zlocesti : pa sada.. ja ne znam da li se po korisnika treba placati TV kucama .. konkretno ako pustaju ZDF da li ga placaju po korisnika ili kako to ide ? Cinnjenica je da kazets ulaganje u korisnika. Ako postoji infrastructural uloze Samo "modem/ router". Ne znam sto drugo ? Dodje tehnicar spojiti I to je to.. I zasto gledate Samo IPTV ? Pa kada je korisnika dostupna "mreza" opte moze koristiri sve 3 usluge ? Nije mi to Jasno bas zasto tezite na IPTV.. ?
Posts by dionicar
-
-
Koliko na kraju ?
-
Imam ja - zastrasivanje plasljivih rucica da kupe Jos vece kolicine Jos jeftinija. I'll pokazivanje moci sa brijem dionica.
-
@naim : pa mozda da se tmao idete zaposliti Vam to i ne bi bila glupost...
-
i prosjecna plaöa firme je bila 18 000 kn NETO
ne zaboravite taj podatak. Sergej dobro placa
-
toluen pa kolega to je stara vijest mislim da je vec bila tu.. ne pratite 😉
Ako se ovo stvarno prodaje kako trebao bit te cu aukcija ko daje vise
-
renchi : ono sto je netko napisao za HITU... i kako ce to biti nadoknadjemo?
sa jednim besplatnim danom telefoniranja ? koje je tako i onako besplatno?
prije umanjenjem racuna za taj dan... sto je zanemarivo u odnosu na štetu.. pogotovo štetu poslovnim korisnicima...
-
kol. dionicar, daj ti prvi pa napiši kako si prošao
@barbosa budem, ako se odlučim prijaviti PKD
uz OIB i sve spojeno ja da im nosam papire.. oni moje pare trebaju...
-
To nema veze sa programerima, nego poreznom.
OK, ali ne bi li trebao svatko imati uvid u to za sebe svaki dan pogotovo tko tako trguje? Kako će znati koliko duguje ako to nema negdje vidljivo izračunato, da ne bi poslje bilo nisam znao. Papir, Excel, Word, aplikacija - što god.
ynate kako se rijesava to ?
dođete sa papirima i izvjestajem od svih brokera, investicijskih fondova i slicno u poreznu i velite: "Dobar dan, ja binapravio poreznu prijavu"
Oni vele: "ispunite papire"
Vi velite: "ispunite si sami, tu su Vam. Vi moje pare trebate
"
-
Kolege.. Evo ovima Kaj Hita ne radi.. da Vas utjesim.. ja nemam strike! 😊😁😎😆
-
U izradi je već više od godine dana, kakva će to tek bit aplikacija
Vjerojatno kao i digitalno bankarstvo vrhunska.
Prije si autorizirao sve naloge odjednom sad jednog po jednog, da bi radio digitalno moraš doći kod njih u poslovnicu.
Oni i njihove aplikejšn!
kako mislite " da bi radio digitalno moras doci kod njih u poslovnicu" ?
pa kad jednom aktivirate digitalno bankarstvo imate ga zauvijek ne kuzim ?
autorizirao naloge mislite na naloge na burzi ? ja koristim OCT - One Click Trading - nema autorizacije
-
Sinner99 : prosle godine u 10.mj su ugasili moiblnu.. skoro godinu dana ako su odmah poceli raditi...
takva da Vam cita misli i automatski radi bez da VI tipkate. biti cemo brzi od bilo koga na ZSE
-
josip100 : ne moraju oni nista.. procitajte uvjete koristenja...
A1 nije radio u nedjelju... internet... moja firma posluej sa strancima. kaj da ja posaljem papir kao dokaz da sam spusio 10 k eur jer nije radio internet ?
kaj mislite da ce mi A1 dat 10 k eur ???
Sinner99 : aplikacija za mob PBZ je u izradi.. pitanje je kad ce bit..
-
kaj nije da smiju max 10% dnevnog prometa? kako oni znaju da ce biti jos toliko i vise prometa danas da su ispod 10% ? ili im se gleda na godisnjoj / mjesecnoj bazi ?!
-
Stipo : na burzi ulaze svetko... ja kad sam kupio dionice HTa pocetkom 2017 - moje prve dionice kada dsam poceo raditi i IGH ( na preko 300 ) meni je tih inevstiranih cca 5000kn bilo mnogo... danas mi nije mnogo.
-
zato i nemaprometa na burzi kad Vam hita krepala
XD
-
https://zse.hr/default.aspx?id=99320
neke novosti. ipak se nesto radi.
-
-
rambo_5 : zasto mislite da su napucane ? Poslovi na vidiku.. dug se smanjuje.. pozivitno poslovanje..
-
A i ovaj se napatio na thnk čekajući cijeli dan. Hoće li ga konačno pustiti?
kolega, a kako misltie pustiti? ni meni tonije jasno... mislim tko određuje to kad če se izvrsiti nalog?! koje su ovo fore...
i da... THNK dobitnik dana!