odličan post renchi!! živjela ti nama i družila se sa nama još 100 godinia!
Posts by tollway
-
-
Ciljano se radi na destrukciji globalizacije, poremećajima u lancima opskrbe, poremećajima u industriji, namjernom smanjenju proizvodnje električne enerergije. Namjernom izazvanim poremećajima u dotoku plina... možete nabrajati do mile volje...
Ovdje na forumu vidim samo veselje likova koji imaju par postotaka imovine u kakvim brodarima. U medijima standardno samo zezancije oko kovida.
A narod samo luduje za nekretninama.
pravo ludovanje za neketninama nam tek predstoji uvođenjem eura. a nije niti čudno zašto! dva solidna rentana stana podmiruju skoro mjesečne potrebe četveročlane obitelji!! ovisno u kojem dijelu HR živite. a cijene kvalitetnijih nekretnina će konstantno rasti.
-
obojica ste u pravu. po meni 700-800 kilo kn je optimalno za ulaganje na zse. i ako kroz niz 7-10 godina napravite prosječno 20% plusa ...... to je upravo fantastično!
-
svako dobro svima i da nam nova samo ne bude lošija od stare!
-
počelo je počelo.... biti će tu kojekakvih situacija.
-
Ne zelim blatiti Agram jer stvarno o njima i njihovim brokerima - sve najbolje, ali ovo ukazuje da kad se desi ovakva situacija
da ti ne mozes promijeniti nalog niti online, niti telefonski (u ovom slučaju), a niti e-mailom - dakle sve tri opcije otpadaju.....
onda se čovjek stvarno pita ima li uopce smisla truditi se dalje......ili jednostavno povuci novce i otići.....
Jedino je sreća da je ovo velikoj većini ulagača totalno nezanimljiva burza, gdje se 90% vremena apsolutno ništa ne desava, tako da moraš stvarno imati veliku nesreću da ti ovakav slučaj izazove veci gubitak......
takvih situacija na trgovanju na stranim burzama ima gotovo svakodnevno! i to je gotovo pa normalno! naravno kad se trguje preko bog te pitaj kakvih platformi i nemaš se kome žaliti.
a kod nas se to dogodi par puta godišnje i onda i drvljem i kamenjem udri....
-
znalci su nekad davno napisali da sa 620-630 plove u plusu. dakle čekamo q1. godišnje .... ne znam, po meni još uvijek minus. dugoročni, spot.... kad bi mi sve znali, gdje bi nam bio kraj.
-
i sada nakon 5 dana postavljaju se opet ....... pitanja!!?? a mene admin banira na 3 dana zbog neprimjerenog odgovora (u svaštari) razlog vrijeđanje, govor mržnje....
?????????
kad vidim takva pitanja i reakcije....
ako je bilo što u toj mojoj reakciji bilo zlonamjerno..... možete me banirati i trajno.
-
pa kaj ste svi nepismeni!!?? sve ostaje po starom. jedino ako želite individualni račun onda košta.
-
ako već spominje 30 000 na stadionu, 20 000 na trgu i kafiće.... što onda ne spomene i povorku od koliko 50, 60, 70 000. sve jasno... pazi da se geda ne uvrijedi!!
-
ako uzimamo nekih 45 dana od dana cijene vozarina do realizacije, onda za zaradu atpl i jdpl nema zime. od sredine kolovoza do kraja listopada index je bio iznad 3600. od 22.09. do 22.10. dakle mjesec dana i iznad 4500 bodova. rekordnih vozarina unatrag puno godina! ovih 15-ak dana studenog će malo pokvariti rezultat. kako ih nikad nije krasila prevelika transparentnost ...... možemo samo nagađati o rezultatima.
a niti q1 ne bi trebao biti bitno lošiji jer je index (unatoč ovom padu) još uvijek duplo veći. a ako gledamo po tipovima brodova, onda bi trebalo biti i još bolje!
kaj vele znalci?
-
misli li to on ozbiljno ili igra nekakvu prljavu igru? meni to ne izgleda ozbiljno. trubi na sva zvona.
-
mene sve više ova polarizacija na zagovornike i protivnike asocira na neku smišljenu politiku zavadi pa vladaj. samo je problem u tome što su svi djelomično u pravu! i cijepljeni i necijepljeni i prosvjednici i protivnici.
a što me najviše iznenadilo... hladni nizozemci poludjeli u roterdamu!!! ako se zapale francuzi ili talijani....
-
unatoč svemu....još uvijek živi!

-
to pitanje bi trebalo uputiti poznatoj trojci!
-
u malo čvrščim rukama!!!??? to se mislilo i na atpl, da su u čvrščim rukama. a vidi panike!! i na tpng me takav scenarij uopče ne bi iznenadio ako se ne desi rast bcti. kako za sada izgleda.... bojim se da do proljeća ništa od toga.
-
akumulacija koja traje godinu dana!!!??? hmm, malo neobično. a u isto vrijeme je izlazilo nekoliko većih investitora!!! kaj je to onda? distribucijska akumulacija ili akumulacijska distribucija? najprije oboje.
-
Društvo se opasno polarizira, atmosfera je nestvarna i sve više usijana, u prilog planiranom kaosu.
Ovaj fašizam treba pod hitno zaustaviti, ako je to više uopće i moguće.
ne znam da li ste ozbiljni ili samo srkastični, ali.... povijest se ponavlja? predvodnice opet austrija i njemačka, samo sada svi ispaštaju i/ili su prisiljeni na nešto. obilježeni nose covid potvrde ili rezultate brzog testa, a za sada neobilježeni "židovi" nemaju slobodu kretanja.
kaos velite.... svakako me veseli pobjeda hrvatske repke, ali oni kadrovi prije, za vrijeme i nakon utakmice.... sigurno 100% svi cijepljeni i zdravi!! mislim da je svaki komentar suvišan. a pravi kaos tek počinje.
-
-
pusti vraga.... da ne bi bilo opet nekog nereda!!! ne bi bilo prvi puta!