imam potpuno drugačija iskustva. bez ikakvog problema referentica zaprimila obrazac, nakon par dana dobio mailom potvrdu da je prijava uredna, uplatio iznos i to je to.
Posts by tollway
-
-
nigdje nisam vidio da ne možeš odšetati do porezne iako si registriran na e-porezna
-
kolega, kad nešto odlučim prodati, onda se novci najčešće ne vraćaju na zse. i kad je prodano, prodano je! tako je zadnjih skoro tri godine. uz to, imam godina (a i vi niste predaleko) kada više ništa ne planiram na 5 ili 10.
a tko je rekao da neće biti prilike za ponovni ulaz u atpl!!?? možda već nakon isteka javne ponude.
-
svatko od nas razmišlja što i kako.... i koji je scenario zadovoljavajući.
nagađanja velite.... iskustvo me naučilo da su ona baš taj faktor za zaradu ili gubitak. osobno sam optimist po prirodi, ali u ovoj situaciji......
spomenuli ste tpng... ok, sve pet. to mi nije bilo nimalo iznenađujuće. ali nigdje niste spomenuli tuho gdje su za 6 mj došli od nule da 100% vlasništva i ulupali 230 milja eura!!!
hvala, ali ne morate mi držati fige. ja ih nikome ne držim, ali želim svakome da zaradi na burzi! ako će svi, onda ću i ja! zar ne?
trenutno ne brinem previše jer sam veći dio postepeno prodavao tax free od ex div daya do 53 i ostalo mi još samo tristotinjak komada za javnu ponudu. valjda.... ali uvijek volim podijeliti i vidjeti razmišljanja kada se događa nešto tako veliko.
-
Nije legalno da firma daje pozajmicu jednom od manjinskih dionicara, da bi ovaj dalje kupovao tu istu firmu!!
taj jedan manjinski dioničar ima 40% dionica!! ako dokap ide samo po 53,50 koliko su platili u dokapu, SIGURNO prelaze 50%!!! te slijedi promjena članova uprave i već imaju puno komotniju situaciju za moguće eksibicije. a ako ponude gornji raspon cijene od 60 eura, vjerovatno bi skupili i 75%. a onda znamo što slijedi.
-
neka budu i gluposti.... nekome... nekome možda i nisu!
zar tako brzo zaboravljate način i model kako su i turisthotel u javnoj ponudi platili turisthotelovim novcima?
zašto ne i ovdje?
i sam imam podosta dionica, ali mi se sve ove rabote unatrag par mjeseci nimalo ne sviđaju.
-
kolega, nemojte se iznenaditi...
ponuda, ako se ne varam, mora ići po 53,50 koliko su platili u dokapu, a slijedi min 3-4 mj najnižih vozarina. i q4 će biti minus... kina stagnira, potražnja pada, nav pada, godišnje vrlo vjerovatno u lijepom minusu..... po meni će SIGURNO skupiti +50%.
a ako kojim slučajem ponude gornji raspon dokapa od 60 eura.... tada niti 75% nije nedostižno! i nemojte zaboraviti da su pravi maheri! i jako dobro znaju kaj delaju! ako su u tuho u cca 6 mjeseci stigli od 0 do 100%......
Kako će to godišnje biti u minusu? Bit će u velikom plusu kao prvo zbog prikupljenog kapitala a sad još i zbog prodaje broda. Znači cca 38-40m eura ili skoro 20 eura po dionici.
mislio sam na operativnu dobit,
kaj mislite da budu gledali keš kako stoji na računu? uostalom i za javnu ponudu moraju deponirati cca 65-70 milja eura za preostale slobodne dionice. zato su vjerovatno i išli sa prodajom broda.
-
kolega, nemojte se iznenaditi...
ponuda, ako se ne varam, mora ići po 53,50 koliko su platili u dokapu, a slijedi min 3-4 mj najnižih vozarina. i q4 će biti minus... kina stagnira, potražnja pada, nav pada, godišnje vrlo vjerovatno u lijepom minusu..... po meni će SIGURNO skupiti +50%.
a ako kojim slučajem ponude gornji raspon dokapa od 60 eura.... tada niti 75% nije nedostižno! i nemojte zaboraviti da su pravi maheri! i jako dobro znaju kaj delaju! ako su u tuho u cca 6 mjeseci stigli od 0 do 100%......
-
hvala, nisam vidio
-
kolega barbosa
zanimljivo zapažanje i razmišljanje.... 3,8 ili 19 eura peer share!!!???
-
objavljeno i na zse...
Kao društvo u većinskom državnom vlasništvu, Hrvatska poštanska banka, dioničko društvo obveznik je navedene odluke te će o svim daljnjim postupcima pravovremeno obavijestiti investicijsku javnost
-
A radi se upravo sada, a bit će vidljivo u sljedećim izvješćima, ali onda je kasno više za ulazak.
iz mog iskustva, na zse ne možeš zakasniti sve i da hoćeš!
-
onda nešto sistemski sa firmom ne valja.
sami ste dali odgovor! ovdje nešto po tom pitanju ne valja barem 4-5 godina minimalno!
-
Dividenda 2008. je bila 35,84 eura, 2009. 9,29 pa 2010. 15,93, potom 2011. 25,22, 2012. i 2013. po 22,56 i 2014. 42,47 eura. Od 2015. do 2022. su također isplaćivane dividende.
mislim da je tu glavni problem.... bio sam i sam dugogodišnji dioničar, ali nakon one zadnje izvanredne divke sam izašao na ex div day i dosad nikad niti nisam razmišljao za povratak! sada je ta opcija vrlo izgledna!
ali mislim da ću svejedno još pričekati barem da q3!
-
nije iživljavanje, ali sistemska prodaja cca 150 kom nekoliko dana uz max nezainteresiranost kod pada cijene 1,50% dnevno...... nikako nije dobro!
-
nemam taj običaj...... ali unatrag mj dana +x xxx kom ckml! ftruc!
-
da.... portfelj 125% dionice
-25% cash-r-a
-
da, baš fora. nedaleko mene... taj ekološki asfalt se raspao nakon par godina.
-
E sad ćemo vidjeti kad se provede sav upis i koliko tko ima %, jesu pokupili sve... Kakva su ekipa zapravo i šta su sa TOP 10 iskemijali
pa zar nije po hodogramu danas 17.10. predviđena objava upisa i alokacije dionica?
-