ja uistinu neznam gdje ce dionica sutra ali kad pogledam danasnji navoz u Lencu je trenutno 8 brodova u remontu veselim se izvjestaju za 3 Q
Posts by snupy
-
-
dobro dali netko zna sta novogradnja 733 radi u Lencu doada je Lenac radio remonte a ne gradio brodove
-
dali netko zna sta novogradnja 733 radi u Lencu isti se nebavi izgradnjom brodova
-
U Dubrovniku sam bio 25.07. lokalci kazu oko 25 posto od prosle godine
-
Navoz Lenca svjetli kao božićno drvo Cast mi je biti dio ove price
-
vezano za post kolege Acountant a na temi best buy a da je nespamam
Bruto povrsina Palumbovog brodogradilista na Malti je 270 000 m2 kako je pola prodano ostala su im samo tri doka cca 135 000m2
Bruto povrsina Lenca je 670 000m2 tj skoro pa 4 puta veca od onoga na Malti imaju jos i Mesinu u Italiji koja je takodjer manja od lenca.
Po meni jako realno sa obzirom da im je u Hrvatskoj najjeftinijia cijena rada i najveca neiskoristena raspolozivost radne povrise da ce Lenac pokupiti sav visak brodova za remont iz Malte.
U prenesenom na ove fudamente ocekujem jos veci broj i prihode u buducnosti sto se Lenca tice plus US Navy ovo bolje nemoze biti
-
ne samo to vrlo izgledna suradnja sa najvecim svjetskim operaterom brodova za kruzing a P/E 2.3 samo reci mašala
-
tako je problem je struktura gosta nije isto sa jedne strane imati Italijana, Skandinavce,Britance,Amere,Nizozemce i bez uvrede ikoga Poljake,Cehe.Madjare.Nemam protiv nijednog gosta ista i svaki se broji ali nemaju istu kupovnu moc tako da ce vecina gostiju ovoga profila traziti jeftiniji apartman ili kamp a ne hotel izmedju ostalog to vidite po izvjestajima DZS i broju izdanih racuna sedmicno tj njihovoj samoj vrijednosti
-
sta urade sa obvezama a navozi puno ko sipak.Svaka im dala
-
svaka cast Vlen ovako razbucati izvjestaj to moze samo Lenac
-
Ako putuje cak iz Tihog ocjena na remont mora da je riječ o velikom poslu za Lenac
-
A valjda im se svidio novi Trenton pa Ce i ovoga tako obnoviti
-
Bilo je lijepih prilika na kojima sam zaradio od Vira,Hupa,Lrhc ali ne kad sam trejdao tako da sad analiziran kupim i stoji.Cekam da naraste pa vi prodati kad smatram da je vrijeme za to
-
Cega kolega ono staro sam mislio kupiti kupio sam trenutno sam pasivac znam da ne vjerujte ali eto nedostaju me ove oscilacije cijena par posto dolje ili gore kupim ono sto smatram jeftinim i toliko vremena imam za pricekati bolja vremena kad tad ako su fundamentalni i Outlook dobri dojde do moga targeta
-
ovaj gospon Parica sta znaci po vama los 2Q jer svako od nas dionicara ima neku viziju prihoda rashoda poslovanja EPS-a i da sad ne nabrajam.Osobno da ste me pitali prije mjesec dana potpisao bih odmah 45 mil kuna prihoda za taj 2q i 5 mil minusa ali nakon intervjua sa gospodjom Uzelac prije neki dan lagao bih vas kad vam nebi rekao da ocekujem bolje prihode od mojih ocekivanih 45 mil kuna i ocekujem rezultat oko 0.Uglavnom ako bude tako ovih 7kn je poklon a sad kako tko hoce imam dionice Lenca i nekupujte iste na temelju mojih projekcija kako kaze gospon Neo dionica je nelikvidna i s time nije za trejdere pogodna
gospon NEO niti u mokrim snovima necete vidjeti 4 kn
-
mozemo mi i bolje od ovih danasnjih 900k promete
-
dionica je nelikvidna jer nitko ni u mokrim snovima nije mogao ocekivati renesansu ovakvih rezultata pa se nisu nakrcali na nizim cijenama a ovi koji imaju dionice ne zele gurati prema gore jer osjete tu nelikvidnost a nemaju love za kupnju ali nezele ni prodavati Lenac na P/E 3 ali prije ili kasnije fundamenti dojdu na svoje jako me vuce na VERN kad je bio 40 kn a nitko ga nije htio svi znamo kako je prica sa VERNO-m zavrsila
-
http://prntscr.com/tbod7l evo tko bi mogao biti best buy
-
Sto se 2q tice bit Ce dobro ako bude 0 a da dionica vredi vise od ovih 6.6kn to treba pitati investicijski javnost trenutni p/e sa ovim kvartalom je 2.8 p/b na 0.4
-
http://prntscr.com/t9rbay ovo je danasnji clanak i ovo ce uvelike pomoci Lencu jer ako bi brodovi iz Eu isli na remont u Tursku clanovi posada moraju u samoizolaciju na 14 dana sto u prevedenom znaci manja operativna sposobnost broda zbog dokovanja od 14 dana