1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • July 8, 2021 at 9:19 AM

ne poznajem niti približno dovoljno materiju da bih davao bilo kakve prognoze. ali i iz aviona je vidljivo da pušu jako dobri vjetrovi i da je trend vrlo pozitivan. u nedostatku novaca nisam sakupio željeni broj papira jer neke druge pozicije nisam htio zatvarati pošto-poto, ali sam spreman čekati dok ne dostigne neki željeni target ili dok se trendovi ne preokrenu. kada će to biti.....do jeseni, slijedeće godine, za dvije-tri..... vjerujem ne zna nitko!

trenutne dnevne oscilacije cijene me uopče ne tangiraju, rezultat za Q2 će reči puno toga. zato ugodna plovidba i mirno more!

• Best buy

• tollway
    • July 8, 2021 at 8:23 AM

mašala kolega, svaka ti dala šampione!!! nema tako visoke ocjene koju bih ti dao!

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• tollway
    • July 7, 2021 at 7:42 PM

ako sad ovi naši vladajući mymooni ne iskoriste priliku povući milijardu eura kao naknade za covid i potrese......

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • July 7, 2021 at 7:36 PM

da, i nakon toga slijedi dražba uravnoteženja ako postotno odstupa više od propisanog.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • July 7, 2021 at 7:33 PM

ajmo malo realnosti kolege!!

o kakvoj pobogu divki sanjarite!? to će vas baš spasiti!! neka se što bolje konsolidiraju,zatvore vrata dubiozama, smanje maksimalno dugove i stanu na zdravije noge.

u konačnici, ako vam je baš toliko stalo do nj, možete ju isplatiti sami sebi prodajom .... kao što je netko spomenuo 7% papirića. i tako se nagraditi! u konačnici dođe vam praktički na isto.

neka samo dobro posluju, biti će onda i vremena za divku!

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • July 7, 2021 at 7:16 PM

nemoj kolega milo i ti!! zar i ti naivno misliš kao i velika većina da je kupac pametniji od prodavača!!??

a ako se ne varam, količina je rastepena na 5-6 naloga.

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• tollway
    • July 7, 2021 at 7:11 PM

pa upravo takve su meni i zanimljive, one na sporednom kolosijeku koje čekaju vozni red. a iz tvoje druge rečenice vidljivo je da nisi baš upoznat sa svim stvarima.

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• tollway
    • July 7, 2021 at 3:46 PM

nigdje na vidiku dobre duše da nama neukima malo pobliže objasni samu koncepciju poslovanja i vlasništva nad brodovima?? nešto sam polovio i shvatio, ali mi većina toga još uvijek u magli.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • July 7, 2021 at 3:34 PM

ne vjerujem da je FI procurio! još je malo prerano. nisu mogli još napraviti rdg.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • July 7, 2021 at 3:27 PM

kolega

ta priča se da je optima prodana se vrti barem od ožujka-travnja! a nigdje nikakve info! niti procurene!! to mi je ipak za naš mentalitet prenevjerovatno!

evo i upravo počelo iskipavanje!

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• tollway
    • July 7, 2021 at 3:22 PM

nakon toliko godina oni SADA izdaju preporuke!!?? kada i vrapci na grani pjevaju i trguju kriptovalutama!

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • July 7, 2021 at 3:19 PM

e ovo sada stvarno postaje komedija prve klase! nadamo se usvojenju zakona u rujnu!!!???

dakle, svi slobodno na jadran! slijedi sezona kiselih krastavaca!

• tollway
    • July 7, 2021 at 3:12 PM

to nije niti će biti spektakularna dionica. nakon prošlogodišnjeg sukoba i svojevrsnog razdruživanja vlasnika, očekujem stabilnost i poneku manju akviziciju.

• tollway
    • July 7, 2021 at 2:10 PM

kaj osim ledice (pretpostavljam da je sa ovih prostora) ovdje nema živih da se prokomentira izdašna divka i podjela dionica koje će tako postati puno dostupnija.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • July 7, 2021 at 1:25 PM

možda se kolege malo uskomešale što je netko jučer rastepel po bidu skoro 6000 kom. i još malo ulja na vatru dolio sa spomenutim problemčičima.... i eto ti razloga za nelagodu.

ako skupljaš kroz duže razdoblje, nema nikakvog razloga za paniku.

• Best buy

• tollway
    • July 6, 2021 at 7:26 PM

ma da.... ili hoćeš reči da ne bi bilo dosta kapitala. odokativno sam izračunao da sada rimac vrijedi puno više od agrokora na vrhuncu!

• tollway
    • July 6, 2021 at 7:24 PM
    Quote from Ledica
    Quote from tollway

baš zanimljivo.... što uopće rade ti švicarci? i koliko dugo više? i ja bi ih prije prodao uz puno manju proviziju!

Švicarci prodaju po uputama HT-a.

A uputa glasi: da se niste usudili....

Ali za tri dana nastupa Zaba ili neka druga banka.

Uputa sada dolazi od AZTN i glasi: PRODAJj!!!

to me baš i brine, kolegice!!!

baš ta uputa od AZTN za koju znamo već nekoliko godina, a koja se neprestano ignorira!

• tollway
    • July 6, 2021 at 3:23 PM

baš zanimljivo.... što uopće rade ti švicarci? i koliko dugo više? i ja bi ih prije prodao uz puno manju proviziju!

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • July 6, 2021 at 2:59 PM

kaj je počelo novo prosipanje po bidu!!??

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • July 6, 2021 at 2:55 PM

pa mogli im onda dati i excelsu da se lijepo žičarom vozaju gore-dolje! :huh:

1. Privacy Policy
  2. Kontakt