1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. dionicar

Posts by dionicar

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• dionicar
    • September 17, 2020 at 1:16 PM
    Quote from Paulie

Od afera i nečasnih djelovanja u zadnje vrijeme:

• ZABA - afera pranja novca s početka ove godine, Miljenko Živaljić predsjednik uprave napušta banku
    • JANAF - opet neka vrsta gospodarskog kriminala i korupcije, detalje ćemo tek saznati
    • KABA - delistiranje i sramotno niska ponuda za preuzimanje koja je dana dioničarima, očito ih se pokušava prevariti
    • MDKA - nešto slično kao KABA, sramotno niska ponuda za preuzimanje i procjena vrijednosti dionice u odnosu na stvarnu vrijednost
    • OPTE - potpuna netransparentnost procesa prodaje, pogoduje se samo velikim dioničarima, dok mali ne znaju ništa što se događa
    • KRAŠ - Marica Vidaković kupuje velik broj dionica tjedan dana prije eksplozije cijene i pokušaja preuzimanja (ne radi se o slučajnosti)
    • Hrvatski telekom, umjesto da isplati poštenu dividendu, posuđuje matici milijarde uz kamatu od 0%
    • Agrokor 10 godina lažnih financijskih izvještaja pod blagoslovom porezne uprave, HANFA-e, ZSE-a i kriminalni Lex Agrokor koji je nelegalnim jamstvima oduzeo svu imovinu malim dioničarima
    • ADRS - kontinuirano kupovanje dionica novcima svih dioničara i poklanjanje istih upravi, nakon isteka 5-godišnjog perioda te prakse napravili su novi plan za sljedećih 5 godina

Ovo su samo neke afere i nečasna djelovanja koja ne služe na korist svim dioničarima, nego ih se stalno pokušava opeljušiti. Meni je ovo palo na pamet sada iz glave, a sigurno sam još štošta zaboravio.

može li objašnjenje, sto znači pogoduje velikim ? je li Krešimir i recimo Hanžeković veliki ili mali?

Hvala

• OPTE prodaja - kladionica

• dionicar
    • September 16, 2020 at 10:30 PM

Tupimo to već više od godinu dana.. procjrnjena vrijednost prije pripajanja H1 bila je preko 7 kn izmedju 7 i 8 kn.. bio je objavljen i dokument i stranica na kojoj to piše.. pa si mislite.. ne želim ispast druker koji nagovara na kupnju..

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• dionicar
    • September 15, 2020 at 10:40 PM

Revolut za 1000 kn godišnje trguj koliko hoćeš.

• PBZ (Privredna Banka Zagreb d.d.)

• dionicar
    • September 15, 2020 at 10:27 AM

skocila je zato jer su ljudi kupovali.. ja imao dobit 25% i nisam prodao.. mislim si ljudi trebaju kredite kupuju stnaove, dobra i dividenda bila 2019.. kad ono pad.. i zabrana isplate dividende... na kraju prodao sa 5% minusa..

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• dionicar
    • September 14, 2020 at 8:43 PM
    Quote from Jubito

Nadam se da je tako kao što vas dvoje pišete.

U dosadašnjem tijeku postupka ništa ne odaje zainteresiranost Zagrebačke banke da proda Optimu.

Od njih ni traga ni glasa, iako su najveći pojedinačni vlasnik Optime.

Točno je da bi kožu odrali nekom sirotanoviću za 10 kuna, ali kad su milijuni u pitanju ... tu vrijede neka druga pravila i interesi.

Mozda nije za temu.. ali kada pokažete zainteresiranost prema curi (optimi) onda cura tek daje odbijenicu dečku ( onda tek cura nije zainteresirana ) ,😉😃😂

• Banke i bankarske usluge u RH

• dionicar
    • September 14, 2020 at 2:58 PM

koliko sam ja čuo minimum je 20 kn po nalogu od Erste banke.. ne znam dal je info tocna provjerite...

U digitalnom bankarstvu u redu, no zašto se koristite prijavom otiska prsta ? prijavite se otiskom prsta na mobitelu, i onda kada potvrđujete nalog samo jednostavno skenirate kod koji se generira.. ne morate svaki nalod sa Tokenom potvrđivat i utipkavat TDS.. ako niste skuzili napišite pa budem probao pojasniti.

• Banke i bankarske usluge u RH

• dionicar
    • September 14, 2020 at 2:22 PM

točno da.. a koliko bi Vi naknadu? 0 kn? pogledajte koliko su vani naknade.. ok sada čete reći ali kakve su naše plače.. pa ako kupujete za 8000 kn ne vidim di je problem..

pojedinačno potvrđivati? kako to mislite? ja trgujem sa One Click Trading. .nikakva potvrda nije potrebna...

• dionicar
    • September 14, 2020 at 10:28 AM

MickeyM : apsolutno potpisujem. Mislim dugo je zza čekati nekom s ušteđevinom 20 000 kn i tom ušteđevinom upucanom u OPTE i ako mu je sada smanjena plača zbog corone... ima i takvih na burzi.. pa večina mojih priajtelja nema ušparano ni 10 000 kn.. di če ti ulagat na burzi..

• dionicar
    • September 13, 2020 at 1:43 PM

Puno priče a para nigdje.. svi bi dr.sc. a ne bi plaćali..

• Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

• dionicar
    • September 12, 2020 at 2:31 PM

Nisam upućen možete li odvojiti mobilno trgovanje od "fixnog". Mislim da možete ugovoriti samo global uslugu nevezano za lepezu. Provjerite kod njih Direkt jer ni ja nisam uspio navedeno pronaći. Inače trgujem preko "maminog" accounts posto ona ima dinamičnu lepezu. Ja se još svercam na studentskom paketu za 7kn mjesečno ( tekući kunski račun, žiro kunski račun, tekući devizni račun, mobilno bankarstvo, internet bankarstvo, slepa auta i pomoć na cesti do određenog iznosa za određenu registarsku oznaku )

Nadam se da sam bar malo pomogo

• Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

• dionicar
    • September 12, 2020 at 10:46 AM

Jutro. Zagrebačka banka. Ide preko Saxo brokera. Ima na mobu. 15 eura po nalogu za njemačku npr. Sastavni dio ZB dinamične lepeze za 60 kn mjesečno. Koliko sam shvatio u paketu i trgovanje na ZSE. Jesam li dogovorio na pitanje ?

• dionicar
    • September 11, 2020 at 1:53 PM

pa na samo te i mislim... kaj bu DLKV postavljao dalekovode od jedne do druge zgrade ? XD :D :D i eventualno INGR

• dionicar
    • September 11, 2020 at 1:52 PM

netko se gadno zabunio hahahaha

• dionicar
    • September 11, 2020 at 1:19 PM

https://net.hr/danas/hrvatska…-samoizolacije/

evo. da i građevinari polete

• dionicar
    • September 11, 2020 at 9:45 AM

PBZ Investor ne radi

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• dionicar
    • September 10, 2020 at 3:04 PM

LodeRunner :i .? zakljucak ?

• dionicar
    • September 9, 2020 at 11:47 AM
    Quote from Sheriff
    Quote from dionicar

gospodo, dok god TOP10 ne sipa - ne racunam Raiffaisen i OMF i slicno, nego fizicke osobe, meni je dobro. Također, naš TOP10 je i dokupljivao...

A kako bi protumacio, da jedna fizicka osoba ispadne iz top10 a nova uđe??

tako da broj 11. ima vise love od broja 10. kratko i jasno rečeno. pa ja kada je izasla vijest da je UG kupio Tele2 dan poslije bio skok OPTE za 30% bi pocistio sve do 5 kn a ne da skoci "samo" do 4 kn da imam love... hehe..

• dionicar
    • September 9, 2020 at 10:42 AM

gospodo, dok god TOP10 ne sipa - ne racunam Raiffaisen i OMF i slicno, nego fizicke osobe, meni je dobro. Također, naš TOP10 je i dokupljivao...

• Birtija

• dionicar
    • September 6, 2020 at 9:11 AM

calypso slazem se s Vama. Ja ne kuzim ove Kaj uzimaju po 1% po trejdu.. ja Sam Tak na Uljaniku Ali smao jer je isao delist.. Al fakat me ovo ne zanima I'll netko je pisao da je uzeo 0.5%... ok, moglo se uzimat I do 100% u par Dana npr Kras.. Ali to je rijetkost..

• Birtija

• dionicar
    • September 5, 2020 at 11:55 PM

calypso mozete li molim Vas definirati "male" ? Do koliko dionica je mali.. ono okvirno gdje je granica.. I'll vrijednost ukupnih dionica po cijeni od 5 kn / dionici ?

Hvala

1. Privacy Policy
  2. Kontakt