1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • January 19, 2022 at 2:23 PM

tako i vani proučavate karijeru svakog CEO i njegovih najbližih suradnika? i niti jedan nema nikakvu mrlju u karijeri? i odriču se enormnih bonusa osnivajuči zaklade i dijeleći siromašnima. svaka firma u koju ulažete je ogledalo morala i poštenja? zaboravili ste odakle su potekle sve svjetske financijske krize i njihove razloge? i najvažnije, tamo se ne plača niti porez na dobit niti na dividendu!! pravi eldorado.

• SPAN (SPAN d.d.)

• tollway
    • January 19, 2022 at 12:53 PM

kaj vele upučeniji? meni je ova situacija u najmanju ruku neobična. pred nekoliko mjeseci span prodaje po 175kn, a sada te iste dionice plača 210-250 kn!!?? tko tu koga? ako ne znaju potrošiti pare iz IPO ili im trenutno ne trebaju, što su uopće onda i išli u IPO?? ili ako im baš ostalo viška, neka podijele u dividendu. ovako... ne znam što da mislim o upravi

• tollway
    • January 19, 2022 at 12:42 PM

sretno vam bilo bilo gdje na svijetu ili drugom planetu! meni je u HR otkako sam se 2001 vratio do kraja, svake godine sve ljepše i ljepše, i što dalje sve bolje i bolje.

• tollway
    • January 19, 2022 at 10:45 AM
    Quote from verdi

tko god je pametan bježi odavde. prvo sa burze, onda iz države, zatim sa kontinenta i na kraju planete.

ako nije tajna.... a odakle nam se vi sada javljate?

• CORONA virus

• tollway
    • January 18, 2022 at 4:07 PM

svi olabavljuju uzde, samo njemačka i austrija zastranile!!??

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • January 18, 2022 at 3:15 PM

ljudi, dajte najte se zezati!! 341 kom v jednoj transakciji stvarno dugo nije viđeno ovdje! a nofce bodo morali zeti v riznici!! :huh: ?( 8o

• tollway
    • January 18, 2022 at 3:12 PM

moller

samo djelomično si u pravu. ne znaju, a niti ih zanima kako je bilo prije. bitno je kako je sada i eventualno što ćemo sutra! svaki deseti valjda zna tko je plenki, a za tetu bilju nikad valjda čuli! njima danas dobro, za sutra ne pitaj!

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • January 18, 2022 at 1:41 PM

moraju brzo kupiti željenu količinu jer će im pofaliti novaca ako se ne požure :) :P

• tollway
    • January 17, 2022 at 7:36 PM

početkom ožujka 2009. cijena je nekoliko dana bila ispod 1000 kn. minimalna 950 ili 960 kn.

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• tollway
    • January 17, 2022 at 4:09 PM

akcije na RTSi traju već nekih 3-4 mjeseca i još se ne nazire kraj. u to vrijeme index pao oko 60%!!!!!!

• Birtija

• tollway
    • January 16, 2022 at 4:49 PM
    Quote from Marin83
    Quote from tollway

marine

preko koje banke?

ZABA

za-forum.png

vrlo prihvatljivo, ali je bitna razlika od 33+33+34%. ovdje pačaš anuitete tokom 4 g., a tamo samo dvije rate nakon 12 odnosno 24 mj.

mislim da nemaš kaj razmišljati!

• Aktualno (vijesti)

• tollway
    • January 15, 2022 at 7:17 PM

ma nije vrag tako crn kao što ga određeni krugovi prikazuju. svake godine nam govore da nas ima manje 25-30 000. tijekom deset g to ispada 250-300 000 ljudi. taj problem ima cijeli razvijeni svijet jer prosjek g se sve dalje sve više povećava. čak i imigrantima usprkos. a onda još naši vele da se iz hr iselilo oko 250 000 stanovnika!! koliko ja znam računati, onda nešto tu ne štima sa brojkama.

Quote from KultLicnosti

Papa je lipo rekao nekidan, al niko ne želi čut. Tzv moderni ljudi radije sebi omogućavaju supstitut nego djecu, jeli to pas, gmaz, ptica itd. nebitno. Zašto je to tako neznam, nisam pametan. Sebičnost, komocija...?

....tempo i stil života, bijeg od odgovornosti, financije.....

• Birtija

• tollway
    • January 15, 2022 at 7:09 PM

marine

preko koje banke? isto sam razmišljao u veljači, ali financiranje bi išlo preko OTP banke i uvjeti su bili puno nepovoljniji, pa sam odustao jer bi mi kamate i ostali troškovi bili oko 12-13 000 kn za dvije g. naravno, plus moj ful kasko za te dvije godine.

• Birtija

• tollway
    • January 15, 2022 at 4:42 PM

dobro se raspitaj koji je model otplate najbolja kombinacija. obrati pažnju na nevidljive troškove i kamate.

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• tollway
    • January 15, 2022 at 11:30 AM
    Quote from st-brajo
    Quote from zlocesti

https://www.novilist.hr/novosti/hrvats…uljenje-rokova/

Kada bi se ovdje postalo sve što se na dnevnoj razini objavi u medijima , pa da je i manje od polovice toga istinito, ovaj bi topic bio ko' Černobil.

Najtužnije je što smo nekako navikli na sve to... živimo gdje živimo, tako nam je kako nam je.

Nekima je i dojadilo, oni su otišli. Ili su morali, ili su mogli........... a mi smo se drugi navikli

https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d

pa ja jedva čekam da uvedemo Euro.

tek tada će ljudi shvatiti koliko malo zarađuju u odnosu na Slovence, s kojima se, obzirom na nekakav geostrateški položaj, jedino relevantno možemo uspoređivati.

+ šta mi imamo i "morski" turizam, za razliku od njih.

znači, imamo više mogućnosti, a zarađujemo puno manje.

e, za to je stvarno potrebno posebno "umijeće" :S

Display More

upravo tako! tek tada će biti kukulele i ljudi postati svjesni koliko smo zapravo bijedni! živio sam u njemačkoj u vrijeme uvođenje eura i shvatio neke stvari. četiri mj nakon uvođenja, pokupio sam krpe i vratio se doma.

za razliku od toga, ekonomija, burza i nekretnine će vrlo vjerovatno debelo profitirati. sad ga ti odvagni kaj ti bolje odgovara!

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• tollway
    • January 15, 2022 at 11:24 AM
    Quote from barbosa 2.0

e, ježiš ga onda...

inaće, lika i slavonija su fakat zapostavljene ali dalmatince uopće ne žalim, ništa se tamo neće promijeniti dok dobro žive od 2mj. rentanja i rasprodaje didovih kamenjara i izmjena gup-a odnosno polj. u građ. zemljište a i svaki si je već kupio stan u zg kojeg renta ili mu nije sila pa je prazan...

kolega.

spomenuli ste tri regije koji su bastioni HDZ-a od stoljeće sedmog!! a gotovo stalno su i na vlasti. kako to da bogata slavonija postaje sve pustija, jadnija i siromašnija, a dalmacija sve bogatija kako pokazuju brojke iz popisa? samo na račun turizma? na vjerujem. a kvalitetnu slavonsko-baranjsku zemlju nema tko obrađivati već se budzašto prodaje strancima. a u cijeloj SZ HR gotovo da nema komadića neobrađene zemlje iako je tri klase nekvalitetnija!

• Best buy

• tollway
    • January 9, 2022 at 7:44 PM

na tom tragu razmišljanja sam i sam. kamo god da se okreneneš, iskače masa dobrih ili odličnih ek podataka. rast bdp, izvoz, rejting, odlična poslovanja tvrtki, stigle pare iz EU.....inflacija pogoduje burzama.... ako se i corona stiša....i nikako ne treba zaboraviti niti uvođenje eura!!!

ali ne vjerujem baš da će milenijci značajnije na zse. pametni telefoni i crypto su donekle već njihov stil života.

a ako dođe neka kataklizma.... onda nam ionako svejedno.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • January 9, 2022 at 3:57 PM
    Quote from ZoD

Definitivno je nešto oko ove pandemije sumnjivo..

uz dužno poštovanje prema svima i iznesenoj tvrdnji.... neću reći ODMAH, ali nakon 2-3 mj od pojave corone, što sam više pratio i čitao sve dalje mi je bilo sve sumnjivije!!! a zadnjih nekoliko mjeseci ne vjerujem više nikome!

• Best buy

• tollway
    • January 9, 2022 at 3:48 PM

svatko razmišlja na svoj način. osobno ove godine očekujem eksploziju na zse! predvodnici fin i turistički sektor! brodari priča za sebe.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • January 2, 2022 at 4:03 PM

očekujem barem 15% više dobiti nego u q3!! to ne znači da ćemo zbrajanjem quartala dobiti neto rezultat za 2021.!!!! godišnji izvještaji se rade malo drugačije. a već q1 će pokazati drastičan rast dobiti.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt