1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• Best buy

• tollway
    • January 9, 2022 at 7:44 PM

na tom tragu razmišljanja sam i sam. kamo god da se okreneneš, iskače masa dobrih ili odličnih ek podataka. rast bdp, izvoz, rejting, odlična poslovanja tvrtki, stigle pare iz EU.....inflacija pogoduje burzama.... ako se i corona stiša....i nikako ne treba zaboraviti niti uvođenje eura!!!

ali ne vjerujem baš da će milenijci značajnije na zse. pametni telefoni i crypto su donekle već njihov stil života.

a ako dođe neka kataklizma.... onda nam ionako svejedno.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • January 9, 2022 at 3:57 PM
    Quote from ZoD

Definitivno je nešto oko ove pandemije sumnjivo..

uz dužno poštovanje prema svima i iznesenoj tvrdnji.... neću reći ODMAH, ali nakon 2-3 mj od pojave corone, što sam više pratio i čitao sve dalje mi je bilo sve sumnjivije!!! a zadnjih nekoliko mjeseci ne vjerujem više nikome!

• Best buy

• tollway
    • January 9, 2022 at 3:48 PM

svatko razmišlja na svoj način. osobno ove godine očekujem eksploziju na zse! predvodnici fin i turistički sektor! brodari priča za sebe.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • January 2, 2022 at 4:03 PM

očekujem barem 15% više dobiti nego u q3!! to ne znači da ćemo zbrajanjem quartala dobiti neto rezultat za 2021.!!!! godišnji izvještaji se rade malo drugačije. a već q1 će pokazati drastičan rast dobiti.

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• tollway
    • January 2, 2022 at 3:47 PM

odličan post renchi!! živjela ti nama i družila se sa nama još 100 godinia!

• Čudna vremena

• tollway
    • January 1, 2022 at 3:33 PM
    Quote from Hrx84

Ciljano se radi na destrukciji globalizacije, poremećajima u lancima opskrbe, poremećajima u industriji, namjernom smanjenju proizvodnje električne enerergije. Namjernom izazvanim poremećajima u dotoku plina... možete nabrajati do mile volje...

Ovdje na forumu vidim samo veselje likova koji imaju par postotaka imovine u kakvim brodarima. U medijima standardno samo zezancije oko kovida.

A narod samo luduje za nekretninama.

pravo ludovanje za neketninama nam tek predstoji uvođenjem eura. a nije niti čudno zašto! dva solidna rentana stana podmiruju skoro mjesečne potrebe četveročlane obitelji!! ovisno u kojem dijelu HR živite. a cijene kvalitetnijih nekretnina će konstantno rasti.

• Kako trgovati dionicama? Strategije, cake i savjeti

• tollway
    • January 1, 2022 at 3:26 PM

obojica ste u pravu. po meni 700-800 kilo kn je optimalno za ulaganje na zse. i ako kroz niz 7-10 godina napravite prosječno 20% plusa ...... to je upravo fantastično!

• Sretan Božić i Novu godinu žele vam Dionice.NET

• tollway
    • January 1, 2022 at 3:17 PM

svako dobro svima i da nam nova samo ne bude lošija od stare!

• tollway
    • December 8, 2021 at 7:34 PM

počelo je počelo.... biti će tu kojekakvih situacija.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • December 8, 2021 at 7:32 PM
    Quote from kvart99

Ne zelim blatiti Agram jer stvarno o njima i njihovim brokerima - sve najbolje, ali ovo ukazuje da kad se desi ovakva situacija

da ti ne mozes promijeniti nalog niti online, niti telefonski (u ovom slučaju), a niti e-mailom - dakle sve tri opcije otpadaju.....

onda se čovjek stvarno pita ima li uopce smisla truditi se dalje......ili jednostavno povuci novce i otići.....

Jedino je sreća da je ovo velikoj većini ulagača totalno nezanimljiva burza, gdje se 90% vremena apsolutno ništa ne desava, tako da moraš stvarno imati veliku nesreću da ti ovakav slučaj izazove veci gubitak......

takvih situacija na trgovanju na stranim burzama ima gotovo svakodnevno! i to je gotovo pa normalno! naravno kad se trguje preko bog te pitaj kakvih platformi i nemaš se kome žaliti.

a kod nas se to dogodi par puta godišnje i onda i drvljem i kamenjem udri....

• TPNG (tankerska plovidba next generation)

• tollway
    • December 8, 2021 at 7:27 PM

znalci su nekad davno napisali da sa 620-630 plove u plusu. dakle čekamo q1. godišnje .... ne znam, po meni još uvijek minus. dugoročni, spot.... kad bi mi sve znali, gdje bi nam bio kraj.

• tollway
    • December 8, 2021 at 7:23 PM

i sada nakon 5 dana postavljaju se opet ....... pitanja!!?? a mene admin banira na 3 dana zbog neprimjerenog odgovora (u svaštari) razlog vrijeđanje, govor mržnje....

?????????

kad vidim takva pitanja i reakcije....

ako je bilo što u toj mojoj reakciji bilo zlonamjerno..... možete me banirati i trajno.

• tollway
    • December 4, 2021 at 12:02 PM

pa kaj ste svi nepismeni!!?? sve ostaje po starom. jedino ako želite individualni račun onda košta.

• CORONA virus

• tollway
    • November 23, 2021 at 8:44 PM

ako već spominje 30 000 na stadionu, 20 000 na trgu i kafiće.... što onda ne spomene i povorku od koliko 50, 60, 70 000. sve jasno... pazi da se geda ne uvrijedi!!

• DRY BULK

• tollway
    • November 23, 2021 at 7:52 PM

ako uzimamo nekih 45 dana od dana cijene vozarina do realizacije, onda za zaradu atpl i jdpl nema zime. od sredine kolovoza do kraja listopada index je bio iznad 3600. od 22.09. do 22.10. dakle mjesec dana i iznad 4500 bodova. rekordnih vozarina unatrag puno godina! ovih 15-ak dana studenog će malo pokvariti rezultat. kako ih nikad nije krasila prevelika transparentnost ...... možemo samo nagađati o rezultatima.

a niti q1 ne bi trebao biti bitno lošiji jer je index (unatoč ovom padu) još uvijek duplo veći. a ako gledamo po tipovima brodova, onda bi trebalo biti i još bolje!

kaj vele znalci?

• AGROKOR

• tollway
    • November 23, 2021 at 7:27 PM

misli li to on ozbiljno ili igra nekakvu prljavu igru? meni to ne izgleda ozbiljno. trubi na sva zvona.

• CORONA virus

• tollway
    • November 21, 2021 at 6:45 PM

mene sve više ova polarizacija na zagovornike i protivnike asocira na neku smišljenu politiku zavadi pa vladaj. samo je problem u tome što su svi djelomično u pravu! i cijepljeni i necijepljeni i prosvjednici i protivnici.

a što me najviše iznenadilo... hladni nizozemci poludjeli u roterdamu!!! ako se zapale francuzi ili talijani....

• CORONA virus

• tollway
    • November 19, 2021 at 8:56 PM

unatoč svemu....još uvijek živi! 8)

• CORONA virus

• tollway
    • November 18, 2021 at 11:47 AM

to pitanje bi trebalo uputiti poznatoj trojci!

• tollway
    • November 18, 2021 at 11:11 AM

u malo čvrščim rukama!!!??? to se mislilo i na atpl, da su u čvrščim rukama. a vidi panike!! i na tpng me takav scenarij uopče ne bi iznenadio ako se ne desi rast bcti. kako za sada izgleda.... bojim se da do proljeća ništa od toga.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt