1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• Što smo danas tržili

• tollway
    • July 8, 2021 at 1:25 PM

pa vi žene ste pomalo nevjerovatne!!!! a svugdje se priča da su vrlo rastrošne! ili imaju jako jako duge i velike čarapice!

ja sirotan kupim prodam nešto jednom u mjesec-dva, a zloćka, ledica, kvarkica kupuju svako malo!!!??? valjda dok im se po ljuku spuhne!! :) ?(

• Što smo danas tržili

• tollway
    • July 8, 2021 at 12:49 PM

ako si to ti kupila... onda može još i jeftinije! :P

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • July 8, 2021 at 10:21 AM

bude

onome tko je zadovoljan prinosom ili igra na rast ili pad cijene, tih 20 ili 40 milja je jako bitno! onima koji planiraju biti duže unutra, puno manje. zaključili smo nedavno da se vozarine "naplačuju" sa odgodom od 45 pa čak do 60 dana. dakle, sada smo po tome na kraju 8-og mjeseca. vozarine su i dalje visoke, tako da Q3 mora biti puno bolji od Q2! to je moj zdravoseljački način razmišljanja jer nisam nikakav znalac.

vjerovatno si i sam primjetio da ponekad postavljam čudna pitanja. da, istina,i nije me sram priznati! i pitati nešto što ne razumijem ili neznam.

ako ne razmišljam dobro.... kako drugi razmišljaju?

• tollway
    • July 8, 2021 at 9:49 AM

i ja se nadam zbog svih optimaša koji su unutra, ali.... ja svoje prodao sa podnošljivim minusom i ušao u jdpl jer mi atlanska bila pobjegla. nakon Q2 slijedi odluka kupovati još i jedne i druge ili pričekati.

• tollway
    • July 8, 2021 at 9:19 AM

ne poznajem niti približno dovoljno materiju da bih davao bilo kakve prognoze. ali i iz aviona je vidljivo da pušu jako dobri vjetrovi i da je trend vrlo pozitivan. u nedostatku novaca nisam sakupio željeni broj papira jer neke druge pozicije nisam htio zatvarati pošto-poto, ali sam spreman čekati dok ne dostigne neki željeni target ili dok se trendovi ne preokrenu. kada će to biti.....do jeseni, slijedeće godine, za dvije-tri..... vjerujem ne zna nitko!

trenutne dnevne oscilacije cijene me uopče ne tangiraju, rezultat za Q2 će reči puno toga. zato ugodna plovidba i mirno more!

• Best buy

• tollway
    • July 8, 2021 at 8:23 AM

mašala kolega, svaka ti dala šampione!!! nema tako visoke ocjene koju bih ti dao!

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• tollway
    • July 7, 2021 at 7:42 PM

ako sad ovi naši vladajući mymooni ne iskoriste priliku povući milijardu eura kao naknade za covid i potrese......

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • July 7, 2021 at 7:36 PM

da, i nakon toga slijedi dražba uravnoteženja ako postotno odstupa više od propisanog.

• tollway
    • July 7, 2021 at 7:33 PM

ajmo malo realnosti kolege!!

o kakvoj pobogu divki sanjarite!? to će vas baš spasiti!! neka se što bolje konsolidiraju,zatvore vrata dubiozama, smanje maksimalno dugove i stanu na zdravije noge.

u konačnici, ako vam je baš toliko stalo do nj, možete ju isplatiti sami sebi prodajom .... kao što je netko spomenuo 7% papirića. i tako se nagraditi! u konačnici dođe vam praktički na isto.

neka samo dobro posluju, biti će onda i vremena za divku!

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • July 7, 2021 at 7:16 PM

nemoj kolega milo i ti!! zar i ti naivno misliš kao i velika većina da je kupac pametniji od prodavača!!??

a ako se ne varam, količina je rastepena na 5-6 naloga.

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• tollway
    • July 7, 2021 at 7:11 PM

pa upravo takve su meni i zanimljive, one na sporednom kolosijeku koje čekaju vozni red. a iz tvoje druge rečenice vidljivo je da nisi baš upoznat sa svim stvarima.

• ULPL (Alpha Adriatic d.d.)

• tollway
    • July 7, 2021 at 3:46 PM

nigdje na vidiku dobre duše da nama neukima malo pobliže objasni samu koncepciju poslovanja i vlasništva nad brodovima?? nešto sam polovio i shvatio, ali mi većina toga još uvijek u magli.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • July 7, 2021 at 3:34 PM

ne vjerujem da je FI procurio! još je malo prerano. nisu mogli još napraviti rdg.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• tollway
    • July 7, 2021 at 3:27 PM

kolega

ta priča se da je optima prodana se vrti barem od ožujka-travnja! a nigdje nikakve info! niti procurene!! to mi je ipak za naš mentalitet prenevjerovatno!

evo i upravo počelo iskipavanje!

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• tollway
    • July 7, 2021 at 3:22 PM

nakon toliko godina oni SADA izdaju preporuke!!?? kada i vrapci na grani pjevaju i trguju kriptovalutama!

• OPTE prodaja - kladionica

• tollway
    • July 7, 2021 at 3:19 PM

e ovo sada stvarno postaje komedija prve klase! nadamo se usvojenju zakona u rujnu!!!???

dakle, svi slobodno na jadran! slijedi sezona kiselih krastavaca!

• tollway
    • July 7, 2021 at 3:12 PM

to nije niti će biti spektakularna dionica. nakon prošlogodišnjeg sukoba i svojevrsnog razdruživanja vlasnika, očekujem stabilnost i poneku manju akviziciju.

• tollway
    • July 7, 2021 at 2:10 PM

kaj osim ledice (pretpostavljam da je sa ovih prostora) ovdje nema živih da se prokomentira izdašna divka i podjela dionica koje će tako postati puno dostupnija.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • July 7, 2021 at 1:25 PM

možda se kolege malo uskomešale što je netko jučer rastepel po bidu skoro 6000 kom. i još malo ulja na vatru dolio sa spomenutim problemčičima.... i eto ti razloga za nelagodu.

ako skupljaš kroz duže razdoblje, nema nikakvog razloga za paniku.

• Best buy

• tollway
    • July 6, 2021 at 7:26 PM

ma da.... ili hoćeš reči da ne bi bilo dosta kapitala. odokativno sam izračunao da sada rimac vrijedi puno više od agrokora na vrhuncu!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt