Ne postoji zapreka
Posts by dionicar
-
-
Pozitivna vijest za nas ?
-
Kolege proucite malo.. spominjes se sprecavanje utjecaja HTa.. ne znam dal.je vec bilo ili ne..
-
Onda cemo znat da se kupac cjenjka sa HTom I ZABAom πππ
-
-
Evo.. koga da upitamo koliko ce ponuditi ππ
-
Kuca maca na vratanca..je li ko vidio ponudu A1? Nude 500kn ma Visa kartici. I ta promocija me bas do 31.7. πππ a sad ih zvao.. Kao ako uzmem uz trio (fix tel + net fix + tv ) I mobitel onda mi net fix nude ne 70 mbit/s nego 150
-
Ja I dalje tvrdim da ponuda I'ma jer je Kresica dokupio.
-
Kolega mozete li mi nesto pojasniti. Ja nikakk me mogu dobiti onih 7.2 EBITDA za koliko Je prodan Tele2 ( 220 mil eur)
Tj
Korigirana EBITDA po onoj nekoj irfs16 metodi..
-
Kolege, tko I'ma knjigu dionicara od ove God npr?
Dakle.. na LinkedIn u I'ma 182 zaposlenika optime. Zamolio bih nekoga ko I'ma knjigu da usporedi popis dionicara sa zaposlenicima da vidimo tko je sve unutra ππππ pa neka Javi. Hvala.
Mislim neka Javi brojku ako je objaava imena illegalna
-
Jubito dobraaaaaa πππ mislim da ste vi cak bili izvuklo Taj podatak I Dali link ili Sam u krivu? Kolege cvrst Sam oko 11kn! A sto jubito misli o onih 26 sto je netko spomenuo na drugom forum?
-
st-brajo : znate one diplomatske odgovore: "prodaja ide svojim tokom". Sumnjam da I netko priupita da ce ista konkretno recim
-
Kolega PBZ kolega. πππ
-
Bilo bi lijepo da se isolate dionicari za OPTE I da onda krene IGH vlak πππ
-
buMBum kolega, a da ste vi na njihobom mjestu Vi ne biste?
Ovaj je ovo, ovaj je Ono.. pa napravite Vi nesto da Vi uvecate svoju..
-
Mislim da smo sve ovo vec prosli.. k tome znamo koliko je Deloitte procjenio. Mislim I dalje da je NEMOGUCA ponuda ispod 7.4 ako ih I'ma. Pa po kolko je Kreso uzimao I preko 6 kn.. a ko zna mozda je Kreso u dosliuhu sa vlasnickom Falcona ako razumijete sto Sam napisao ππ
-
Ajmo pompajte OPTE na 30 kn πππ grickajte malo po malo pa.neka ponudi tromjesecni π€
-
Dobra ponuda. Ali nazalost za moje potrebe sa hrpom min Prema EU nije
http://optimapaketi.meditelusluge.hr/?fbclid=IwAR0wβ¦TyZfKdSttCPeg1w
-
zlocesti sve je tocno osim procjene od 7.31.. ona je procjenjena na toliko prije h1 Ali sa h1 je porastao I broj korisnika.. EBITDA se povecava .. svake godine sve vise.. zadnje 133 mil kn.. da ne ponavljam po koliko je zaba dobila.. ja Sam I dalje pri min 11 kn.. iako je jedan kolega na drugog foruma Sanja o 26 kn...
-
Ne znam dal je bilo ili ne..