1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Miniclip

Posts by Miniclip

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• Miniclip
    • November 24, 2020 at 9:26 PM

Da li je izasao natjecaj za prodaju optime u nekom glasilu, kao sto je bio slucaj kad je ht prodavao optimu?

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• Miniclip
    • November 23, 2020 at 9:58 AM

https://net.hr/danas/hrvatska…ili-su-sudbinu/

Ne znam gdje da postam ovaj članak. Ako sam postao na krivom mjestu, molim ispravak.

• Miniclip
    • November 14, 2020 at 2:34 PM

To znam. Ali ima neki pravilnik prema kojem banka mora prilagoditi svoje poslovanje. Ne može se ponašati kako hoće. Možda neko od nas je iz bankarske branše pa da malo pojasni

• Miniclip
    • November 14, 2020 at 2:11 PM

Da li tko može pojasniti funkcioniranje investicijske banke? Koji su njeni rokovi u slučaju angažiranja... Neki pravilnik, opći uvjeti poslovanja...

• 3MAJ (3. MAJ Brodogradilište d.d.)

• Miniclip
    • September 4, 2020 at 11:40 AM

https://www.novilist.hr/vijesti/gospod…je-sve-detalje/

Jos dobrih vijesti

• Miniclip
    • August 31, 2020 at 10:18 PM

7 puta je odgađan stečaj. Po meni ova firma nije ništa lošija od ddjh, dapače barem rade nešto. Imam neki osjećaj da bi Kanađani mogli ući u vlasničku strukturu.

• Miniclip
    • August 31, 2020 at 8:55 PM

https://www.rijeka.hr/brodogradilist…olarne-kruzere/

Nakon svih dubioza sa Uljanikom oni i dalje suradjuju sa 3. Majem.

• Miniclip
    • August 31, 2020 at 8:45 PM

Oko 3. Maja se dosta stvari dogadja. Na stranu zakonski progoni odredjenih osoba. Izgradilinsu brod za Kanadskog narucitelja u roku i uskoro ce i probna voznja.

https://www.google.com/url?sa=t&sourc…f_StyM7Jrgumeqv

Kako vidite buducnost ove firme?

• Miniclip
    • August 7, 2020 at 3:37 PM

Dodatno, AZTN naglašava da ne treba, niti smije objaviti informaciju o pristiglim ponudama. Sva pitanja vezana uz cijenu i trgovanje dionicama dioničkih društava nije u nadležnosti AZTN-a.

Ova dodatna objava ide u prilog da postoji ponuda ili vise.

Ne kazem da HT nece angazirati investicijsku banku ako im cijena ne bude pasala. Ali u objavi AZTN nije konkretno receno da nema ponuda. HT samo postuje sta mu je odredjeno

• Miniclip
    • August 7, 2020 at 3:26 PM

AZTN ovime obavještava da je Povjerenik Deloitte d.o.o. izvijestio AZTN da će HT započeti s ispunjavanjem svoje obveze angažiranja investicijske banke za daljnji proces prodaje odnosno poduzima aktivnosti kojima bi se spriječilo moguće kašnjenje u pogledu ispunjenja obveza propisanih rješenjem AZTN-a o uvjetno dopuštenoj koncentraciji poduzetnika HT i Optima.

Cini mi se da ponuda postoji, samo ne zadovoljava apetite. Ovim manevrom HT zeli dokazati potencijalnom kupcu da ga cijena ne zadovoljava i da je spreman na daljnji korak. Po meni cisti blef

• Miniclip
    • August 7, 2020 at 3:09 PM

Koliko dugo ce investicijska banka voditi prodaju? Nisam nasao nigdje krajnji datum

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• Miniclip
    • July 29, 2020 at 4:01 PM

Kad izvjesce izlazi?

• Miniclip
    • May 8, 2020 at 10:56 PM

Da li je moguci scenarij da netko kupi dionice od HT-a i Zabe po npr. 10 kn, a ostalima ponudi cijenu tromjesecnog prosjeka?

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Miniclip
    • May 4, 2020 at 10:48 PM
    Quote from komot

Problem je slaba bilanca. Što će se desiti ako cijena plina okrene prema gore? Druga bi stvar bila da je ptkm ovu dobit ostvarila u telekomunikacijama ili proizvodnji hrane. Ovakva dobit je ostvarena, znamo svi, zbog niske trenutne cijene plina. A taj plin može isto tako kroz par mjeseci poskupjeti i gdi smo onda. Medika se trži na P/E cca 7 u rastućoj branši, rapidno povečava prihode i pomalo akvizira ljekarne. I cijena neće preko 17000, možda padne i na 15000. Dakle dijametralno suprotna priča od ptkm pa opet niko ne kupuje. Može se dobro zaraditi trejdajući, slično kao i na brodarima, ali baš da je fundamentalno jeftina uspoređujući je s drugim dionicama na zse, nije.

Zašto se svi hvatate za cijenu plina? Ok, niska cijena. I dobro. Kad bude veća bit će manja dobit. Izvukli su se iz ogromnog minusa u godinu dana. To nije dovoljno?

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Miniclip
    • May 4, 2020 at 12:06 PM

Mislim da ovo nosi blokiranje trgovine

https://net.hr/danas/hrvatska…li-120-radnika/

• PTKM (PETROKEMIJA d.d.)

• Miniclip
    • May 4, 2020 at 11:00 AM
    Quote from JosefBeuys

Šteta, čini se odlično izvješće u krivo vrijeme, nema snage za gore. Da je ovakvo izbačeno prije godinu dana već bi bili preko 100 kn. U svakom slučaju treba imat PTKM na radaru i pri prvim znacima normalizacije stanja ponovno u kupovinu.

Šteta što raste u ovim nenormalnim vremenima :)

• Miniclip
    • March 30, 2020 at 11:05 AM

Koji je slijedeći korak? Do kada se čeka do nove objave?

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Miniclip
    • March 26, 2020 at 12:15 PM

Na stranicama Atlanstske vidim da raspolažu sa flotom od 12 brodova. Koja je vrsta brodova u pitanju? Tankeri, rasuti teret...

• VIRO (Tvornica Šećera d.d.)

• Miniclip
    • March 26, 2020 at 11:46 AM

Da li su računi još u blokadi?

• Miniclip
    • March 19, 2020 at 11:00 PM

Ponuda je dosla. Zanima me sta sad? Da li ponudjac ide u dubinsku analizu?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt