hehe... ne mora nigdje ni biti.. ko da doticna gospoda nema info pa ne javlja rodbini...
https://www.t.ht.hr/o-nama/uprava
da kupi OPTE
hehe... ne mora nigdje ni biti.. ko da doticna gospoda nema info pa ne javlja rodbini...
https://www.t.ht.hr/o-nama/uprava
da kupi OPTE
i ja se nadam da je procurilo i da je rodbina g. Solaka poceka kupovati
harpun . 3. Stup se prodaje. A ja unutra u AZ DMF...
A kako ja mogu sudjelovati u tom obliku trgovanja ?
Kolege, kako je moguce da se transakcije odradi u 16i15?
Hvala
Opcenito pitanje;
Kako je moguce da se transakcije odradi u 16i15?
Danas THNK
Hvala
Neka admin premjesti ako misli da ne spada ovdje
Financijsko restrukturiranja se nastavlja
Je li itko vidio nalog na Tehnici na kupnji od 200 kn 70 kom ??
Kako je ovo moguce ja stavim obavijest prije nego burza 🙄😉😎
PILAPILA a Vi radite u Tehnici pa znate sto Oni "udrobili" ? Izvjesce I'ma I svoju reviziju
Nema posla... Sve propada..
Tehnika d.d. kao izvođač radova sklopila je dana 29.07.2020. ugovor za sanaciju šteta od potresa na građevini u Ćirilometodskoj 4 – Jezuitski trg 2, na k.č. 1602 k.o. Centar.
Investitor izgradnje je Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14.
Obuhvat zahvata:
I. faza obuhvaća radove na sanaciji pukotina na unutrašnjim zidovima i stropovima, konzervatorski prema odredbama Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode (GZZSK), bojanje zidova i stropova, te ostale prateće radove na uređenju interijera u površini od 1590 m2.
II. faza je sanacija pročelja od 1828 m2 s uključenim konzervatorskim radovima, a sve prema odredbama GZZSK.
Rok izvođenja I. faze je do 25.09.2020., a II. faze do 1.12.2020., kako je definirano Troškovnikom.
Projekt je izradio „KUŠAN“ d.o.o. za arhitekturu i informatiku iz Zagreba.
Evo.. nema ljudi.. mozda je ovo za Neku opcenitu temu Ali kada svi pricaju too ce to izvoditi..
tollway . Kolega, tako mozete za svaku firmu reci. Jedan primjer. Kada se gradila Arena Zagreb ( nema sada veze jer je to od INGRE nego je samo bitna izgradnja) mislite li da je sve izvela jedna firma? Primjer sto osobno znam, za dizanje onih "kostura" - stupova sto vidite a vanjske strane je Isla posebna dizalica Iz Austrije. Sto zelim reci, uvijek imate glavnog izvodzaca Koji onda angazira podizvodzace. Drugi primjer, kada nesto gradi Tehnika ili moze I GIP Pionir ( zicara sljeme I stambenu objekti) sto mislite da Oni imaju bas sve svoje ili angaziraju hrpu kooperanata? Pa nikome se ne isplati imati sve svoje "alate" I ljude na place ako to stalno nije u pogonu.
Primjera radi, banalno, mi kada nam dodju poslovni partneri iz njemacka uzmemo rent a car tipa BMW 5 ili X3 pa ih vidimo na ruckove jer nam ta stvar treba povreno a ne placamo ko firma lizing za tako skup auto.
Mislim da ste svi shvatili sto zelim reci.
Jos da nadodam , zelim reci ako ingra dobije posao, ko da ona ne moze angaIrat IGH I slicno THNK GIp Pionir za izvodjenje.. male obrtnike npr za kemariku...
Kaj se sad ekipa prebacila na INGRU ili se fakat nesto desava sa ingrom ?!
Na kraju bu INGRA bolja prica od Optime 😄😎🙄
st-brajo tocno kako ste napisali.. ja se bavim gradjevinom 😁😉😄
Ledica : tocno kako ste napisali. Meni je logicno da se ponude od svih ( ako ih uopce I'ma ) temelje na izvjescu za 2019. Godinu. Osim ako nije I natjecaju bilo nesto da se mogu mjenjati ponude kako SE kome svidi.. a k tome ko da Oni mogu predvidjeti izvjesca I za 3. I 4. Kvartal 2020. Pa ne radi se procjena Tek tako odokativno.
Takodjer sto smo vec sve ponavljao placa se ulaz na trziste.
Nadalje, I dalje Sam na svojih 11+ kn jer znate onu: banke nikad ne gube! 😎😉
I meni se cini. Na maksimalnoj cijeni koja je vec bila smo u ovom trenu. Ako stvarno prodje posao obnove zg jao..
Ivana7 : tocno tako kako ste napisali. Ako nekome to vrijedi onda ce to i platiti.
A po onome sto se pise i koliko se razumijem u telekom sektor, te koliko je UG placao slicne telekome, mislim da mu OPTE jako puno vrijedi. eto.
11 - 14kn. I ZABAu se nesto pita.. ja da Sam zaba me bi dao po 10 ako Sam po tolko dobio pred nekoliko god