Spremni za polijetanje? ✈️🙃
Tko se boji visina moze razmotriti vezanje za tankerase🤔😁
kakvo pobogu polijetanje!!?? možeš se vezati ua tankeraše jer kako izgleda uskoro postaju podmornice!
Spremni za polijetanje? ✈️🙃
Tko se boji visina moze razmotriti vezanje za tankerase🤔😁
kakvo pobogu polijetanje!!?? možeš se vezati ua tankeraše jer kako izgleda uskoro postaju podmornice!
-atpl završio jedan zaostali nalog od petka, možda sada najbolje sve dati u neku banku, ali koju, slaba kamata, dividende nema, možda najbolje čarapica, ide zima
kolega
obrati se zloćki kaj se čarapica tiče! ona je tu pravi expert koliko puta izvrnula naopačke na optimi i uvijek nešto izašlo van! predmnijevam da su to one ličke debele vunene ![]()
a od ovoga što je jure zalijepio bi moglo biti vrlo pozitivno za firmu i dionicu!
možeš ga vrlo jednostavno izračunati temeljem fi za q3! potrudite se malo, ne samo čekati na gotovo. a usput nešto novo i naučite!
misliš na nasdaq? ako da onda se apsolutno slažem. s druge strane FI-jevi sastavnica s&p500 izbacuju jedna za drugom puno bolje rezultate od očekivanih. ekonomija se oporavlja brže od očekivanja.... tako da tu "nema straha".
kina.... to vjerovatno niti oni sami neznaju.
skidam vam svima kapu i naklon do poda!!! tijekom svih ovih godina i nakon svih doživljenih i proživljenih svinjarija i piz...ija ovdje, nadati se nećemu većem od 5,36kn i gledati sve druge vlakove kako prolaze i brojati propuštene prilike.... još jednom, svaka čast! nadam se da ste u pravu!
Iduća dva tjedna su ključna............
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
pa, boga mu poljubim, kaj je ovo!!!??? na svakoj drugoj temi su slijedeća dva tjedna ključna!!!
nema više odgovarajučih emotikona!
kaj onda slijedi?
![]()
istina, ali nemojte od toga očekivati neke drastično veće rezultate.
Pa samo sam pitao jer nisam ni sam siguran kako tocno izracunati. Problem mi je sto imamo i kodt2 dionice i drugi problem sto njihovi profiti budu kombinirani sa poticajima odnosno poreznim olaksicama, pa dio toga stavljaju u zadrzanu dobit itd. Ako netko zna kako to sve uzeti u obzir neka napise. Sam rezultat i nije toliko bitan slazem se jer je svima jasno da je ovo top kompanija ali ipak nevi bilo lose znati tocan omjer.
kolega
nemoj se time zamarati. u GI će napisati onako kako njima odgovara, a MSFI omogučava puno mogućih računovodstvenih akrobacija. vrlo često se od puno stabala ne vidi šuma! sinergija sa poljacima je zlatna koka! i zato mirno spavaj slijedećih min 5-6 g!
kaj se mučite sa nevažnim brojkama? ako do sada niste shvatil..... kodt je dionica za isključiti je iz portfelja da ju ne gledaš stalno! i zaboraviti je! jer ona kontinuirano raste desetak g i na dobrom je putu da i slijedećih deset bude tako! a dividenda redovito stiže!
a i likvidnost se dobrano popravlja.
bogami, ovo sad je tek početak kompletnog kolektivnog ludila!!! sad više stvarno ne znaš tko tu koga kada i zašto!!! tek sada znamo da ništa ne znamo! a očito je da ne znaju niti oni!!
sada su bogme i mene zbunili, u jednu ruku bih se cijepio, a u drugu ne,
malo sam u nedoumici zašto prvi pendrek ne pendreči one što s tuđim potvrdama ulaze u noćne klubove, a gospođa predstavnica ugostitelja javno na TV kaže da oni ne mogu to kontrolirati jer nisu policajci, ali kada ih posjetitelj i pita može li s tuđom potvrdom kažu, ma ajde upadaj, moramo i mi nešto zaraditi, a nećemo valjda baš coronu, znači oni su za zaradu, ali ne bi obavljali ono što stožer traži,
ne kužim tko bi trebao biti zadužen za kontrolu na ulazu, morti kakti policija da ju mi plaćamo što spavamo u to vrijeme, što vele, hoće još dugo biti struje ovdje u našoj državi
ma nisu samo ugostitelji.... kaj sa šoping centrima? a gdje su još manje lokalne trgovine? npr meni dnevno dolazi tridesetak kupaca u veleprodaju, a do mene s druge strane povezana i maloprodaja sa barem stotinjak kupaca dnevno. na kontra strani kafić, a svi imamo zajednički ulaz. kaj bi ja trebal napraviti kad mi uleti kupac bez maske (a takvih je barem 30% i to velikim dijelom mlađi). bilo cijepljen bilo necijepljen , sa ili bez covid putovnice. mala sredina gdje svi sve poznaju. kak bi se uopće trebal postaviti prema njima, a od njih živimo i ja i moja familija, a bogami i država.
nisam neki znalac, ali sa sigurnošću od 100% znam da cijena može i gore i dolje!
bogami, ovo sad je tek početak kompletnog kolektivnog ludila!!! sad više stvarno ne znaš tko tu koga kada i zašto!!! tek sada znamo da ništa ne znamo! a očito je da ne znaju niti oni!!
sigurno netko iz uprave čita forum. i sada baš u inat, što svi očekujemo utješnu/izdašnu divku...... e nećete..... ne ide to tako! svima u inat... dobiti ćete, ali kad mi kažemo, a ne kad vi želite!
iskreno, točno to sam i očekivao! sindikat na djelu!
Tko je postao dugoročni ulagač u brodare, ruka gore XD
netko je već pitao i prije.....evo prijavljujem se i ovdje i na jdpl. ali ne od danas! zadnja atpl kupljena početkom svibnja, zadnji jdpl krajem lipnja. i od početka kupnje planiram biti barem dvogodišnji dugoročni! osim ako bude svijetu kraj u međuvremenu... onda nam svejedno ![]()
meni je u glavi ostao podatak (ne znam od kada mislim sa drugog foruma) da atpl ima daleko veću i utilizaciju kao i postignute osjetno veće vozarine od prosjeka sektora. kako.... zašto... nisam neki znalac pa se nisam usudio to postati, nego mi ostao visjeti veliki upitnik u zraku. sada kad se otvorilo to pitanje.....
sa prvim dijelom posta se slažem, a zašto je utilizacija toliko pala..... nemam nikakvu ideju. velim, nisam nešto....
sa današnjim danom METSS postaje trgovina KRK!!! kaj upučeniji znaju o tome. malo mi neobično da na krajnjem sjeveru kupci sada kupuju u trgovini krk! kaj je sa trgostilom i trgocentrom? slijedeći za pripajanje?
a zakaj bi trebala biti GS?
Pa netko valjda treba potvrditi isplatu dividende. Tko bi drugi to mogao?
a zakaj bi to trebalo biti sada kada smo mi to zamislili ili zaželjeli? već su imali tri skupštine ove g., a možda će i četvrta! a može biti kao i svake godine na proljeće.