili ether rekao bi mu da je spreman za ludnicu!! eeeeh, kakvi likovi!!

ako imaš previše imovine, a ne znaš njome upravljati, daj je caritasu! i još dobiješ poreznu olakšicu!

• DRY BULK

• tollway
    • May 8, 2021 at 6:31 PM
    Quote from 5. Element

Zar nisu ugovori na 5 g?

Ili sam nesto propustio?

ne mislite valjda za ozbiljno da su ugovori na 5 g vezani za nekakvu fixnu vozarinu!!?? tko bi sklapao takve ugovore u tako dinamičnom sektoru da nema nekakve klizne skale?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • May 6, 2021 at 9:31 PM
    Quote from StatusQuo
    Quote from tollway

mrcash

brodari u sličnim problemima kao i atpl su rasli 300-400%, oni ljepših i čišćih bilanci 600-700%, a ima i onih preko deset puta!!!

kao što kažete, na efikasnoj burzi danas sigurno ne bi bile takve cijene atpl. a da nije tako, ja bih vrlo vjerovatno propustio ulazak. :) ;)

Bas to ovdje imas vremena razmislit i pricekat dodatnu potrdu da je to pravi smjer i uc na vrijeme

to je apsolutna i istinita činjenica!!! zato sam i nekoliko puta napisao da je zse najbolja burza na svijetu!! gotovo je nemoguće zakasniti!!

• tollway
    • May 6, 2021 at 9:09 PM

mrcash

brodari u sličnim problemima kao i atpl su rasli 300-400%, oni ljepših i čišćih bilanci 600-700%, a ima i onih preko deset puta!!!

kao što kažete, na efikasnoj burzi danas sigurno ne bi bile takve cijene atpl. a da nije tako, ja bih vrlo vjerovatno propustio ulazak. :) ;)

• tollway
    • May 6, 2021 at 8:04 PM

probao sam laički i pojednostavljeno korelirati kretanje cijena vozarina i rasta cijene dva-tri brodara iz usa. i onda to projicirati na cijenu atpl. ne usudim se niti napisati kakva je cijena izašla!!! ?( :huh: :!: :!: :!:

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• tollway
    • May 5, 2021 at 9:14 PM

pa zar i gredelj nije na koljenima!!?? krasna usporedba!

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• tollway
    • May 5, 2021 at 9:12 PM

ma da.... taj nesretni kosinj se spominje od kad sam bio dijete! a do sada sam već neka ljeta i natukao! i još ništa!

• DRY BULK

• tollway
    • May 5, 2021 at 9:08 PM

a gdje nam nestao glavoboljček!!?? opet lovi gofove u mutnom!!??

• tollway
    • May 5, 2021 at 9:04 PM
    Quote from forumas

Dobit za 2021. će biti vjerojatno ispod 100 kn po dionici

neka bude tako kao što veliš! koliko bi po tome trebala biti cijena dionice, PE omjer, bv..... 323kn!!?? :P 8o pošto veliš da je cijela g već uračunata u cijenu!!!???

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • May 5, 2021 at 8:57 PM

to je poanta!!!! gnoje li ga gnoje, a neće omirisati žetvu!!!

• tollway
    • May 5, 2021 at 10:52 AM

bravo zloćka

u ovom postu si sažela svu mudrost investiranja!!!

bu nekaj i od tebe!

• tollway
    • May 5, 2021 at 10:09 AM

moguće i to! 18 transakcija za 517 kom!

ili cerp ili slavonac čekaju da se bid napuni pa prirede istovar! viđeno već puno puta.

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• tollway
    • May 5, 2021 at 10:07 AM
    Quote from forumas

Sve iznad 184 je skuplje nego jučer.

tako nisko vjerovatno neće.

• tollway
    • May 5, 2021 at 10:01 AM

kaj je ponestalo benzina ili se čeka kaj dojdu cisterne?

• tollway
    • May 5, 2021 at 9:56 AM

kak su prošle po jučerašnjoj cijeni!!??jučer zaključna 193, prosječna 193,19kn. prva danas 191kn, sada je 186,50.

• tollway
    • May 5, 2021 at 9:39 AM

zloćka

pa od danas nema prava na divku. dakle danas slijedi korekcija cijene.

• PODR (Podravka d.d.)

• tollway
    • May 5, 2021 at 9:29 AM

da li je netko uočio ove silne gapove na asku? ovo kao da je spremno da poleti ako netko ozbiljnije potegne.

• tollway
    • May 4, 2021 at 9:20 PM

moguće i to!! ako se ne umiješ i odstraniš krmelje pa vidiš nekoliko nula više!

• tollway
    • May 4, 2021 at 8:46 PM

nije to optimizam..... već spomenuto samo kao nekakva luda mogućnost! vjerovatno bi bilo za anale trgovanja na zse!

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• tollway
    • May 4, 2021 at 8:40 PM

duže vrijeme nisam gledao dioničare društva i onda se iznenadim... IB!!?? onaj iz atpl? kad je ulazio? zna li netko nešto?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt