1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• SPAN (SPAN d.d.)

• tollway
    • September 23, 2021 at 11:46 AM

ehhhh sada.... mirovinci su od samog pojavljivanja poznati po svojim besprijekornim ulaganjima ;) :/ =O pozitivna okolnost jest da je to IT sektor koji se svakodnevno razvija, a na zse ga baš i nema.

• ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

• tollway
    • September 23, 2021 at 11:33 AM
    Quote from Zvjezdani

Ovdje kao da nema sutra!

Sve se uzima. :)

???? o ćemu ti ti kolega?na prometu od 224 kilo kn? jedna kupnja 3000 kom na 63, a ostalo kikiriki-koštice. ja mislio da je promet barem dvije milje =O :huh:

• SPAN (SPAN d.d.)

• tollway
    • September 23, 2021 at 11:28 AM

samo da se ne dogodi da je to bilo sve od nje!! i da trgovina zamre.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • September 23, 2021 at 10:28 AM
    Quote from darac11
    Quote from Marin83

Na pravome ste tragu:

Peking je prošle godine donio nova pravila za kontrolu iznosa duga velikim investitorima u prometu nekretnina. Te mjere su natjerale Evergrande da svoje nekretnine prodaje po znatno nižoj cijeni kako bi se osiguralo pristizanje novca za održavanje poslovanja i zato se sada se bori s isplatom kamata na svoje dugove.

Prisiljavaju investitore da prodaju stanove po nižim cijenama, dakle partija je opet racionalna. Em obuzdava nekretninski balon, em omogućava ljudima jeftinije stanove.

Može li to u Hrvatskoj! Da se malo sruši cijena stanova, jer malo su ga pretjerali! Za stan on 45 kvadrata traže 1.000.000,00kn.

bojim se da neće ići. uz veliki rast cijena materijala i radne snage.... i nikako ne zaboraviti uvođenje eura!

• SPAN (SPAN d.d.)

• tollway
    • September 23, 2021 at 10:05 AM

kolega dovoljno si dugo na burzi i sam veliš dovoljno iskusan... da kažeš NIKAD NE RECI NIKAD!!

• SPAN (SPAN d.d.)

• tollway
    • September 23, 2021 at 10:02 AM
    Quote from Marielena

Budu se i danasnji kupci javili?

sigurno hoće, ali samo oni koji budu kupovali ispod 175!! 8) 8)

opaaa... vidi vraga! stigli branitelji!

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • September 23, 2021 at 8:43 AM

nitko ne komentira refinanciranje libertasa?

• tollway
    • September 22, 2021 at 9:27 PM

hohohoho... pa onda će atpl debelo debelo profitirati! puno više ljudi stane na bulkere,capove, panamaxe nego na putničke brodove! a još k tome su kinezi mali i sitni! :) 8o

• Best buy

• tollway
    • September 22, 2021 at 9:22 PM
    Quote from Milo
    Quote from zlocesti

I po kojoj cijeni

Ako bude scenarij iz Kraša, šmrcko

Tko to može znati.Odavna oni skupljaju, tko zna još kolko ima po drugim računima...jako ih dobro poznajem, zato sam i uša u podravku, ali nažalost sam izaša zbog leda i dalićke.Oni će sigurno ić na preuzimanje, samo je pitanje kad.Novaca imaju, skupljat će po malo i vjerojatno od fondova...

ako debelo prodaju kraš.... svašta je moguće. samo.... kraš je imao mcap 350-400 milja kad su ulazili, a podr ima preko 4 mlrd!

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• tollway
    • September 22, 2021 at 9:13 PM

tko nam kriv.... prije samo 6-7 mj sa 100 000 kn si bez brige mogao u top 10!! sada neka se drugi tuku!

• tollway
    • September 22, 2021 at 7:58 PM
    Quote from Neo

Po meni je lako moguca jedna klasicna oktobarska revolucija....ako se sjetimo u proslosti kroz listopad osim sto lisce opada i cijene dionica su znale padati znacajno.

ako smo već kod toga.... oktobarska revolucija je započela 07.studenog!!! dakle, imamo još mjesec i pol dana vremena!! ;) :P

• SPAN (SPAN d.d.)

• tollway
    • September 22, 2021 at 7:46 PM
    Quote from Zvjezdani

Eto jedan kraći osvrt.

http://www.energypress.net/analiza-inicij…c_8StVyzmndZaSE

Quote from Zvjezdani

Eto jedan kraći osvrt.

http://www.energypress.net/analiza-inicij…c_8StVyzmndZaSE

a bogati..... strašne li analize!! X( ?(

• SPAN (SPAN d.d.)

• tollway
    • September 22, 2021 at 11:48 AM

sutra je početak trgovanja. kakva se cijena očekuje?

• tollway
    • September 22, 2021 at 10:28 AM

da li je itko probao izračunati projekciju dobiti za q3 i q4? nisam stručnjak, ali dobio sam brojke koje se ne usudim napisati!! a 2022.g..... ako vozarine samo ostanu kakve sada jesu....!!!!!!!???????

• tollway
    • September 22, 2021 at 9:29 AM

kaj pak je sad ovo!!?? 2min do otvaranja, a i bid i ask mršavi kao one oglodane manekenke!

• tollway
    • September 21, 2021 at 9:44 PM
    Quote from maratonac

ali ovoliko optimizma učuture ne vidjeh, rekao bih, još od 2007. 😁

ima u tome nešto! ali sada kako god da okreneš, situacija je win-win!

• DRY BULK

• tollway
    • September 21, 2021 at 9:41 PM

po meni, reči će nešto u stilu status quo, da ne izazove nikakav ozbiljniji potres na bilo koju stranu.

• tollway
    • September 21, 2021 at 9:04 PM
    Quote from Milo
    Quote from tollway

po meni odličan potez! izraubaju te potom prodaju stare brodove bez scrubera, a dobivaju nove sa svim zahtijevanim normama.

I to po kojoj cjeni prodati stare, svaki dan im raste cjena, mislim da su sa ovim pogodili tajming.Uglavnom ubrzo će vjerojatno objaviti i nekakve ugovore sa višim vozarinama, jer ovo će potrajati, oni to bolje znaju od nas...

i ne samo to! neće biti xy dana praznog hoda zbog ugradnje pročistača, a niti troškova ugradnje istih. dobro, toliko će dobiti manje za njih, ali ipak...

• tollway
    • September 21, 2021 at 8:05 PM

po meni odličan potez! izraubaju te potom prodaju stare brodove bez scrubera, a dobivaju nove sa svim zahtijevanim normama.

• JDPL (Jadroplov d.d.)

• tollway
    • September 21, 2021 at 1:30 PM

kaj je nakaj procurilo vezano za dokap ili netko samo agresivno kupuje!?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt