1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• Porez na iznajmljivanje nekretnina

• tollway
    • October 12, 2023 at 11:41 AM

meni onako na prvu koliko mi poznato iz prve ruke..... izgleda da je SVIMA u tom lancu, ali baš svima jako jako dobro i da nema potrebe za pretrgavanjem od posla. radimo koliko moramo i prilično nam dobro. zašto onda raditi i nedjeljom.

a kaj to hoteli mogu kupiti od opg-a? osim vjerovatno vina i maslinova ulja. pa oni nemaju dovoljne količine niti za jedan restoran, kamo li za hotel.

• Porez na iznajmljivanje nekretnina

• tollway
    • October 12, 2023 at 10:22 AM

ne znam koliko vam poznato.... ali nikad udio hotela u turističkoj industriji nije bio manji nego li danas.

• IGH (Institut IGH d.d.)

• tollway
    • October 12, 2023 at 10:18 AM

ne vjerujem. ne znam niti jedan jedini slučaj gdje su u sličnoj situaciji mali koliko-toliko dobro prošli. a bilo ih je oho-ho.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • October 11, 2023 at 1:32 PM

kakva su očekivanja? nešto sve zamrlo u očekivanju dead-linea?

• IGH (Institut IGH d.d.)

• tollway
    • October 11, 2023 at 9:55 AM

kaj se čeka ?

• AGROKOR

• tollway
    • October 8, 2023 at 3:46 PM
    Quote from igracka vjetrova
    Quote from Damir1952

Tema je totalni "fijasko", nema se ovdje niti što tražiti više, niti očekivati a bome ni pisati

Cijenjeni gospodine Damire,pretpostavljam da Vam je 1952 godište pa ću iz poštovanja biti što pristojniji i kraći . Fijasko je Vaše razmišljanje .Fijasko je naša država ,klošari i ulizice koji prodaju glasove da bi dobili poslove,jer ih je strah boriti se kroz život ,već idu linijom manjeg otpora.Lp.

slažem se, totalni fijasko! krokodili su nestali u bari, pa su se opet pojavili. a linijom manjeg otpora pojest će ih aligatori!

• PLAG (PLAVA LAGUNA d. d.)

• tollway
    • October 6, 2023 at 5:34 PM

da... sigurno im tih par milijunčića od bonavie nužno neophodno treba u rekordnoj sezoni :/ ?(

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • October 6, 2023 at 5:32 PM
    Quote from boca

RIVP nema problema sa kreditima i kamatnim stopama (možete to i sami provjeriti):

nadajmo se da nema... ali pogledajte npr samo omjer duga i kapitala... i o kojim se to ciframa radi!!!

ja ne bih za sada.

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• tollway
    • October 3, 2023 at 8:56 PM

ne znam kako dugo pratite dionicu, ali q3 im je najčešće najlošiji kvartal! a ako poledate maticu kojoj već par godina ne cvjetaju ruže....

• Porezi i porezni sustav u RH - općenito

• tollway
    • October 3, 2023 at 11:06 AM

i bezbroj puta platili pdv! plus komunalna, razne naknade, porez/naknadu na iznajmljivanje....

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • September 29, 2023 at 5:23 PM

ne bih se usudio kladiti.... nema veze rast prihoda i EBITD-a, ako ne bude adekvatne dobiti. a to je ovdje problem dugi niz godina. pogledajte NPM kroz duži period... katastrofa.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • September 28, 2023 at 5:53 PM

još kad odbiješ porvizije in/aut i porez koji ćeš platiti, ispada da si još dužan!

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• tollway
    • September 28, 2023 at 5:43 PM

ako kome zatreba... ustupam pravo upisa 657 kom dionica u javnoj ponudi za pravednu nadoknadu! ponude molim u pretinac, ali nemojte pretjerivati! teleća koljenica ispod peke uz bocu-dvije solidnog vina biti će sasvim dovoljno!

• CKML (Čakovečki mlinovi)

• tollway
    • September 27, 2023 at 12:50 PM

pa kak ste onda napisali da citiram ...." ponuda bude fer i iznenađujuća..."

meni to zvuči kao da znate cijenu!

• tollway
    • September 27, 2023 at 11:57 AM
    Quote from Damir1952

Ponuda bude fer i iznenađujuća, e sad vjerovali ili ne, ja nisam bas 100% uvjeren u to!

pitate nekoga za cijenu....

a sami niste napisali, a znate?

• tollway
    • September 27, 2023 at 11:47 AM

prodali su 24,78% mip-u. da je bilo preko 25%, onda bi mip trebao dati ponudu samostalno, a za to bojim se nemaju snage.

• tollway
    • September 27, 2023 at 10:28 AM

da varge nekoliko godina traže kupca kao što se šuškalo i na kraju svoje životno djelo prodaju budzašto.... to meni nema nikakvog smisla. pa, nisu oni bokci pa im treba za svakodnevni život...

bi li vi tako napravili??? a imate potomke i k tome sina predsjednika uprave!!!

• tollway
    • September 26, 2023 at 11:06 AM

otprilike tako, samo što nikakve službene objave prodaje nije bilo sve do sredine ošujka 2021. već se samo godinu-dvije šuškalo. isto kao i ovdje. konačna cijena u javnoj ponudi 184 kn.

• tollway
    • September 26, 2023 at 10:00 AM
    Quote from verdi

sad kad se bliži biološki kraj nemam kome to ostaviti.

kak nemaju kome ostaviti? sin nino predsjednik uprava, snaha katarina članica NO.

"problem" je u tome što nisu bili većinski vlasnici. ako imalo pratite, već petnaestak godina se tamo svako malo dešavaju vlasnička preslagivanja i izlazak velikih dioničara.

• tollway
    • September 26, 2023 at 9:17 AM

ne mora biti. u zadnjoj javnoj ponudi u kojoj sam sudjelovao prodaja sunce koncerna, ugovor o kupoprodaji sa cijenom je bio objavljen. ista cijena po kojoj je jako prodao, bila je i u javnoj ponudi.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt