Znaci li to da uskoro imamo explozilliju INGRE ?
Posts by dionicar
-
-
Nekom usfalilo love pa prodaje opte
-
Pa koliko grade dionica bi trebala biti I vise nego u doba prof.dr.sc. Jure Radical dok je zario I palio sa IGH 😄😂😎😁😊
-
Ovo mi samo nekako Jos vise uljeva povjerenje plus Ono sto Sam jucer pisao..
-
ja sam pisao i prije.. ove god mi lik iz HTa zvonio doslovce na vrata stana.. kao da oni nude 500 MBit / s.. bla bla.. ja reko da ali ja sam na ISKONu koji je isto Vaš.. da ALI HT bla bla.. ja reko gospodine.. imamo na firmu .. u paketu nam je za 190 kn + PDV flat internet 100 MBIT/s + 1500 min HR fix mreze + 1500 min HR mob mreze + 1500 min fix EU mreze. mozete li za iste novce to ponuditi i 500 Mbit? veli on da ne.. ja rekao onda nemamo o cemu razgovarati i da sam svjestan da skupljaju korisnike zbog dolaska 3. operatera.. on meni pa kako pa što od kud to.. ja reko gospon pa znate da HT mora prodat Optimu , veli on da je optima njihova.. ja reko da ali AZTN je nalozio da ju morate prodat.. on opet meni po svom da al to je nasa firma.. ja reko gospon vidim da niste upuceni, dosla maca na vratanca sa vasim visokim cijenama... ostalo je malo zatecen.. eto moje iskustvo.. a u zadnje 2 godine sam imao jos 2 posjeta od strane HTovaca na vrata stana doslovce.
-
Ja mogu jedino zakljucit da su ovdje vecinin spekulanti a ne ulagaci. Nista zlobamjerno Ali je tako.. ingra.. ? Ne znam bas da je perjanica. Ne miceno se od 5 kn.. a da probate da THNK koja I'ma najavljeno 360 mil kn posla
-
kupoprodajnik sve se bojim koliko ste vi onda prodali..
Al sto bi dao da poleti na 10 a vi niste unutra nego plivate u atpl 😁😂
-
baggio89 ; sada znam zasto je OPTE danas toliko Pala 😁😎😂
-
Ne zuriti kolega...bude to po 190 kn uskoro
Na Opte mi se cini korekcija A i B odradjena i slijedi pad do 3kn kao C.Dionica tek hvata negativni momentum.
Do 2,75 da budemo precizni.
Dobre fore bacate svi skupa da kupite sto jeftinije. A netko ce vam I prodat jer cita ovaj forum...
-
Ne znam.
Imali smo nekoliko dana Iceberg na 5,66
Ovdje je nešto čudnog, a što je. doznati ćemo
Drzino se toga da je Kreso zadnje dokupio po oko 4.7 za cca 40k kn
-
😂😂😂 I have ahaha
-
-
Vule : tocno, Ali se EBITDA povecava, a dug smanjuje..
-
A netko ce ju I izvoditi 😎😁😊
-
Vule : ja mislim da ste u krivu.. 7 - 10 EBITDA ako je 7 onda je 13 kn a ako je 10 je 19kn.
Ponovit cu: ZABA po 10kn. A1 I HT dobivaju konkurenciju. Dakle ako je UG kupac dobro ce se ispsrit
-
st-brajo : ja nisam primjetio tu katastrofu.. me znam gdje zivite I to.. dobro priznajem ja mobitel koristim samo Za surfanje I to na brzaka uglavnom Sam na Wi-Fiju. Inace Sam na bonovima I max bezina mi je 10 MBits/s jer ne zelim doplatir za vise jer mi ne treba. Ovo tipkam I kafica preko mobile mreze I ok je..
Inace zivim u ZG. Mozda be katastrofu nekome tko zivi u babinoj gredi npr. 😁 Ja zadovoljan. E sada kolega ne znam kako mislite da ce se to poboljsati sa singerijim? Koristenjem optimine optime?
45 kn mjesecno bonovi 4gb internet, 1000 min Prema svim HR mrezama I 100 smsova koje se svaki mjesec zbrajaju I povecavaju ako ne potrosim sve.
No dosta o Tele2 da me admin ne izbaci jer spamam temu OPTE
Vule : odakle Vam podatak da nema ni 180 000? Ali imajte na umu sa singerijim da se moze samo povecacat...
-
amerikanec : relativno je to kolega.. procjenjena vrijednost Deloitta je bila 7.4 pred Koji God bez H1 sa EBITDa daleko manje nego danas. EBITDA se samo povecava.. stavite na papir. Ponavljam ko papiga. Ne nagovaram na nista. HT se nece Tek tako odreci 210 000 korisnika. Kupac je nakon 7 - 10 godina uz nastavak stabilnog poslovanja u plusu. Pa Tele2 je Tek nakon 10 godina dosao u plus sa poslovanjem u HR..
EBITDA 2016: 104 mil kn
EBITDA 2017: 105 mil kn
EBITDA 2018: 125 mil kn
EBITDA 2019: 133 mil kn
Za 2020 smatram da moze biti samo veca posto su ljudi 3 mjeseca bili kod kuce I telefonirali te gledali TV a broj korisnika povecan za 5% .. moje osobno misljenje.
-
Po svim pokazateljima ima ih bez obzira na cijenu na burzi
-
Vjerojatno cete opet rec da nema veze sa nicim.. Ali TOP10 😉😎😁
-
Odlicna logika. Ako je ona ispala iz top ten imamo novog na listi.
Mislim da bi ipak bilo vaznije da se pojavi neki novi, sto se kaze agresivni kupac koji bi pokazao da netko ozbiljno kupuje. Iako to to nije nikakava garanacija sjetite se krese (opte) i biblije (atpl). Al eto, uvijek je zgodno imati gurua u dionici
Pa slažem se, a znamo kako se onda kretala cijena tih dionica?
Ovdje je važno znati kada uci, pa jos važnije kada izaći.
Ja jedino znam da je Kreso Jos podebljao. A pisoa San da sjedi u NO ili skupstini HTa mislim crnogorskog ili sto vec I lijepio linkove tu