1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. dionicar

Posts by dionicar

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• dionicar
    • October 13, 2020 at 9:41 PM

Tocno.. a nitko ljude ne tjera da dižu kredit.. kaj da im ja radim ?! Mogli su u KN... Svima bi krediti išli za skoro 10% gore.. i sad zamislite ako netko ima malo veći i skuplji stan i rata sa 5000 kn ide na 5500.. nije baš isto zar ne ?

• dionicar
    • October 13, 2020 at 9:11 PM

buMBum .. protiv intervencije HNBa sam jer se moja firma bavi 100% izvozom u EU -EUR. Što EUR više meni bolje.. da bog da ode i na 8kn.. stambena štednja mi u EUR koja mi ističe iduće godine a isplatiti će mi kune.. 85% štednje u HR je u EUR..

• INGR (INGRA d.d.)

• dionicar
    • October 13, 2020 at 12:09 PM

što se mene tiče neka GIP PIONIR radi koji je takođerr povezan s Bandićem ako ja zaradim na INGRI. do god ja zarađujem briga me.. naravno, ne da gubim plačajući više prireza od dobitka na burzi jer je neki posao preplaćen.. ups.. prirez ni ne plačam jer imam plaču manju od 4000 kn XD :D :)

• Trgovanje dionicama preko Revolut-a

• dionicar
    • October 13, 2020 at 9:02 AM
    Quote from accountant
    Quote from emil

hmm. ja sam na free revolutu i nemam ni postavljanje naloga ni stop loss ... samo kupnja i prodaja po trenutnoj cijeni se nudi...

jedino eto ima opciju upozorenja koja ne radi :(

ni ovaj dio nije skroz točan, može se odrediti cijena kupnje/prodaje i u običnom paketu, nije prepreka

kad si na ekranu kupnje / prodaje, tamo gdje piše 'tržišni nalog' (dakle prije nego što odabereš 'pregledajte narudžbu') stisni prstom i otvoriti će se meni s opcijama: tržišni, ograničeni i nalog za zaustavljanje

probaj!

znam da ima i posebna tema na Revolut, ali zna li netko kad isplaćuješ novac direktno na račun s IBANom u HR (dakle neki od računa u HR), koliko može domaća banka uzeti naknade na priljev? uobičajeno? Revolut u Q&A kaže da ne skidaju nikakvu naknadu ali naši banksteri sigurno, siroti, uzmu cut

Display More

jednostavnije je otici na bankomat i podici novac. ja na metal mogu do 6500kn mjesecno bez naknade podici. i onda na uplatni bakomat PBZ i stvar rijesena sa 0 naknade ;)

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• dionicar
    • October 12, 2020 at 11:08 AM

i nije nesto obzirom na cijenu dionice. kada je bio IPO je bila puno izdasnija dividenda.

• HT (Hrvatski Telekom d.d.)

• dionicar
    • October 12, 2020 at 10:25 AM

harpun : to proizlazi iz ovoga uvrstenja što ste napisali ili ?

• dionicar
    • October 9, 2020 at 11:19 PM

A što je tu čudno ? Pa ljudi su se trebali pitati zašto inter capital ide van I leda I sl..

Dakle, treba na ZSE pratiti što radi InterCapital. Pa i ja bi da sam tamo radio u korist svog incest fonda halo!!!!

• dionicar
    • October 9, 2020 at 9:45 PM
    Quote from Ledica
    Quote from dionicar

zlocesti : a jel vi znate da je ekipa iz interkapitala prva izašla iz svih "Agrokor" firmi prije kraha ? Jedini su skuIli da Todorić mulja s papirima..

Ili prije vjejoratno da su imali insajderske informacije.

Da i? Što ako jesu ? Sada mi nemojte sa onom "insidersko trgovanje je zabranjeno".. ako se ne dokaže da su imali kao da nisu imali.. pa imam i ja iz nekih firmi inside pa sto ?

Quote from Parica
    Quote from dionicar

zlocesti : a jel vi znate da je ekipa iz interkapitala prva izašla iz svih "Agrokor" firmi prije kraha ? Jedini su skuIli da Todorić mulja s papirima..

Vidi se da ste jos "zeleni"...pa jedan od osnivaca IC je bio jedan od glavnih aktera Borg ekipe...

Poanta prije je da su na vrijeme izašli.

• dionicar
    • October 9, 2020 at 8:32 PM

• OPTE prodaja - kladionica

• dionicar
    • October 8, 2020 at 11:28 PM

evo.. novina u Tele2

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…-tele2-15023217

• dionicar
    • October 8, 2020 at 1:55 PM

A ima i Krešo K. I SAPN i OPTE 🤔😊😁😎

• Razlika između redovitog, službenog i vodećeg tržišta

• dionicar
    • October 8, 2020 at 12:50 PM

kolege, moze pomoc?

"Zagrebačka burza je dana 08. listopada 2020. g. zaprimila zahtjev izdavatelja Hrvatski Telekom d.d. sa sjedištem u Zagrebu, Radnička cesta 21, za prijelaz 80.766.229 dionica HT iz segmenta Službenog tržišta na Vodeće tržište. Burza će donijeti odluku o zaprimljenom zahtjevu i o odluci obavijestiti investicijsku javnost."

što konkretno ovo znači?

kakva je razlika sluzbenog i vodečeg tržišta?

osim ovoga tu ? https://zse.hr/hr/vodece-trziste-212/212

• dionicar
    • October 8, 2020 at 12:26 PM

ako nas se dost askupi lako skupimo za to.. ja mogu dat 100 kn / mjesec

• dionicar
    • October 8, 2020 at 11:18 AM

što se mene tiče, neka zauvijek ostane DUOpol na tržištu...

AKO..

A1.. plati

100 kn / dionici OPTE ;) :) XD :D

• ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

• dionicar
    • October 8, 2020 at 10:50 AM

i nije nesto.. 3.6% na cijenu dionice.

• dionicar
    • October 8, 2020 at 10:30 AM
    Quote from Parica

ERNT divka 49 kn...ima se, može se...

3.6% prinos na trenutnu cijenu i nije nešto...

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• dionicar
    • October 7, 2020 at 10:30 PM

zlocesti : nista od "reaction" na post... napisah mozemo se nas dvoje upoznati ;)

• dionicar
    • October 7, 2020 at 10:17 PM

znate kaj... a da uplatimo Admin ? :) nekako njemu mogu vjerojaati :) :) iako mi miče postove i 2 puta sam dobio isključenje :D :)

autor je još "student".. Jubito ajde Vi ste Intermidiate...

zlocesti vi set zapravo još najviše na tragu povjerenja kao "profesionalac".

a ja sam intermidiate.. iako u stvarnosti jos student jer jos studiram - jos diplomski :) :D

• dionicar
    • October 7, 2020 at 10:13 PM

zlocesti ( zenski rod zlocestA). mozemo se nas dvoje upoznati, samo recite vrijeme i mjesto ;):*8)

da revolut je odlicna stvar. ne znam kako je sa besplatnim "paketima" ali meni je sa Metal odlicno. jest da je 1000kn godisnje (cca 80kn mjesecno) ali ako pogeldate sto sve imate za tja novac: bilo koji bankomat u svijetu koji podrzava mastercard do 6500kn bez provizije - za HR plače prakticki prosejcna medijalna plača u ZG za podici, Crypto trading, povoljniji tecaj konverzije valuta, exkluzivna "metal" kartica od čelika beskontaktna. prioritetna podrška, stock trading no comission ( jedino mi uzmu na početku svakog mjeseca 0.01 USD - to je nesto novo)... osiguranje zdravrsveno i putno, mogucnost osiguranja mobitela uz popust i jos mnogo toga, pokrice za najam automobila.. pokrice za ukradenu prtljagu kod putovanja zrakoplovom...

a pogledajte sto u nekim HR bankama imate za 80 kn mjesecno .. koliko gotovine mozete podizati na bankomatiam DRUGIH banaka u HR ? a u EU / svijetu da ne govorim koliko provizije bi vam uzeli...

• dionicar
    • October 7, 2020 at 8:22 PM
    Quote from LodeRunner

Kod pracenja primjetiti dvije stvari. Od navedenih, zapravo je samo jedna donekle "tech", ostale tri su redom logistika, marketing i marketing. Zatim primjetiti da je AT&T danas osjetno veci nego prije komadanja.

Jucer kupio AT&T za 1000 USD dividenda preko 7% i minus porez čistih 5% Divka za sad. Bolje i od HTa..

1. Privacy Policy
  2. Kontakt