BSOD : možda na izvješću za 3. Kvartal ?
Posts by dionicar
-
-
biti ce ovo lijepa prica za vlasnike dionica.
-
BSOD : pa ako ne piüe da ne smije biti povezanih osoba znači da ih smije biti. mora biti sve točno i pravno ispravno napisano. ko da oni to ne znaju zaobići
-
a koko mislite da to mogu skuhat ?
-
MickeyM : a nemojte tako.. pa ne kupuje bezveze uprava...
-
kolege, ja opčenito ne pazim na pravopis..
xD
-
nikad cuo za njih...
imaju li oni uopce web stranicu ?
-
-
calypso : tocno tako kako ste napisali.. Vi i ja bi se slagali.. neka si traze bolji posao ako im ne valja...
-
a koliko je LEDO bio prije sloba agrokora ?
-
fondovi lagano idu izguvit naše penzije
-
A Zašto interkapital onda nije u top10 ako je toliko dobra ta opte ?
-
600. Dosta ljudi bježi.. sada ćemo vidjeti kada isteknu moratorija na kredite.. moratorija na kreditne kartice.. minusi kad se ljudima ukinu.. divke nije bilo.. prodao s minusom od 5% a mogo komotno izaći sa 20% plusa
-
kolege, Revolut je zakon. meni bas nedavno sjela dividenda MC donalds na njega a pporez se obracunava automatski - 30%: i kao trebalo bi ga prijaviti i u HR ali je problem sto mi USa ne bude vratila porez - ne mislim onda prijavljivati HR porez i tocka!
Porezna uprava wants to know your location
samo neka wantaju...
pa ja sam potpisao prilikom ugovaranja trejda na revolutu da nisam americki porezni obveznik ? zasto su mi ameri onda naplatili porez?!
k tome.. radje platim HR proez i prirez koji je 15% nego USA koji je 30%.
I want to know on what thing is porezna spending my money - I want to autorise my money spending also!
-
kolege, Revolut je zakon. meni bas nedavno sjela dividenda MC donalds na njega a pporez se obracunava automatski - 30%: i kao trebalo bi ga prijaviti i u HR ali je problem sto mi USa ne bude vratila porez - ne mislim onda prijavljivati HR porez i tocka!
-
evo da i ja upalim gledalicu da vidim sto je tako strasno hehe
-
Apsolutno potpisujem zlocesti
-
A Tek da znate koliko je g. Todorić ostao dužan građevinarima.. o tome ne smijem ovdje..
-
može li mi netko napisati, ono kad je objavljeno da je opte procjenjena na između 7 i 8 kn od strane nezavisnog procjenitelja prije pripajanja H1, je li to bilo sa dugom ili bez duga ? dakle kada se odbije dug ili... ?
-
Zaboravili ste jednu od najvećih ove godine a to je upumpani novac poreznih obveznika firmama koje su prošle godine a prethodnih godina ostvarile milionske dobiti a isto tako i ostalima a sve pod maskom „očuvanja radnih mjesta“!
Svi znamo danas da je to bilo protivno odredbama Ustava jer donesene mjere nisu u skladu sa brojem oboljelih i umrlih!
Apsolutna pogrška koja je omigućila da se 1,6 mrd kuna prelije na račune povlaštenih pojedinaca!
.
Više mi je gadi i čitati i pisati o ovome jer smrdi do neba!
.
Zašto to mislite? činjenica da je da su svi morali zatvoriti svoje radnje / dučane, trgovine .. pod prisilom. ok, činjenica je da su neke firme imale kako VI kažete milionske dobiti, ali isto je i činjenica da su BILI PRISILJENI zatvoriti. zašto bi te iste firme plačalle radnike iz prošlogidišnjih dobiti ( ili ako je taj novac zarađen i u prva 2 i pol mjeseca ove godine ) od te zarade ? Sada će netko reći "pa ako ne mozes poslovat mjesec dana i uredno isplačivat plače da ništa ne radiš zatvori si firmu". ok i to stoji, ali poanta priče je da su firme / trgovine i sl. bili PRISILNO zatvoreni.
TKo ih je prisilno zatvorio? Država /stožer.
E pa onda neka ta ista država / stožer i plačaju radnije u slučaju da im poduzeće ne da otkaz i to u PUNOJ PLAĆI iz ugovora o radu K tome, ja da sam firma, tražio bi od država i plačanje svih mojih obveza koje imam ako mi je onemogućen rad - od leasinga za auto koji direktor koristi do stroja / opreme na leasing koji koristim za poslovanje. Ukoliko tako ne može onda neka mi leasing kuća oprosti sve rate za vrijeme dok nisam mogao raditi.
A što se tiče milionski dobiti, pa moja je stvar hoću li ja platiti radnika minimalac i na njemu izvući maximalno i x10 a njegova je stvar što je on pristao raditi za taj iznos.