zlocesti : mozete li iznjeti podatak ( ukoliko se smije pisati o tome ovdje) koliko prosjecan dionicar opte I'ma dionica? Dakle doslovce kada se zbroje svi Iz top 10 I ostali (izuzev ostalih Koji imaju do 100 dionica)
Hvala
zlocesti : mozete li iznjeti podatak ( ukoliko se smije pisati o tome ovdje) koliko prosjecan dionicar opte I'ma dionica? Dakle doslovce kada se zbroje svi Iz top 10 I ostali (izuzev ostalih Koji imaju do 100 dionica)
Hvala
Kolege, kada vec spominjete kazne.. nije tema OPTE nego HTa..
Misljenja Sam I dalje da banke ne gube - pogledajte samo presude oko konverzije kredita CHF u kn / eur. No osobno I dalje smatram da ispod onih procjenjenih 7.5kn ne ide. Kreso je ulazio I po 6.. a pogledajte gdje je sve radio na njegovom LinkedIn profile
kako god, zanima me je li nas Kreso jos dokupio ?
tehnicki gledano moze i xxx d.o.o. ako je registriran za obavljanje bankarskih usluga.
kolega, i dalje stojim iza te tvrdnje da banka ne moze izgubiti - ima trecinu OPTE. i duplo vise od HTa
ja na 12 - 15 max
ko zna, mozda je sve zavrsilo u Kresinoj mrezi
ali i ZABA ima tu neki glas
renchi : a mozda od ponedjeljka 10X EBITDa? ne mozete gledat doticni trnutak kolega. da nije krenula rasprodaja cijena b bi se zadrzala gdje je i bila. kolega.
a mozda je inv banka vec nadjena. mozda je sve unaprijed dogovoreno
sada kad u ponedjeljak izadje da je investicijska banka prodala po 15kn kako bi vristao svim prodavacima danas hahaha
Koliko ja razumijem HT je angažirao investicijsku banku da bude u roku u slučaju da ako ne dogovore prodaju po pristiglim ponudama da su i skladu s obvezama.
Teoretski njihovi pregovori idu dalje i mogu biti već sutra zakljuceni
Ja isto tako tumačim ovu objavu. Ne razumijem zašto ovolika panika
tocno to kolega. a sto da vam kazen jedna losa vijest i cijena dionice dole...
HR TK je jako kontrolirano.. pa ja neke dionice ako zelim sada zakucam 20% samo s jednom transakcijom
OPTE ce se prodat kad tad"!
hehe.. mozda je i ovo NEWS kao i onaj dan da se prodaja OPTE nece realizirati ove godine. sto jedna vijest napravi od covijeka ne vjerujem. zasto ekipa tek tako izlijece ne razumijem...
ja smatram i dalje da tromjesecni prosjek ne znaci nista. sjetite se jednog dana kada je cijena ove godine zaronila u jednom trenu ispod 4 kune ( mislim da je bilo 3.8) a zasto? zbog jednog clanka na poslovnom.
i dalje smatram da tromjesecni prosjek kod preuzimanja firmi ne znaci apsolutno nista nego procjena ovlastenog procjenitelja nesto znaci sto je po zadnjim podacima 7.4 da ne ponavljam ko papiga ( prije h1)
Roki : ali ponude su radjene na bazi 2019..
mislim da bi cijena mogla osjetno gore kada ZEM bude izglasan.
airfire : sto se podrazumijeva pod premijom? mislite li premiju NA tih 10kn ili 10 sa premijom ?
kolege, ima li novosti oko OPTE je li tko dobio odgovor na mail ?
kako netko skuplja tehniku u tisini....
MickeyM : kaj ste izletjeli da uletite u OPTE?