Danas nema onoga što nudi dionce ispod cijene prije otvaranja. Ni na DLKV ni na OPTE
Posts by Miniclip
-
-
"Da su vjerovnici vjerovali u to da Ingra može otplatiti sve dugove ne bi joj ih nikad prodali uz duboki diskont."
Ova recenica govori dovoljno o tebi kao ulagacu.🤦♂️🤦♂️🤦♂️
-
Moli odgovor. PPD je otkupio dug DLKV prije godinu dana. Na koji način? Šta su dobili kao garanciju?
Otkupljeni dug je financijsko restrukturiranje. Piše u članku 3. Poziva na iskaz interesa. Vjerojatno će zauzvrat dobiti mjesto u NO ili upravi i čekati da partner kupi dio fonda. Partner ili oni, a do toga ima dosta vremena
-
Nemojte me cimati preko poruka, tu pišem šta znam.
Dlkv nema nijednu svoju dionicu. Prema tome da bi razvodnjavao/spajao dionice mora imati većinu glasova na skupštini. S druge strane imamo fond koji je većinski vlasnik i mora prodati svoj dio do 7 mjeseca ako se ne varam.
PPD financijski restrukturira DLKV. Tu mi je tajming čudan. 15 dana je bio rok za podnošenje ponuda. Također PPD je otkupio dug dalekovoda i praktički su uložili pare u firmu.
Treba povezati fond i PPD i tu se krije konačno rješenje.
-
Da to znam onda bih znao šta bih napravio sa svojim dionicama. Samo kažem da po riječima kolege PPD će financijski restrukturirati DLKV.
-
Prenosim glasinu kolege koji je taposlenik Dlkv. Od sutra PPD nastupa. Ovo je glasina i nikakav poziv za kupovinu ili prodaju dionica.
-
Kasnije da, ali tek za 6+mjeseci
-
Konsolidator, tj. fond mora prodati svoj dio. Ne znam da bi pristali na spoji-razvodni kombinaciju jer su u gubitku.
-
Kakvo razvodnjavanje, dokap ne može ići ispod 10 kn.
Kako kažu na onom forumu, rade nešto slično kao Ingra
Oni koji se sjećaju brojnih dokapitalizacija na Petrokemiji, jako dobro znaju da se efektivno može ići na dokapitalizaciju ispod 10 kuna.
dovoljni je da prije dokapitalizacije "po 10 kuna" naprave spajanje dionica "3 u 1".
Već viđeni scenarij.Nadam se da toga ovdje neće biti.
Da bi napravili spajanje dionica moraju dobiti većinu glasova, jel tako?
-
Konsolidator ima 60 %. Ako se odluce za bilo kakvo spajanje, razvodnjavanje trebaju njihov pristanak.
-
Stanje u PTKM je dosta bolje, ako ga usporedimo sa prijašnjim upravljanjem. Prije su se izvodili "remonti" sa napuhanim cijenam, te je što se tiče infrastrukture i radne opreme stanje jako loše. Sadašnja uprava radi dobar posao, ali je teško sve dovesti u red nakon godina nemara. Po mojoj procjeni, a temeljeno na radnom iskustvu po vani potrebno je cca 200 milijuna eura da to bude kako treba, ovako je PTKM tempirana ekološka bomba.
-
Napredujemo
...od stecaja i "iznimmo nerealne visoke cijene" do dokapitalizacije drustva...
Ovim tempom do kraja lipnja cemo doci i do ponuda za preuzimanje i borbe za DLKV...
Moje predvidjanje od pocetka je da cemo tu gledati scenarij Ptkm. Ali prvo dokapitalizacija, a onda up.
Znaci spajanje dionica?
-
Da li tko koristi ERSTE brokere? Iskustva?
-
Jutro svima,
Koji je najbolji online broker? Do sada sam koristio pbz ibnvestor i želim se prebaciti, nisam zadovoljan njihovom uslugom.
ako je radi visina naknada ok, ako je radi nemogućnosti rada na novoj verziji, meni sve radi i ne radim na staroj
Meni ne radi nova aplikacija zbog flasha, samo stara radi. Kako to da tebi radi?
-
HITA-VRIJEDNOSNICE d.d. nudi Vam uslugu posredovanja u kupoprodaji financijskih instrumenata na Zagrebačkoj burzi i stranim tržištima.
Da li to znači ako se odlučim za njih da imam mogućnost trženja na stranim burzama?
-
Jutro svima,
Koji je najbolji online broker? Do sada sam koristio pbz ibnvestor i želim se prebaciti, nisam zadovoljan njihovom uslugom.
-
Je, slabo pratim Ingru. Hvala na infu.
-
Čime se Ingra bavi i gdje je sve prisutna? Tnam sta je Ingra prije bila, međutim koja joj je sada djelatnost osim Arene?
-
Adobe flash ne radi više na PBZ investoru. Kako da pokrenem aplikaciju?
-
Neki scenarij tipa PEVEX?