1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. dionicar

Posts by dionicar

• OPTE prodaja - kladionica

• dionicar
    • September 27, 2020 at 11:11 AM

BSOD : možda na izvješću za 3. Kvartal ?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• dionicar
    • September 25, 2020 at 1:10 PM

biti ce ovo lijepa prica za vlasnike dionica.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• dionicar
    • September 25, 2020 at 9:21 AM

BSOD : pa ako ne piüe da ne smije biti povezanih osoba znači da ih smije biti. mora biti sve točno i pravno ispravno napisano. ko da oni to ne znaju zaobići

• Birtija

• dionicar
    • September 24, 2020 at 2:10 PM

a koko mislite da to mogu skuhat ?

• Birtija

• dionicar
    • September 24, 2020 at 1:18 PM

MickeyM : a nemojte tako.. pa ne kupuje bezveze uprava...

• Birtija

• dionicar
    • September 23, 2020 at 3:10 PM

kolege, ja opčenito ne pazim na pravopis.. :) ;) xD :D

• Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

• dionicar
    • September 23, 2020 at 2:46 PM

nikad cuo za njih...

imaju li oni uopce web stranicu ?

• Birtija

• dionicar
    • September 23, 2020 at 1:15 PM

autor : haha :)

zlocesti : citavm Vaše postove sa razumijevanjem i iskreno zanimljivu su mi.

moram ja još puno žganjaca jesti da dođem do 1000 :) i pomaknem svoj status hehe : )

• DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

• dionicar
    • September 23, 2020 at 11:28 AM

calypso : tocno tako kako ste napisali.. Vi i ja bi se slagali.. neka si traze bolji posao ako im ne valja...

• Rasprodaja kompanija Fortenova grupe (Agrokor)

• dionicar
    • September 23, 2020 at 10:07 AM

a koliko je LEDO bio prije sloba agrokora ?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• dionicar
    • September 22, 2020 at 1:41 PM

fondovi lagano idu izguvit naše penzije

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• dionicar
    • September 21, 2020 at 10:06 PM

A Zašto interkapital onda nije u top10 ako je toliko dobra ta opte ?

• PBZ (Privredna Banka Zagreb d.d.)

• dionicar
    • September 21, 2020 at 10:04 PM

600. Dosta ljudi bježi.. sada ćemo vidjeti kada isteknu moratorija na kredite.. moratorija na kreditne kartice.. minusi kad se ljudima ukinu.. divke nije bilo.. prodao s minusom od 5% a mogo komotno izaći sa 20% plusa

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• dionicar
    • September 21, 2020 at 12:41 PM
    Quote from Lurker458
    Quote from dionicar

kolege, Revolut je zakon. meni bas nedavno sjela dividenda MC donalds na njega a pporez se obracunava automatski - 30%: i kao trebalo bi ga prijaviti i u HR ali je problem sto mi USa ne bude vratila porez - ne mislim onda prijavljivati HR porez i tocka!

Porezna uprava wants to know your location :D

samo neka wantaju...

pa ja sam potpisao prilikom ugovaranja trejda na revolutu da nisam americki porezni obveznik ? zasto su mi ameri onda naplatili porez?!

k tome.. radje platim HR proez i prirez koji je 15% nego USA koji je 30%.

I want to know on what thing is porezna spending my money - I want to autorise my money spending also!

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• dionicar
    • September 21, 2020 at 11:09 AM

kolege, Revolut je zakon. meni bas nedavno sjela dividenda MC donalds na njega a pporez se obracunava automatski - 30%: i kao trebalo bi ga prijaviti i u HR ali je problem sto mi USa ne bude vratila porez - ne mislim onda prijavljivati HR porez i tocka!

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• dionicar
    • September 21, 2020 at 9:43 AM

evo da i ja upalim gledalicu da vidim sto je tako strasno hehe :)

• Best buy

• dionicar
    • September 20, 2020 at 1:07 PM

Apsolutno potpisujem zlocesti

• AGROKOR

• dionicar
    • September 18, 2020 at 11:07 PM

A Tek da znate koliko je g. Todorić ostao dužan građevinarima.. o tome ne smijem ovdje..

• OPTE prodaja - kladionica

• dionicar
    • September 18, 2020 at 10:40 AM

može li mi netko napisati, ono kad je objavljeno da je opte procjenjena na između 7 i 8 kn od strane nezavisnog procjenitelja prije pripajanja H1, je li to bilo sa dugom ili bez duga ? dakle kada se odbije dug ili... ?

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• dionicar
    • September 17, 2020 at 1:24 PM
    Quote from buMBum

Zaboravili ste jednu od najvećih ove godine a to je upumpani novac poreznih obveznika firmama koje su prošle godine a prethodnih godina ostvarile milionske dobiti a isto tako i ostalima a sve pod maskom „očuvanja radnih mjesta“!

Svi znamo danas da je to bilo protivno odredbama Ustava jer donesene mjere nisu u skladu sa brojem oboljelih i umrlih!

Apsolutna pogrška koja je omigućila da se 1,6 mrd kuna prelije na račune povlaštenih pojedinaca!

.

Više mi je gadi i čitati i pisati o ovome jer smrdi do neba!

.

Display More

Zašto to mislite? činjenica da je da su svi morali zatvoriti svoje radnje / dučane, trgovine .. pod prisilom. ok, činjenica je da su neke firme imale kako VI kažete milionske dobiti, ali isto je i činjenica da su BILI PRISILJENI zatvoriti. zašto bi te iste firme plačalle radnike iz prošlogidišnjih dobiti ( ili ako je taj novac zarađen i u prva 2 i pol mjeseca ove godine ) od te zarade ? Sada će netko reći "pa ako ne mozes poslovat mjesec dana i uredno isplačivat plače da ništa ne radiš zatvori si firmu". ok i to stoji, ali poanta priče je da su firme / trgovine i sl. bili PRISILNO zatvoreni.

TKo ih je prisilno zatvorio? Država /stožer.

E pa onda neka ta ista država / stožer i plačaju radnije u slučaju da im poduzeće ne da otkaz i to u PUNOJ PLAĆI iz ugovora o radu K tome, ja da sam firma, tražio bi od država i plačanje svih mojih obveza koje imam ako mi je onemogućen rad - od leasinga za auto koji direktor koristi do stroja / opreme na leasing koji koristim za poslovanje. Ukoliko tako ne može onda neka mi leasing kuća oprosti sve rate za vrijeme dok nisam mogao raditi.

A što se tiče milionski dobiti, pa moja je stvar hoću li ja platiti radnika minimalac i na njemu izvući maximalno i x10 a njegova je stvar što je on pristao raditi za taj iznos.

1. Privacy Policy
  2. Kontakt