1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• SNBA (Slatinska Banka d.d.)

• tollway
    • June 8, 2023 at 3:41 PM

ima li netko najnoviju knjigu dioničara? nakon ovih zadnjih velikih transakcija meni nikaj ne štima!

• Nekretnine opcenito u HR

• tollway
    • May 31, 2023 at 8:31 PM
    Quote from zdenkic

agencije nekretnina me podsjecaju na turisticke operatore prije interneta

nisi mogao nigdje nego bookirat preko njih, sad uz internet, stvarno nema smisla koristiti turisticke agencije kad mozes sam bookirat sve

nekretnine mi na isto dodju

a o tome da su nase agencije nesposobne ne zelim ni pocet pricat

jednom sam angazirao 2 agencije da mi pronadju stan, sa odredjenim parametrima

dobijao sam od njih linkove na njuskalo na stanove koje se uopce nisu podudarali sa onime sto sam htio

to mogu i sam radit

a o tome kak slikaju stan....nemrem, morat cu popit nesto za smirenje

Display More

evo moj slučaj od danas.... i sam sam ostao zabezeknut!

neznam kako je agencija došla sa drugog kraj rh do mene,(oglas sam ostavio samo na zgradi) ali zove me agent jedne od najjačih nekretninskih agencija. ima sve osnovne info o stanu. i pita me koliko dvosobni stan od 50m2 ima soba!!!??? mislim si da nisam dobro čuo, a on meni opet postavi isto pitanje!!!???? on zamislio da uz dnevnu i spavaću ima još jednu sobu!!!??? pitam ga pa koliko bi to onda bilo soba, odnosno kolike bi te sobe trebale biti obzirom na ukupnu kvadraturu. uslijedi muk i tišina! i prekid veze. došlo mi da zovem njegove pretpostavljene. ali nisam, ne želim nekome stvarati probleme. ako to njegovi šefovi ne vide....

onako anegdota. a u stvarnoj realnoj svakodnevnoj komunikaciji.... koliko ima takvih!!!! cijeli svijet pun fahidiota!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • May 31, 2023 at 7:58 PM
    Quote from verdi

i šta rade naši mudri investitori ?

koliko ja pratim piskaranje po forumu.... mudri investitori strpljivo, malo pomalo duže vrijeme skupljaju treće i četveroligaše. i kad prijave kupnju najčešće se radi sprdačina od "pravih" investitora! a onda nakon godinu, dvije ili više ili manje (evo za spomenutu lkri ako ste pratili događanja, bilo potrebno samo nekoliko mjeseci) papir eksplodira i odjednom čuđenje! i drvljem i kamenjem, a zazubice narasle od zavisti!

evo najsvježiji primjer snba. godinama ste je mogli skupljati po 35-45kn ako ste vjerovali u nju. ako i niste nešto fin pismeni, sam podatak da je mcap 5,5-6mil eura je dostatan. i sada opet čuđenje kako to, kako to.....pije ili kasnije nekome mora upasti u oko. a ako pratite sva ova nedavna preslagivanja.... mislim da pravishow tek predstoji.

ima primjera bezbroj, a ne tako davno. onako iz glave.....viro, vlen, lkpc, grnl, ktjv,.....

i sa manjim iznosima pobrali ste jack pot! a da ne govorimo o stalnim svakodnevnim igračima!

• ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)

• tollway
    • May 31, 2023 at 7:27 PM

meni je ovaj puran najveća enigma na zse već desetak godina! kako ju duže pratim imam osjećaj da sve manje znam!

ili samo ne vidim nešto očito!!!???

• tollway
    • May 30, 2023 at 3:44 PM

nisam 100% siguran, ali mislim da su skupštine bile uvijek u zgradi banke u slatini.

pošto je ova u sheratonu u zg..... ne mora biti ništa bitno, ali......

• SPAN (SPAN d.d.)

• tollway
    • May 28, 2023 at 4:47 PM

mala digresija neupučenog ulagača....

prelistao i pročitao sve upise i prognoze od IPO-a naovamo.... bolje da nisam, jer i sada, neznalica u takvu branšu kakav jesam (dobro, ne baš totalna) znam još manje nego li sam znao onda. tješi me jedino što i velika večina forumaša luta i tumara unaokolo bez ikakvog pravog orjentira, dok je vrlo malo onih koji su dobro predviđali razvoj događaja.

čak i od onih upučenijih nazovimo ih znalcima, malo što je ispalo po predviđanju.

ispada da su najbolje prošli oni "slijepci" kao ja, koji su ušli u IPO-u ili u onom padu cijene par mj kasnije. i čuvali papir do dana današnjeg.

naravno da ja nisam taj!

• Ulaganje u solarne elektrane

• tollway
    • May 28, 2023 at 4:29 PM

kaj se čudite... vjerovatno vam poznato da najviše instaliranih (a i dalje najviše zahtjeva pristiže iz sz hr), a daleko najmanje iz dalmacije.

zakjlučak donesite sami!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • May 28, 2023 at 4:22 PM

ma najte mi reči da je netko očekivao drugčiji rassplet!!

ok.... jednom mora posusasti ili puknuti, ali to neće biti tako skoro

• Tehnička analiza - komentari LIVE

• tollway
    • May 27, 2023 at 6:52 PM
    Quote from zlocesti

Dobro kažu da se market penje stepenicama, a spušta liftom.

Baš me zanima kako će ovaj trokut završiti .

okreni ga naopačke jer daje punoljepšu sliku!

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• tollway
    • May 26, 2023 at 7:12 PM

dragom bogu svejedno da li će divka 6 ili 12!!! daleko je bitniji sadašnji momentum. a on kaže da dionica postepeno klizi već 3-4 mj. razlog.... vrag bi ga znal!

• tollway
    • May 24, 2023 at 7:48 PM
    Quote from zlocesti

Ne bih htjela biti prorok, al' uzmite u obzir da vam netko ovdje mjeru kroji. :/

apsolutno istina! ali recite barem jednu na kojoj nam netko veliki ne kroji po njegovoj želji već po našoj!

• Što smo danas tržili

• tollway
    • May 17, 2023 at 8:12 PM

nekaj se vrlo vrlo čudno događa na zse. masovno se prijavljuju prodaje bankarskih dionica, a upravo se od njih očekuje najveći prinos u slijedećem razdoblju.

valjda tak mora biti.

• LKRI (Luka Rijeka d.d.)

• tollway
    • April 28, 2023 at 8:38 PM
    Quote from verdi

premda u hr nikad ne reci nikad.

sve rečeno! vidi tuho!!! usudio sam se kladiti da neće doći do 75%.... a vidi vraga... došli skoro do 95%!!!

toliko o mirovincima.

• MDKA (Medika d.d.)

• tollway
    • April 27, 2023 at 9:10 PM
    Quote from BudFox
    Quote from Roki

Ja sam probao uhvatiti jednu zadnjih dana po 4600, pa prema 4700, 4700 i na kraju 4720, ali bezuspješno tako da sam odustao.

Ova dionica je kao zlatna ribica, svi su čuli za nju, ali nitko je nikad nije uhvatio (osim dvije koleginice ;) ), pa tako i ova dionica puno vrijedi, ali je nitko ne želi ili ne može kupiti po tako visokoj cijeni. Ni free float nije baš neki, pa je previše dosadna, bar za većinu forumaša, mada su se lijepi virtualni novci mogli zaraditi sa tom zlatnom ribicom, samo je treba znati uhvatiti za rep i poželjeti si odmah tri želje ^^ 8o :saint:

pa kod vas sve nešto virtualno!!

po saašnjim brojkama, papir vrijedi (bez detaljnije analize) barem 6300-6700 bez divke, ali je pitanje kada i tko će iznijeti taj teret znajuči za sve otegotne okolnosti.

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• tollway
    • April 27, 2023 at 7:55 PM

ovaj papir je fakat jako zanimljiva priča.

do prije 15-20 dana u skoro g dana desetak postova i totalno mrtvilo i na forumu i trgovanju, a sada se ružno pače odjednom pretvorilo u prekrasnog labuda i poželjnu udavaču. a nikaj se nije promjenilo u poslovanju.

kaj je uzrok takvoj pomami ja ne znam niti ne vidim.

a niti me ne zanima previše jer sam unutra malo prije od stock splita.

a ne bih se niti iznenadio da se nikaj konkretnoga još ne desi, već je ovo bio samo pogodan trenutak za prodaju.

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• tollway
    • April 27, 2023 at 7:43 PM

tješite se kolega. ja sam valjda jedini koji ovdje koji nije zaradio. sa divkama izašao flat. ali davno to bilo ..... kad se telila u rasponu 950-1030 kn. dobro, totalno drugačija vremena. jedan od ijetkih slučaja kada sam izgubio strpljenje iako sam vjerovao u dionicu. vidio bolju priliku u datom trenutku. u svakom slučaju čestitke svim imateljima, a posebno mome prijatelju kome čini 80% portfelja, ima oko 200% plusa i zaboravio na njih. veli, mirovinski privatni fond. nadam se da vas ima što više.

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• tollway
    • April 27, 2023 at 7:34 PM
    Quote from sedmica

Danas bi trebalo izaći izvješće za Q1, ne znam ni sam što očekivati iskreno. Kuburim s ovom dionicom, baš imamo love-hate odnos ;(

izašlo. status quo!

• Što smo danas tržili

• tollway
    • April 27, 2023 at 7:24 PM
    Quote from Dr.Kalica

Eto,

+KTJV... nisam stigao makniti nalog jer je brokeru crkla veza.

Umjesto da skratim ja nadodao. haha. Kakva burza, kakav dan, kakv 5G.

pa zakaj ga niste maknuli sami? najte mi reči da telefonski zadajate naloge!!!???

sa brokerom/savjetnikom dva-tri puta godišnje popijem piće i malo porazgovaram. i to je to!

• Birtija

• tollway
    • April 16, 2023 at 4:49 PM

ako nkv radnik u bilo kojoj branši, bilo smetlar, čistač/ica, komunalni radnik/ca ili bilo kaj drugo..... budu imali danas-sutra nekakve zadovoljavajuče plače, onda će biti bolje svima!!! i pravnicima, i odvjetnicima, i sucima, ministrima....

evo jedan primjer.... moj nećak se zaposlio kao bravar sa tri g strukovne škole i zaposlio se u privatnoj tvrtci metalne struke kao maloljetnik. sad nakon 15 g rada je (već dvije godine je brigadir sa 180 ljudi)_ ima plaču veću od naših ministara plus svi mogući i nemogući bonusi. nije bio nikad za školu, ali za posao...

da li je to u redu ili nije prema onima koji do 30-te polažu kojekakve državne ispite jer su bez njih kao nesposobni djelatnici u pravosuđu, farmaciji, trgovini nekretninama, vrše specijalizacije kao doktori......

podržavam ga svojim iskustvom i savjetima jer mu stvarno nije lako i jednostavno sa tim indijancima.

nadopounite niz... i prosudite sami.

• Razotkrivamo portfelje

• tollway
    • April 16, 2023 at 4:26 PM
    Quote from havi
    Quote from Peanut87

1. HT-R-A 40 %

2. CASH-R-A 20 %

3. CIAK-R-A 10 %

4. JDGT-R-A 10 %

5. KOEI-R-A 8 %

6. PODR-R-A 6 %

7. OSTALO 6 %

Display More

Sve kuzim, al mi Ciak nije jasan, moze nesto o njemu ? Fala.

Display More

nikaj neobično. i sam se tako ponašam sa manjim dijelom portfelja, gdje nakon određenog vremena očekujem triplaču, petaču desetaču... a da mi nije bitno kada. gotovo cijelu prošlu g sam imao postavljene košarice na bidu lkri, snba, ciak, zb i još neke. kaj je upalo, upalo je. kada će biti buđenje..., lkri otišla x2,7 za ostale ne znam. čekam dalje.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt