1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• tollway
    • January 2, 2022 at 3:47 PM

odličan post renchi!! živjela ti nama i družila se sa nama još 100 godinia!

• Čudna vremena

• tollway
    • January 1, 2022 at 3:33 PM
    Quote from Hrx84

Ciljano se radi na destrukciji globalizacije, poremećajima u lancima opskrbe, poremećajima u industriji, namjernom smanjenju proizvodnje električne enerergije. Namjernom izazvanim poremećajima u dotoku plina... možete nabrajati do mile volje...

Ovdje na forumu vidim samo veselje likova koji imaju par postotaka imovine u kakvim brodarima. U medijima standardno samo zezancije oko kovida.

A narod samo luduje za nekretninama.

pravo ludovanje za neketninama nam tek predstoji uvođenjem eura. a nije niti čudno zašto! dva solidna rentana stana podmiruju skoro mjesečne potrebe četveročlane obitelji!! ovisno u kojem dijelu HR živite. a cijene kvalitetnijih nekretnina će konstantno rasti.

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• tollway
    • January 1, 2022 at 3:26 PM

obojica ste u pravu. po meni 700-800 kilo kn je optimalno za ulaganje na zse. i ako kroz niz 7-10 godina napravite prosječno 20% plusa ...... to je upravo fantastično!

• Sretan Božić i Novu godinu žele vam Dionice.NET

• tollway
    • January 1, 2022 at 3:17 PM

svako dobro svima i da nam nova samo ne bude lošija od stare!

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • December 8, 2021 at 7:34 PM

počelo je počelo.... biti će tu kojekakvih situacija.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • December 8, 2021 at 7:32 PM
    Quote from kvart99

Ne zelim blatiti Agram jer stvarno o njima i njihovim brokerima - sve najbolje, ali ovo ukazuje da kad se desi ovakva situacija

da ti ne mozes promijeniti nalog niti online, niti telefonski (u ovom slučaju), a niti e-mailom - dakle sve tri opcije otpadaju.....

onda se čovjek stvarno pita ima li uopce smisla truditi se dalje......ili jednostavno povuci novce i otići.....

Jedino je sreća da je ovo velikoj većini ulagača totalno nezanimljiva burza, gdje se 90% vremena apsolutno ništa ne desava, tako da moraš stvarno imati veliku nesreću da ti ovakav slučaj izazove veci gubitak......

takvih situacija na trgovanju na stranim burzama ima gotovo svakodnevno! i to je gotovo pa normalno! naravno kad se trguje preko bog te pitaj kakvih platformi i nemaš se kome žaliti.

a kod nas se to dogodi par puta godišnje i onda i drvljem i kamenjem udri....

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • December 8, 2021 at 7:27 PM

znalci su nekad davno napisali da sa 620-630 plove u plusu. dakle čekamo q1. godišnje .... ne znam, po meni još uvijek minus. dugoročni, spot.... kad bi mi sve znali, gdje bi nam bio kraj.

• tollway
    • December 8, 2021 at 7:23 PM

i sada nakon 5 dana postavljaju se opet ....... pitanja!!?? a mene admin banira na 3 dana zbog neprimjerenog odgovora (u svaštari) razlog vrijeđanje, govor mržnje....

?????????

kad vidim takva pitanja i reakcije....

ako je bilo što u toj mojoj reakciji bilo zlonamjerno..... možete me banirati i trajno.

• tollway
    • December 4, 2021 at 12:02 PM

pa kaj ste svi nepismeni!!?? sve ostaje po starom. jedino ako želite individualni račun onda košta.

• CORONA virus

• tollway
    • November 23, 2021 at 8:44 PM

ako već spominje 30 000 na stadionu, 20 000 na trgu i kafiće.... što onda ne spomene i povorku od koliko 50, 60, 70 000. sve jasno... pazi da se geda ne uvrijedi!!

• DRY BULK

• tollway
    • November 23, 2021 at 7:52 PM

ako uzimamo nekih 45 dana od dana cijene vozarina do realizacije, onda za zaradu atpl i jdpl nema zime. od sredine kolovoza do kraja listopada index je bio iznad 3600. od 22.09. do 22.10. dakle mjesec dana i iznad 4500 bodova. rekordnih vozarina unatrag puno godina! ovih 15-ak dana studenog će malo pokvariti rezultat. kako ih nikad nije krasila prevelika transparentnost ...... možemo samo nagađati o rezultatima.

a niti q1 ne bi trebao biti bitno lošiji jer je index (unatoč ovom padu) još uvijek duplo veći. a ako gledamo po tipovima brodova, onda bi trebalo biti i još bolje!

kaj vele znalci?

• AGROKOR

• tollway
    • November 23, 2021 at 7:27 PM

misli li to on ozbiljno ili igra nekakvu prljavu igru? meni to ne izgleda ozbiljno. trubi na sva zvona.

• CORONA virus

• tollway
    • November 21, 2021 at 6:45 PM

mene sve više ova polarizacija na zagovornike i protivnike asocira na neku smišljenu politiku zavadi pa vladaj. samo je problem u tome što su svi djelomično u pravu! i cijepljeni i necijepljeni i prosvjednici i protivnici.

a što me najviše iznenadilo... hladni nizozemci poludjeli u roterdamu!!! ako se zapale francuzi ili talijani....

• CORONA virus

• tollway
    • November 19, 2021 at 8:56 PM

unatoč svemu....još uvijek živi! 8)

• CORONA virus

• tollway
    • November 18, 2021 at 11:47 AM

to pitanje bi trebalo uputiti poznatoj trojci!

• tollway
    • November 18, 2021 at 11:11 AM

u malo čvrščim rukama!!!??? to se mislilo i na atpl, da su u čvrščim rukama. a vidi panike!! i na tpng me takav scenarij uopče ne bi iznenadio ako se ne desi rast bcti. kako za sada izgleda.... bojim se da do proljeća ništa od toga.

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • November 18, 2021 at 10:40 AM

akumulacija koja traje godinu dana!!!??? hmm, malo neobično. a u isto vrijeme je izlazilo nekoliko većih investitora!!! kaj je to onda? distribucijska akumulacija ili akumulacijska distribucija? najprije oboje.

• CORONA virus

• tollway
    • November 18, 2021 at 10:32 AM
    Quote from Aspalathos

Društvo se opasno polarizira, atmosfera je nestvarna i sve više usijana, u prilog planiranom kaosu.

Ovaj fašizam treba pod hitno zaustaviti, ako je to više uopće i moguće.

ne znam da li ste ozbiljni ili samo srkastični, ali.... povijest se ponavlja? predvodnice opet austrija i njemačka, samo sada svi ispaštaju i/ili su prisiljeni na nešto. obilježeni nose covid potvrde ili rezultate brzog testa, a za sada neobilježeni "židovi" nemaju slobodu kretanja.

kaos velite.... svakako me veseli pobjeda hrvatske repke, ali oni kadrovi prije, za vrijeme i nakon utakmice.... sigurno 100% svi cijepljeni i zdravi!! mislim da je svaki komentar suvišan. a pravi kaos tek počinje.

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• tollway
    • November 12, 2021 at 6:05 PM

kotač povijesti se okreće.... gdje su danas sumerani, babilonci, etrušćani,olmeci, tolteci, maye, inke..... preživjet će samo najjaći i najsposobniji! čim nas je manje tim bolje!

• tollway
    • November 8, 2021 at 5:52 PM

pusti vraga.... da ne bi bilo opet nekog nereda!!! ne bi bilo prvi puta!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt