ehhhh sada.... mirovinci su od samog pojavljivanja poznati po svojim besprijekornim ulaganjima
pozitivna okolnost jest da je to IT sektor koji se svakodnevno razvija, a na zse ga baš i nema.
Posts by tollway
-
-
Ovdje kao da nema sutra!
Sve se uzima.

???? o ćemu ti ti kolega?na prometu od 224 kilo kn? jedna kupnja 3000 kom na 63, a ostalo kikiriki-koštice. ja mislio da je promet barem dvije milje

-
samo da se ne dogodi da je to bilo sve od nje!! i da trgovina zamre.
-
Na pravome ste tragu:
Peking je prošle godine donio nova pravila za kontrolu iznosa duga velikim investitorima u prometu nekretnina. Te mjere su natjerale Evergrande da svoje nekretnine prodaje po znatno nižoj cijeni kako bi se osiguralo pristizanje novca za održavanje poslovanja i zato se sada se bori s isplatom kamata na svoje dugove.
Prisiljavaju investitore da prodaju stanove po nižim cijenama, dakle partija je opet racionalna. Em obuzdava nekretninski balon, em omogućava ljudima jeftinije stanove.
Može li to u Hrvatskoj! Da se malo sruši cijena stanova, jer malo su ga pretjerali! Za stan on 45 kvadrata traže 1.000.000,00kn.
bojim se da neće ići. uz veliki rast cijena materijala i radne snage.... i nikako ne zaboraviti uvođenje eura!
-
kolega dovoljno si dugo na burzi i sam veliš dovoljno iskusan... da kažeš NIKAD NE RECI NIKAD!!
-
Budu se i danasnji kupci javili?
sigurno hoće, ali samo oni koji budu kupovali ispod 175!!

opaaa... vidi vraga! stigli branitelji!
-
nitko ne komentira refinanciranje libertasa?
-
hohohoho... pa onda će atpl debelo debelo profitirati! puno više ljudi stane na bulkere,capove, panamaxe nego na putničke brodove! a još k tome su kinezi mali i sitni!

-
I po kojoj cijeni
Ako bude scenarij iz Kraša, šmrcko
Tko to može znati.Odavna oni skupljaju, tko zna još kolko ima po drugim računima...jako ih dobro poznajem, zato sam i uša u podravku, ali nažalost sam izaša zbog leda i dalićke.Oni će sigurno ić na preuzimanje, samo je pitanje kad.Novaca imaju, skupljat će po malo i vjerojatno od fondova...
ako debelo prodaju kraš.... svašta je moguće. samo.... kraš je imao mcap 350-400 milja kad su ulazili, a podr ima preko 4 mlrd!
-
tko nam kriv.... prije samo 6-7 mj sa 100 000 kn si bez brige mogao u top 10!! sada neka se drugi tuku!
-
Po meni je lako moguca jedna klasicna oktobarska revolucija....ako se sjetimo u proslosti kroz listopad osim sto lisce opada i cijene dionica su znale padati znacajno.
ako smo već kod toga.... oktobarska revolucija je započela 07.studenog!!! dakle, imamo još mjesec i pol dana vremena!!

-
Eto jedan kraći osvrt.
Eto jedan kraći osvrt.
a bogati..... strašne li analize!!

-
sutra je početak trgovanja. kakva se cijena očekuje?
-
da li je itko probao izračunati projekciju dobiti za q3 i q4? nisam stručnjak, ali dobio sam brojke koje se ne usudim napisati!! a 2022.g..... ako vozarine samo ostanu kakve sada jesu....!!!!!!!???????
-
kaj pak je sad ovo!!?? 2min do otvaranja, a i bid i ask mršavi kao one oglodane manekenke!
-
ali ovoliko optimizma učuture ne vidjeh, rekao bih, još od 2007. 😁
ima u tome nešto! ali sada kako god da okreneš, situacija je win-win!
-
po meni, reči će nešto u stilu status quo, da ne izazove nikakav ozbiljniji potres na bilo koju stranu.
-
po meni odličan potez! izraubaju te potom prodaju stare brodove bez scrubera, a dobivaju nove sa svim zahtijevanim normama.
I to po kojoj cjeni prodati stare, svaki dan im raste cjena, mislim da su sa ovim pogodili tajming.Uglavnom ubrzo će vjerojatno objaviti i nekakve ugovore sa višim vozarinama, jer ovo će potrajati, oni to bolje znaju od nas...
i ne samo to! neće biti xy dana praznog hoda zbog ugradnje pročistača, a niti troškova ugradnje istih. dobro, toliko će dobiti manje za njih, ali ipak...
-
po meni odličan potez! izraubaju te potom prodaju stare brodove bez scrubera, a dobivaju nove sa svim zahtijevanim normama.
-
kaj je nakaj procurilo vezano za dokap ili netko samo agresivno kupuje!?