očito im nije u interesu!
Posts by tollway
-
-
naslušali se takovih izjava tokom cijele godine na masu tema!
-
26 godina sam na burzi i ne znam niti jedan slučaj gdje su mali dobro prošli nakon delista.
SNHO alfabet, ATLN, PVCM, SPNV i još par.
da.... nakon koliko ono godina? osim atln
-
gledaj gledaj al ne diraj!
Ako zelite da vam neka skoci, bacim pogled na nju 😀
javim vam poslije nove godine! ova je ionako bila jako izdašna... sada me još samo zanima rasplet na hpb-u slijedeći tjedan.
-
A zašto bi ijedan normalan dioničar izbio sebi pare iz džepa? Delist, idemo na OTC i nema prodaje ispod fer cijene.
Bilo bi super kad bi bilo tako.
Ukoliko se trezor ili vecinski od početka ne postavi čvrsto na bidu, mislim da ce biti onih koji ce prodavati po sistemu "daj sto das"...... Uvijek ih je bilo i bit će. Posebno zato jer je ostao izuzetno veliki broj malih dionicara koji uskoro vise neće moci ponuditi svoje dionice na prodaju na ZSE kad im zatreba novac za nesto drugo.
26 godina sam na burzi i ne znam niti jedan slučaj gdje su mali dobro prošli nakon delista.
-
Odlična dijona i dobra firma ali iduća godina je godina teških geopolitičkih poremećaja i banke neznam da se mogu provest dobro u tom okruženju.
nažalost.... i ja slično razmišljam, a cijena zabe među najskupljima u europi!
-
gledaj gledaj al ne diraj!
-
iskreno i lijepo napisano.... ali zar vas ne boli OP trošak propuštenih prilika/dobitaka? kojih je bilo jako puno?
Košara s voćem mi je super, samo je jedna voćka trula u njoj
pazite kolega, da se od te jedne ne pokvare i druge!
-
iskreno i lijepo napisano.... ali zar vas ne boli OP trošak propuštenih prilika/dobitaka? kojih je bilo jako puno?
-
kaj im tak dobro ide pa još objave za javnost pišu na pisaćoj mašini!!!???
-
Šta je da je, majstorski je to odradio!👏
Majstorski za sebe osobno. A za investitore ?
a kakobi drugačije trebao!!!??? pa nije ovdje caritas! kriva adresa....
-
Očekujem oslobađajuću presudu i proboj........
Nastavak glavne rasprave 11.12.2024. 09:30
-
meni nekako izgleda da bi trebalo i za kamatni!!!
-
Pa izračunaj prosjek dionice u zadnja tri mjeseca. Ili 6 koliko se uzima za dokapitalizaciju. Što niže sruše cijenu prije će izdat obavijest o dokapitalizaciji. 6500000 dionica bi bilo ok za prvi krug.
prosjek cijene nema apsolutno nikakve veze sa cijenom dokapitalizacije.
-
činjenica da je tema živnula, možda je stvarno dno blizu?
zlocesti što kaže tehnička? ili da čekamo izvješće
nešto mi pari da u sadašnjem raspoloženju i sveukupnoj situaciji niti tehnička a niti FI (osim ako bude iznimno dobar u što sumnjam) nemaju nikakvog utjecaja rastu dionice. dapače....
-
i opet se postavlja ono iskonsko pitanje tko je pametniji? kupac ili prodavač?
-
sigurno ne krah i ne odmah, ali ako pogledate cijene papira europske autoindustrije unatrag godinu dana, uopće ne izgleda niti dobro niti obećavajuće.
-
-
Napredak da, ali za ovu cijenu još uvijek malo.
ma tko te pita, preokret je tu, Bakić danas javno priznao da je in, pa pogledajmo u prošlost što to može značiti...
barcelona na pomolu!!
-
Sve je to ljepo, ali kada dionica na dobru vijest ode u minus e to nikako nije dobro, nevezano za firmu. Uf a hbga
Imamo velikog prodavača koji je odlučio izaći po svaku cijenu tako da u ovom trenutku vijesti nemaju utjecaja na cijenu.
I kad je AZ izlazio iz KODT-a bili smo zakucani na 2000 kuna (270 eura) dok nisu prodali.
kod kodt-a je to trajalo mjesec-dva. a ovo je već treći-četvrti fond koji izlazi i to traje barem dvije godine!!!