1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. dionicar

Posts by dionicar

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• dionicar
    • January 29, 2021 at 11:16 PM

Kolege a samo malo. Mene zanima.. dakle kako se taj btc i ostali kripto tretira u HR ? Ako imam duže od 2 godine i to dokažem nemam poreza ni prireza ?

• IGH (Institut IGH d.d.)

• dionicar
    • January 29, 2021 at 10:59 PM

Kolege. IGH je zadnjih godinu dana zaposlio 100 novih ljudi. Naravno, to ne znači da sve i opstati. Točno je da se dobivaju novi poslovi. Neke ljude od novozaposlenih mladih inženjera i osobno poznajem. Što se plaća tiče početne plaće su na razini prosječne HR plaće za inženjere. Meni osobno je obzirom ako gledamo "centralu" IGH u ZG i cijene najma stanova u ZG to malo. Trebali bi za mlade inženjere davati barem prosječnu ZG plaću. Jest da se uredno vraćaju dugovi ali moje mišljenje je nekako da to sve skupa se pretače iz šupljeg u prazno. Pogotovo jer što se projektiranja tiče postoji velika konkurencija. A isto je i s nadzorom. Izvođenje je drugo. Treba imati opremu i strojeve koja je mnogo skuplja od računala i projektantskih programskih paketa

• dionicar
    • January 29, 2021 at 10:55 PM

Jos napomena. Na bilance lova u HR stiže preko Bitcoin mjenjačnice i onda mjenjačnica vam dalje šalje u npr PBZ što odmah ostavlja trag hehe. A na Revolut Direkt mijenjate btc i ostali kripto u kn i dizete s bankomata sa Revolut karticom te nama tragova hehe

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• dionicar
    • January 29, 2021 at 10:12 PM

I ja se nadam da smo u samom finalu. A imali skok do kud 6.12 ? Sve veći i veći nalozi..

Mislim da je najkasnije do kraja travnja sve gotovo.

• dionicar
    • January 29, 2021 at 10:11 PM
    Quote from karlo

preko koje trgovine kupujete? je li ima neka malo skuplja ali da ne moram fotografirat osobnu i ostalu proceduru?

Binance.

Revolut najjednostavniji ali treba osobna

• OPTE prodaja - kladionica

• dionicar
    • January 29, 2021 at 9:07 PM

Sutra kolege nema adrenalina. Danas je dobro bilo. Moje sve 3 pozicije na 1. Mjestu po TOP 5 rast na ZSE 🙂😄🤠

• SAPN (SAPONIA d.d.)

• dionicar
    • January 29, 2021 at 1:13 PM

https://www.zagreb.info/aktualno/zg/za…u-grada/313290/

Radi se nesto

• dionicar
    • January 29, 2021 at 10:10 AM
    Quote from Ledica

Evo opet na kupnji onog numerologa s 4 četvorke.

Kupnja 4.444 na 5,72 , kolega koji je spomenuo da je to možda slično kašljucanju na Milijunašu moguće je u pravu, ide li to možda dolje do 5,72 pa onda u nebesa ?

Mislim da Krešo stavlja takve brojke jednom sam ga skuzio

• dionicar
    • January 28, 2021 at 6:19 PM
    Quote from Flight
    Quote from Toni

Da ima takav interesent mogao se pojaviti i jučer i danas i sutra. U nekom super optimističnom scenariju princ na bijelom konju kupuju na burzi do 25% i kreće javna ponuda. No rekao bih da je ovo slučaj iscrpljivanja i krajnji ishod za manjinske dioničare vrlo neizvjestan.

Toni, Toni nist ti ne razumijes.... a sto bi netko sa 25% dionica i koliko bi digao cijenu da ih sakupi bez prodaje paketa Zabe i HT-a?

mozda bi to bio i bolji svcenarij za nas male dionicare? ajde kolege zamislite 50kn / dionici da se napuca? :)

• dionicar
    • January 28, 2021 at 4:56 PM
    Quote from jack_zg
    Quote from Jubito

Zaba i HT su u odličnim odnosima.

U konačnici, vrijednost dionica Optime kojima raspolažu (knjigovodstvena vrijednost) nije tako velika da bi se oko toga klali.

Cura i dečko

Ne znam jeste li vidjeli, ali ovaj joint venture između HT i ZABE je završio... nema više Telekom Bankarstva.....

čekajte stvarno više ne postoji ta usluga ona kao Telekom bankasrtvo sto su imali HT i Zaba ili se šalite? više nema te usluge ?

• dionicar
    • January 28, 2021 at 4:45 PM

ne znam da li ste primjetili.. ali g. Kreso je malo bio pojačao kupovinu neposredno ovoga skoka sa tamo 5.3 - 5. do preko 6 kn....

• THNK (Tehnika d.d.)

• dionicar
    • January 28, 2021 at 2:36 PM

https://e-oglasna.pravosudje.hr/objave/7e164cc…e4-fd89bbc51162

a što bi gospođa odvjetnica a? ako je netko odustao od trazbina odustao je.

Gospođa odvjetnica samo piše i piše dopise... a što se tiče Tornja u splitu, pa tehniku su na silu izbacili sa gradilišta. ajme koje kombinacije.

ali bitno da se kupnja pojačala.. hehe

što tehničari misle o ovome dopisu?

• dionicar
    • January 27, 2021 at 11:24 PM

kolege .. može netko komentirati ?

https://www.google.com/url?sa=t&sourc…v99Y-QINRn5ZNn8

• Birtija

• dionicar
    • January 27, 2021 at 10:31 PM

Bmw x1 ilo x2 ? X2 na dobro akciji..

https://www.bmw.hr/hr/topics/deta…sDrive-18d.html

https://instagram.com/stories/bmwhrv…d=1j6sk1kxro68h

• dionicar
    • January 27, 2021 at 10:29 PM

zlocesti ovdje cijenim dosta kolega koji odgovaraju na koje upite i postove. Potpisujem što zlocka kaže.e sada ne znam za prosijeku godina većine kolega ovdje.. ali ja sam u ranim 30ima. I kao što ste mogli vidjeti postam nekad i nakon ponoći. Dakle proucavam štiva. Nitko mi nije odgovorio na onaj post u pdfu u akvizicijama u USA koliko je što vrednovano ?

Jeste li proučilo ?

• dionicar
    • January 27, 2021 at 10:07 PM
    Quote from Toni

Nisu li ZABA i Allianz u strateškom partnerstvu?

U kombinaciji sa Kresom ? XD 😄😁

• dionicar
    • January 27, 2021 at 6:05 PM

kolege, da se i ja oglasim... nisam dokupljivao ispod 5.5 kada sam mislio a sada vise ne zelim iz principa.

naravno da je moguc povratak na 4 ili 5 kn ako se ljudi istresaju... problem je sto ima dosta trejdera, .. a da ne govorimo kada je cijena zakucana u ozujku 2020. na manje od 4 kn zbog jednog članka s poslovnog... eh drhtave ručice moje.

• dionicar
    • January 26, 2021 at 3:39 PM
    Quote from airfire

Ne znam zasto ali mi 18kn odzvanja u glavi (tocnije 18,10)

8 EBITDA ?

• dionicar
    • January 26, 2021 at 11:47 AM

da ali tu je delay od 15 minuta .. ja sam mislio "live" :) :D

• dionicar
    • January 26, 2021 at 11:37 AM
    Quote from LeoNT

Jako slaba prodaja. Na skoro svakoj cijeni, samo jedan nalog.

Malo veći broj, četiri naloga na cijeni 5,96 (ali sveukupno oko 5k komada).

kolega a kojeg brokera imate da vidite brojnaloga ?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt