meni skroz nejasno ovih iz uprave / insajdera sto su kupovali po 2,50 eur cca..
bio je netko sjecam se za cca 10 - 15k eur tako nesto.... modza je i po 2,70 uzimao ne znam tocno i sada ej u minusu... tako da to meni nista nema logike....
meni skroz nejasno ovih iz uprave / insajdera sto su kupovali po 2,50 eur cca..
bio je netko sjecam se za cca 10 - 15k eur tako nesto.... modza je i po 2,70 uzimao ne znam tocno i sada ej u minusu... tako da to meni nista nema logike....
Nešto se pojačala kupnja..
Kako bi rekli...čeka se da se vrijednost otključa!
Ja već razmišljam prodati...u iscekivanju Godota...
Rekordna dobit...vijest dana..
Uf ide dobit dolje XD .
a iz kojeg razloga bi tuzio ?
A kolika bi mogla biti divka,
?
to i mene zanima hehe
pa kako stojimo.. ja bih reko, 2,00 - 2,50 EUR?
Kolege što kažemo naFI ?
Display MoreJesu li i banke zrele za bojkot? Profiti rekordni, a cijene usluga sve skuplje | Bloomberg Adria
Dobit banaka u Hrvatskoj u 2023. godini 1,36 milijardi €.
"Solidan udio u tome imaju i prihodi od naknada. Primjerice, Addiko, OTP i Raiffeisenbank više od petine svojih prihoda ostvaruju upravo od naknada."
"Ministarstvo financija čeka HNB
"S obzirom na opsežnost dostavljene dokumentacije, prve preliminarne rezultate očekujemo do kraja prvog kvartala 2025."
U Minfinu također čekaju rezultate analize HNB-a pa će tek onda poduzeti konkretnije korake.
Poručuju kako čekaju da vide "u kojoj mjeri će aktivnosti Hrvatske narodne banke utjecati na visinu naknada, nakon čega će zauzeti stav u smislu opsega potrebne intervencije u postojeći zakonodavni okvir koji regulira poslovanje banaka u odnosu na naknade".
Ističu da neovisno o tome rade na izradi Nacrta prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o usporedivosti naknada, prebacivanju računa za plaćanje i pristupu osnovnom računu pa napominju kako će u nastavku postupka i javnost kroz savjetovanje biti uključena u donošenje najavljenog propisa."
Tako možemo sa svime je li spremni za bojkot.
Je li BMW spreman za bojkot ?
Je li Zagreb parking spreman za bojkot jer je preskup ?
Je li zadavanje naloga na ZSE spremno na bojkot jer su naknade prevelike ? PBZ 5 EUR za kaj ? Klik klik . Bio nalog 50 EUR ilo 500 EUR...
Display MoreJesu li i banke zrele za bojkot? Profiti rekordni, a cijene usluga sve skuplje | Bloomberg Adria
Dobit banaka u Hrvatskoj u 2023. godini 1,36 milijardi €.
"Solidan udio u tome imaju i prihodi od naknada. Primjerice, Addiko, OTP i Raiffeisenbank više od petine svojih prihoda ostvaruju upravo od naknada."
"Ministarstvo financija čeka HNB
"S obzirom na opsežnost dostavljene dokumentacije, prve preliminarne rezultate očekujemo do kraja prvog kvartala 2025."
U Minfinu također čekaju rezultate analize HNB-a pa će tek onda poduzeti konkretnije korake.
Poručuju kako čekaju da vide "u kojoj mjeri će aktivnosti Hrvatske narodne banke utjecati na visinu naknada, nakon čega će zauzeti stav u smislu opsega potrebne intervencije u postojeći zakonodavni okvir koji regulira poslovanje banaka u odnosu na naknade".
Ističu da neovisno o tome rade na izradi Nacrta prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o usporedivosti naknada, prebacivanju računa za plaćanje i pristupu osnovnom računu pa napominju kako će u nastavku postupka i javnost kroz savjetovanje biti uključena u donošenje najavljenog propisa."
Kolege što mislite o ovome ? Zdrava korekcija pa opet rast ili ?
pa ni vama što imate a "zaboravili" ste prodati pri vrhu......
Ima još do vrha ![]()
odu banke na hlađenje prvo zbog kamata a onda grand finale ide kad ih opale loši plasmani kredita.........
Kolega nije vam niko kriv ako nemate dionice...
danas se nesto jako crvenimo..
osim TEHNIKE cim je doslo do promjeneu glasackim pravima...
Nije li konzum trgovina sa najvecim marzama u Hr ?
koliko sam ja cuo nije. znaju imati dobre akcije u konzumu nekad
Bit xe love...idu krediti... Kao da nema sutra..
eto Auctor kupio dionice...
Kakvo je ovo trgovanje .. pitam se...svi otpuštaju ...
Display MoreMene stvarno zanima što je s Ingrom ? Ajmo znalci kako vidite ovu dionicu ?.
SILVIO2024 vi mi djelujete kao da se zezate samo..
Ne zezam se uvijek...
Ozbiljno u nastavku teksta:
Ingra je kvalitetna tvrtka sa stabilnim novčanim tijekom do 2036.godine.
Uprava i NO imaju puno povjerenje dioničara koji se pojave na Skupštini te su uvijek do sada bile sve točke dnevnog reda prihvaćene u cijelosti.
Prihodi stabilni s tendencijom rasta od prodaje struje i građevinskih objekata (kada se izgrade).
A sada očekivanja dioničara (subjektivno gledanje):
- prijedlog Uprave za isplatom dividende iz tekuće i zadržane dobiti prethodnih razdoblja (od 0,10-0,20 eur/dionici)
Na čemu se temelji ova subjektivna želja, uglavnom na dugotrajnoj podršci svim Upravama do sada i obećanju sa prethodnih održanih redovnih Skupština.
Baš me zanima kada bi mogla biti ta isplata dividende..
Mene stvarno zanima što je s Ingrom ? Ajmo znalci kako vidite ovu dionicu ?.
SILVIO2024 vi mi djelujete kao da se zezate samo..
Ne znam da li se zafrakavate ili zaista ide dividenda....