hvala, nisam vidio
Posts by tollway
-
-
kolega barbosa
zanimljivo zapažanje i razmišljanje.... 3,8 ili 19 eura peer share!!!???
-
objavljeno i na zse...
Kao društvo u većinskom državnom vlasništvu, Hrvatska poštanska banka, dioničko društvo obveznik je navedene odluke te će o svim daljnjim postupcima pravovremeno obavijestiti investicijsku javnost
-
A radi se upravo sada, a bit će vidljivo u sljedećim izvješćima, ali onda je kasno više za ulazak.
iz mog iskustva, na zse ne možeš zakasniti sve i da hoćeš!
-
onda nešto sistemski sa firmom ne valja.
sami ste dali odgovor! ovdje nešto po tom pitanju ne valja barem 4-5 godina minimalno!
-
Dividenda 2008. je bila 35,84 eura, 2009. 9,29 pa 2010. 15,93, potom 2011. 25,22, 2012. i 2013. po 22,56 i 2014. 42,47 eura. Od 2015. do 2022. su također isplaćivane dividende.
mislim da je tu glavni problem.... bio sam i sam dugogodišnji dioničar, ali nakon one zadnje izvanredne divke sam izašao na ex div day i dosad nikad niti nisam razmišljao za povratak! sada je ta opcija vrlo izgledna!
ali mislim da ću svejedno još pričekati barem da q3!
-
nije iživljavanje, ali sistemska prodaja cca 150 kom nekoliko dana uz max nezainteresiranost kod pada cijene 1,50% dnevno...... nikako nije dobro!
-
nemam taj običaj...... ali unatrag mj dana +x xxx kom ckml! ftruc!
-
da.... portfelj 125% dionice
-25% cash-r-a
-
da, baš fora. nedaleko mene... taj ekološki asfalt se raspao nakon par godina.
-
E sad ćemo vidjeti kad se provede sav upis i koliko tko ima %, jesu pokupili sve... Kakva su ekipa zapravo i šta su sa TOP 10 iskemijali
pa zar nije po hodogramu danas 17.10. predviđena objava upisa i alokacije dionica?
-
-
u ovim najnovijm obračunima i teorujama nitko ne spominje kinu!!?? zanimljivo...
-
A tko bi stajao, Rusi?
Stoji Tankerska. Znaš ono kad si toliko bogat da osnuješ zakladu?
Koja tankerska?
Pa vlasnik tankerske je tankerska holding, zaklada iz Austrije, pa sam zato pitao, nikog ne interesira tko je iza zaklade?
Kad imas firmu, treba drzavi registar stvarnih vlasnika, ako si dionicar neke kompanije, onda pod svojim OIBom si vlasnik..Zaklade ok za neke humanitarne stvari, ali biznis, posao???
silba participations nastala spajanjem nekoliko društava iz nizozemske. kasnije preregistrirana u austriji pod sadašnjim imenom. vlasnici ondašnji (od pojavljivanja na burzi do 2013 mislim) radnici i manageri. kasnije ne znam, nisam ih pratio poslije.
imate nešto na str404 starog foruma.
inače zaklade i fondacije nisu ništa neobično nazapadu. imate toga koliko vam srce želi u vlasnićkim strukturama.
-
potpuno ste u pravu kolega!
samo ste zaboravili da kad smo na toboganu je puno lakše ići prema dolje nego li prema gore!
-
https://www.teatmik.ee/en/personlegal…ing-GT-Tarkvara
Tarkvara objavila Q3 prihode.Ovo ce im biti uvjerljivo najbolja godina ikada.
njima da! pitanje je kakva će biti spanu? da li je novozaposlenih dvjestotinjak počelo proizvoditi nekakvu dobit ili su još samo teret na rashodovnoj strani?
btw kad je objava q3? ako bude loš..... ne bu dobro. bid je vrlo vrlo šupalj!
-
to je apsolutno točno, to nitko e osporava. pitanje je kako će proći mali?
-
kaj ve dramatizirate? s obzirom na podmlađivanje repke, takav jedan rezultat se morao desiti prije ili poslije. da livi nije napravio onu katastrofalnu pogrešku, sigurno bi završilo 0-0 i bilo bi ok.
isto kak i mi na burzi.... promašimo zicera, pa zabijemo neočekivano u sudačkoj nadoknadi!
-
to su već složena pitanja za naše male mozgiće, to bi ipak trebalo proslijediti na neku višu instancu,
kamo se vodi ovo naše malo tržište
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hoćete reći da treba kupovati jer su fer vrijednosti koje moraju biti isplaćene u istiskivanju veće od trenutnih na burzi?
A kad dođu pare za te dionice dioničarima koji će biti istisnuti, oni će kupovati dobre dionice koje će ostati na burzi?
U teoriji bi to tako trebalo biti.
Ali čini mi se da je kontekst ovih postova diametralno suprotan i da se sublimalno plaši dioničare i poručuje "bješte ljudi, ide štrašni squeeze!".
Zato nam i burza izgleda ovako! Jer dioničari podviju rep na svaki šušanj...
sve ste dobro napisali..... optimist sam po prirodi i skoro će 25 godina kako sam na zse nagledavši se i preživjevši svega i svačega. i duže vrijeme postepeno povlačim lovu.
ali dajte recite mi, kako da netko odluči za investiranje na zse? recite mi jedan svijetli primjer nakon agrokora koji bi zainteresirao naove ulagače. petrokemija, đuro, dalekovod... evo sada u magli i atlantske i mlinova!! gdje je sada ta udruga? muk i tišina!
ne velim da se nije dalo jako lijepo zaraditi, dapače, ali to nije poanta.
naravno da lovatorima takva situacija apsolutno odgovara. a onda će se jednom netko sjetiti da smo sve rasprodali budzašto!
-
čuvaju se novci dok ne krene objava rezultata za Q3