Kolege a samo malo. Mene zanima.. dakle kako se taj btc i ostali kripto tretira u HR ? Ako imam duže od 2 godine i to dokažem nemam poreza ni prireza ?
Posts by dionicar
-
-
Kolege. IGH je zadnjih godinu dana zaposlio 100 novih ljudi. Naravno, to ne znači da sve i opstati. Točno je da se dobivaju novi poslovi. Neke ljude od novozaposlenih mladih inženjera i osobno poznajem. Što se plaća tiče početne plaće su na razini prosječne HR plaće za inženjere. Meni osobno je obzirom ako gledamo "centralu" IGH u ZG i cijene najma stanova u ZG to malo. Trebali bi za mlade inženjere davati barem prosječnu ZG plaću. Jest da se uredno vraćaju dugovi ali moje mišljenje je nekako da to sve skupa se pretače iz šupljeg u prazno. Pogotovo jer što se projektiranja tiče postoji velika konkurencija. A isto je i s nadzorom. Izvođenje je drugo. Treba imati opremu i strojeve koja je mnogo skuplja od računala i projektantskih programskih paketa
-
Jos napomena. Na bilance lova u HR stiže preko Bitcoin mjenjačnice i onda mjenjačnica vam dalje šalje u npr PBZ što odmah ostavlja trag hehe. A na Revolut Direkt mijenjate btc i ostali kripto u kn i dizete s bankomata sa Revolut karticom te nama tragova hehe
-
I ja se nadam da smo u samom finalu. A imali skok do kud 6.12 ? Sve veći i veći nalozi..
Mislim da je najkasnije do kraja travnja sve gotovo.
-
preko koje trgovine kupujete? je li ima neka malo skuplja ali da ne moram fotografirat osobnu i ostalu proceduru?
Binance.
Revolut najjednostavniji ali treba osobna
-
Sutra kolege nema adrenalina. Danas je dobro bilo. Moje sve 3 pozicije na 1. Mjestu po TOP 5 rast na ZSE 🙂😄🤠
-
-
Evo opet na kupnji onog numerologa s 4 četvorke.
Kupnja 4.444 na 5,72 , kolega koji je spomenuo da je to možda slično kašljucanju na Milijunašu moguće je u pravu, ide li to možda dolje do 5,72 pa onda u nebesa ?
Mislim da Krešo stavlja takve brojke jednom sam ga skuzio
-
Da ima takav interesent mogao se pojaviti i jučer i danas i sutra. U nekom super optimističnom scenariju princ na bijelom konju kupuju na burzi do 25% i kreće javna ponuda. No rekao bih da je ovo slučaj iscrpljivanja i krajnji ishod za manjinske dioničare vrlo neizvjestan.
Toni, Toni nist ti ne razumijes.... a sto bi netko sa 25% dionica i koliko bi digao cijenu da ih sakupi bez prodaje paketa Zabe i HT-a?
mozda bi to bio i bolji svcenarij za nas male dionicare? ajde kolege zamislite 50kn / dionici da se napuca?
-
Zaba i HT su u odličnim odnosima.
U konačnici, vrijednost dionica Optime kojima raspolažu (knjigovodstvena vrijednost) nije tako velika da bi se oko toga klali.
Ne znam jeste li vidjeli, ali ovaj joint venture između HT i ZABE je završio... nema više Telekom Bankarstva.....
čekajte stvarno više ne postoji ta usluga ona kao Telekom bankasrtvo sto su imali HT i Zaba ili se šalite? više nema te usluge ?
-
ne znam da li ste primjetili.. ali g. Kreso je malo bio pojačao kupovinu neposredno ovoga skoka sa tamo 5.3 - 5. do preko 6 kn....
-
https://e-oglasna.pravosudje.hr/objave/7e164cc…e4-fd89bbc51162
a što bi gospođa odvjetnica a? ako je netko odustao od trazbina odustao je.
Gospođa odvjetnica samo piše i piše dopise... a što se tiče Tornja u splitu, pa tehniku su na silu izbacili sa gradilišta. ajme koje kombinacije.
ali bitno da se kupnja pojačala.. hehe
što tehničari misle o ovome dopisu?
-
-
Bmw x1 ilo x2 ? X2 na dobro akciji..
-
zlocesti ovdje cijenim dosta kolega koji odgovaraju na koje upite i postove. Potpisujem što zlocka kaže.e sada ne znam za prosijeku godina većine kolega ovdje.. ali ja sam u ranim 30ima. I kao što ste mogli vidjeti postam nekad i nakon ponoći. Dakle proucavam štiva. Nitko mi nije odgovorio na onaj post u pdfu u akvizicijama u USA koliko je što vrednovano ?
Jeste li proučilo ?
-
Nisu li ZABA i Allianz u strateškom partnerstvu?
U kombinaciji sa Kresom ? XD 😄😁
-
kolege, da se i ja oglasim... nisam dokupljivao ispod 5.5 kada sam mislio a sada vise ne zelim iz principa.
naravno da je moguc povratak na 4 ili 5 kn ako se ljudi istresaju... problem je sto ima dosta trejdera, .. a da ne govorimo kada je cijena zakucana u ozujku 2020. na manje od 4 kn zbog jednog članka s poslovnog... eh drhtave ručice moje.
-
Ne znam zasto ali mi 18kn odzvanja u glavi (tocnije 18,10)
8 EBITDA ?
-
da ali tu je delay od 15 minuta .. ja sam mislio "live"
-
Jako slaba prodaja. Na skoro svakoj cijeni, samo jedan nalog.
Malo veći broj, četiri naloga na cijeni 5,96 (ali sveukupno oko 5k komada).
kolega a kojeg brokera imate da vidite brojnaloga ?