Ova vam je prigodna za sve prilike
Psihijatri su najmoćnija struka na svijetu. Njihovi pacijenti vladaju svijetom.
Izlazimo dakle .
Mislim da sam vidjela micu macu, i da vidim kako će ovo svak svome svoj završiti
i kako će završiti?
![]()
Ova vam je prigodna za sve prilike
Psihijatri su najmoćnija struka na svijetu. Njihovi pacijenti vladaju svijetom.
Izlazimo dakle .
Mislim da sam vidjela micu macu, i da vidim kako će ovo svak svome svoj završiti
i kako će završiti?
![]()
sreća pa sam na vrijeme uletio.. mene zanima što.. jako se skida sa Aska.. malo i stopaca cijene ima..
zlocesti e kad bi se tako i za optimu isprsili. a što bi opće značilo to kao kupili spektar? ![]()
a ne moze li se dati usproedba preko EBITDA ? kao sto su telekomi 7x i slicno...
recimo da je vanka X EBITDA? ili se banke drugaciej vrrnuju? ja sam uspio naci (googla nasao) da banke idu na 20x EBITDA ?!
da se podsjetimo.. pred malo.vise od godinu dana...
https://www.poslovni.hr/kolumne/kljuca…e-optime-362361
Dakle za najviše 3 mjeseca znamo na čemu smo i manje od 3....
Može netko napisati.. kada se spominje prodaja HPBa.. dakle općenito.. kako se teže banke.. ? Točnije ako je npr Opte 7ebitda. Kako ide kod banaka ? U ovom našem slučaju ! Guuglat znam i sam.
+ HPB 20 komada
mitkko mislite na btc ide još dole ? Ja taman sad na pozitivnoj nuli ako izadjem. Prodati ili ne..
ha to je nesto ona tipa poklon kartica ali na koju se ne moze placati tj uplacivati placa? recimo debitna kartica koju mog unekom pokloniz za rođendan? ![]()
dobr, a reci te mi... "depozitni.." ? kakav je ro račun i kako da ga otvorim u PBZu npr?
dobijem li karticu za bankomat s tim računom ako se moze otvorit u PBZu ?
što mogu s tim računom?
štedni račun je depozitni? ali štednja se opet ne može trošiti ako je oročena.. ne razumijem
Malo su im ga uvalili.
a kakav je onda REVOLUT racun tj IBAN LTxxxxxxx.. ?
mislim ako nije tekuci? niti žiro? đto je to onda ?
kolege, nisu li podaci na moje dionice na optimu krivi ?
za 2019 EBITDA 45 mil kn ?!
a za 2019 po investiramo com je 158 mil kn ?
ili sam ja previse popio ? gdje se mogu iscitat podaci a da odgovor nije financ izvjestaj optime? koja stranica je najpouzdanija?
skuzio sam.. na moje dionice je krivo prokazano - pise operativna dobit.. ispada da je EBITDA i operativna EBITDA kod njih ista stvar.....
što je ovo nitko nista ? 3 dionice u privh 10 min trgonave ?
Još malo informacija o našim insiderima..
evo poveznice sa Tehnikom. tko je upućen će znat ![]()
a kako oni to mogu zabranit?
evo, kako äe meni kao uz pretpostavku da revolut postoji u turskoj zabranit da kupim i prodam preko revoluta?
Ne mogu vam zabraniti, ali kupnjom preko Revoulta ne dobivate kripto. Isto tako preko Revoulta ne možete prebaciti lovu na Binance i neke od poznatijih platformi...
A što mi onda tocno mogu zabraniti ? Pristup stranici binance ?
Turska zabranila kriptovalute.
https://hr.n1info.com/biznis/turska-…u-kriptovaluta/
Neće se "governments" samo tako dat i prepustit kontrolu nad tim.
BTW, turska lira izgleda solidan short. Treba se dobro zadužit u TRY.
a kako oni to mogu zabranit?
evo, kako äe meni kao uz pretpostavku da revolut postoji u turskoj zabranit da kupim i prodam preko revoluta?
Nisam ja 😄😁☺️ ja sam iz zg ☺️
Ali nije mi jasno.. zašto se ne možeš predomisliti ? Što znači prati ? Kaj ja da krenem zadavati i micati recimo stavim na prodaju cijena krene gore, maknem , povećan cijenu na asku, opet maknem ? Što ja kao manipuliram ?
XRP 7 dana profit 80//%
koliko vidim skida se sa ASKA.... cijena ne pada...