to je apsolutno točno, to nitko e osporava. pitanje je kako će proći mali?
Posts by tollway
-
-
kaj ve dramatizirate? s obzirom na podmlađivanje repke, takav jedan rezultat se morao desiti prije ili poslije. da livi nije napravio onu katastrofalnu pogrešku, sigurno bi završilo 0-0 i bilo bi ok.
isto kak i mi na burzi.... promašimo zicera, pa zabijemo neočekivano u sudačkoj nadoknadi!
-
Display More
to su već složena pitanja za naše male mozgiće, to bi ipak trebalo proslijediti na neku višu instancu,
kamo se vodi ovo naše malo tržište

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hoćete reći da treba kupovati jer su fer vrijednosti koje moraju biti isplaćene u istiskivanju veće od trenutnih na burzi?
A kad dođu pare za te dionice dioničarima koji će biti istisnuti, oni će kupovati dobre dionice koje će ostati na burzi?
U teoriji bi to tako trebalo biti.
Ali čini mi se da je kontekst ovih postova diametralno suprotan i da se sublimalno plaši dioničare i poručuje "bješte ljudi, ide štrašni squeeze!".
Zato nam i burza izgleda ovako! Jer dioničari podviju rep na svaki šušanj...
sve ste dobro napisali..... optimist sam po prirodi i skoro će 25 godina kako sam na zse nagledavši se i preživjevši svega i svačega. i duže vrijeme postepeno povlačim lovu.
ali dajte recite mi, kako da netko odluči za investiranje na zse? recite mi jedan svijetli primjer nakon agrokora koji bi zainteresirao naove ulagače. petrokemija, đuro, dalekovod... evo sada u magli i atlantske i mlinova!! gdje je sada ta udruga? muk i tišina!
ne velim da se nije dalo jako lijepo zaraditi, dapače, ali to nije poanta.
naravno da lovatorima takva situacija apsolutno odgovara. a onda će se jednom netko sjetiti da smo sve rasprodali budzašto!
-
čuvaju se novci dok ne krene objava rezultata za Q3
-
meni onako na prvu koliko mi poznato iz prve ruke..... izgleda da je SVIMA u tom lancu, ali baš svima jako jako dobro i da nema potrebe za pretrgavanjem od posla. radimo koliko moramo i prilično nam dobro. zašto onda raditi i nedjeljom.
a kaj to hoteli mogu kupiti od opg-a? osim vjerovatno vina i maslinova ulja. pa oni nemaju dovoljne količine niti za jedan restoran, kamo li za hotel.
-
ne znam koliko vam poznato.... ali nikad udio hotela u turističkoj industriji nije bio manji nego li danas.
-
ne vjerujem. ne znam niti jedan jedini slučaj gdje su u sličnoj situaciji mali koliko-toliko dobro prošli. a bilo ih je oho-ho.
-
kakva su očekivanja? nešto sve zamrlo u očekivanju dead-linea?
-
kaj se čeka ?
-
Tema je totalni "fijasko", nema se ovdje niti što tražiti više, niti očekivati a bome ni pisati
Cijenjeni gospodine Damire,pretpostavljam da Vam je 1952 godište pa ću iz poštovanja biti što pristojniji i kraći . Fijasko je Vaše razmišljanje .Fijasko je naša država ,klošari i ulizice koji prodaju glasove da bi dobili poslove,jer ih je strah boriti se kroz život ,već idu linijom manjeg otpora.Lp.
slažem se, totalni fijasko! krokodili su nestali u bari, pa su se opet pojavili. a linijom manjeg otpora pojest će ih aligatori!
-
da... sigurno im tih par milijunčića od bonavie nužno neophodno treba u rekordnoj sezoni

-
RIVP nema problema sa kreditima i kamatnim stopama (možete to i sami provjeriti):
nadajmo se da nema... ali pogledajte npr samo omjer duga i kapitala... i o kojim se to ciframa radi!!!
ja ne bih za sada.
-
ne znam kako dugo pratite dionicu, ali q3 im je najčešće najlošiji kvartal! a ako poledate maticu kojoj već par godina ne cvjetaju ruže....
-
i bezbroj puta platili pdv! plus komunalna, razne naknade, porez/naknadu na iznajmljivanje....
-
ne bih se usudio kladiti.... nema veze rast prihoda i EBITD-a, ako ne bude adekvatne dobiti. a to je ovdje problem dugi niz godina. pogledajte NPM kroz duži period... katastrofa.
-
još kad odbiješ porvizije in/aut i porez koji ćeš platiti, ispada da si još dužan!
-
ako kome zatreba... ustupam pravo upisa 657 kom dionica u javnoj ponudi za pravednu nadoknadu! ponude molim u pretinac, ali nemojte pretjerivati! teleća koljenica ispod peke uz bocu-dvije solidnog vina biti će sasvim dovoljno!
-
pa kak ste onda napisali da citiram ...." ponuda bude fer i iznenađujuća..."
meni to zvuči kao da znate cijenu!
-
Ponuda bude fer i iznenađujuća, e sad vjerovali ili ne, ja nisam bas 100% uvjeren u to!
pitate nekoga za cijenu....
a sami niste napisali, a znate?
-
prodali su 24,78% mip-u. da je bilo preko 25%, onda bi mip trebao dati ponudu samostalno, a za to bojim se nemaju snage.