još gora situacija nego da je krenulo trgovanje!
Posts by tollway
-
-
po stanju na gledalici.... slijedi najprije veliko obrušavanje!
-
nekoliko puta sam postavio pitanje nakon 16.02. i isteka roka za podnošenje ponuda da li je tko gdje nešto objavio. nigdje nitko ništa. o onda u petak bomba!
sada sve izgleda vrlo jednostavno i unaprijed dogovoreno. definitivno,sve je unaprijed dogovoreno i rađeno u tišini. objavljeno tek pro forme da se zadovolji zakon. čak od one kupnje duga.
po meni završena priča gdje će mali poroći još gore nego na petrokemiji. nažalost!
-
to je samo crtica iz prospekta.... NIKAD realizirano nažalost dioničara!
-
+ATPL kolege s foruma kažu kupi i ja kupio.

<<poslušao i zloćku +OPTE
kako poslušao...!!?? a ona rasprodaje!!?? nekaj tu ne valja!
-
mitkko, samo ti nastavi po svome! svidjelo se to nekome ili ne!
velika većina forumaša, kao i ja, nemaju potrebnu razinu znanja oko TA, pa vjerovatno komentiraju kako im u danom trenutku odgovara. pravi znalci su odavno nestali (čast izuzecima koji se pojave ponekad) upravo iz istih razloga koji i tebe smetaju.
osobno, poznajem najosnovnije osnove TA i ne dajem joj puno na značenju zbog malih prometa i "nereprezentativnosti", ali ih obavezno pogledam. od mene samo pohvale i podrška! nastavi i dalje!
-
hvala kolega
promaklo mi!
-
ma pusti vraga! a u međuvremenu dugopolje postane prvoligaš, pa da mu jadroplov bude sponzor!!?? opet ništa od dobiti!
-
nabrojali ste sve moguće i nemoguće razloga pada cijene sa kojekakvim opservacijama! a odgovor je tako očit i vrlo vrlo jednostavan: ATPL!
-
ja sam na hiti. nema ničega.
-
kakvo upozorenje? zakaj? od koga?
može malo objašnjenje?
-
tento, možda vam pomogne...
na temelju sadašnjih vozarina (očekuje se daljnji rast) i predviđenog rasta potražnje barem još dvije godine zbog nedostatka novogradnje....
osobno, skupio sam dosad 60% od željene koliičine i koristim svaku priliku za dokup.
-
hpb i aci. kupiš i čekaš bez ikakvog straha i brige.
-
kaj je sad ovo!!?? energija naturalis uletjela na drugo mjesto sa 22%!!??
-
nadam se da neće, ali mislim da će squeez vrlo brzo. nema više nikakve prepreke.
-
Ako lažem ja, ne laže knjiga...
Ulaze 2x OIF-a unutra...slavonac prodaje i još neke fizičke osobe...futuersi okreću u zeleno...dobro to izgleda...
ako nije tajna.... koji fondovi?
-
da,da.... sad se dijelimo na optimiste i pesimistične optimiste!! a prije dva-tri mj smo se natjecali tko će biti najoptimističniji optimista!! a članstvo nepromijenjeno!
-
hmmm-.
kakve vi to turbo brze supersonic banke imate pa odma sve to vidite.
kod mene u HPB nista nije sjelo .....
emile
pa nije ti to hersha hospitality trust HT sa nasdaqa!!! to ti je hrvatski telekom, a te dionice vjerovatno nemaš!!

-
https://www.breakwaveadvisors.com/insights/2021/…nd-coal-markets
Kao sto rekoh, trzisne silnice su ipak malo drukcije od onog sto bi htjela KP Kine. Sto prije shvate jeftinije ce proci.
ma pusti vraga, kolega! ima taj KP još uvijek itekako debelog utjecaja.
-
takvim sistemom trgovine, izgleda da si se dragi kolega, duboko zakopao u nekim papirima.