ha nema veze sa optimom.. ali nas poznati novinar.. a opet na novoj TV.. od UGa..
Posts by dionicar
-
-
bolje da što bolje prodaju..
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…ijarde-15061751
I to prije nego propadnu
-
da se i ja malo uključim ovdje...
-
ovima je bolje da što bolje prodaju optimu...
-
lebowski mislite izlaze iz HT grupe .. a ne " hr grupe" ?
-
Jubito što nije EBITDa opet za 2020 149mil kn ? Barem na investiramo je ?
-
pa ovo su svi portali u zemlji prenijeli... A možda j na Balkanu...
-
Mislim da je tu vidljivo minimum 7 kn. Fer je 10 kn, a sve ostalo...mašallah! Sva naša palamudanja ce se razriješiti do 22.srpnja 2021.
Ne znam baš da je Fer 10.. ako je više igrača može biti i 20 na više iskreno.. moje razmišljanje.. kada nečeg nema cijena raste.
PA 5 EBITDA je 10.7 kn .. a 7 EBITDa 15 kn.. nemojte mi sada reć dal' ste oduzeli dug..
A 7 kn znamo da je bila procjena od Deloitta prije pripajanja H1 i to sa još većim dugom. No ponavljam sebi ko papagaj a vjerujem da sam i svima Vama već dosadan...
Sve je stvar ponude i potražnje.. a vidimo kakav je samo rat počeo oko N1.. što mislite što će tek biti oko optime ? 😁😎
-
Rat je počeo..
https://www.facebook.com/watch/?v=4175476955818235 -
N1 danas, ponavljam jos jednom - danas tijekom radnog dana moze rijesiti emitiranje svim hrvatskim gradjanima koji posjeduju vezu na Internet i mogu otvoriti stranicu Jubito
No naravno, cijela ova strka nema veze s N1 i slicnim "palamudjenjem."
To je baš rješenje za 60+ generaciju
za večinu forumaša ovdje 60+ XD
XD
-
-
zanimljivo.. stari ali opet..
-
Ok ukratko ? Prelijen sam za lektiru. Malo povećana EBITDa Marza ? Pozitivno za prodaju.. ?
OT-OPTIMA TELEKOM d.d. - Financijski izvještaj - 2020, Godišnji izvještaj, Revidirano, Konsolidirano https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/36357
-
valjda nećemo upasti u probleme
-
malo još.. iako već vidjeli..
-
jeste primjetili da Krešo nije dugo dokupio? proizlazi da je njemu gornja cijena za ulas ono 6.2, 6.3 kn ?
-
Kolege... Mobilna aplikacija Tele2 ima update - nakon dugo vremena tj od početka siječnja nisam se mogao ulogirat u app Tele2 .. i reinstalirao .. i zvao korisničku službu. I konačno od danas ne app Telemach i sve radi.
Sada komentar kolega.,.
@ kakvo to veze ima s optimom ? 😁😉🙂😎😎😆
-
ja sam svoju formulu više puta predstavio. i bio vise puta korigiran. a bome su se neki i slozili sa mnom.
a i sami znate da se operateri trze po 5 - 15 EBITDa
-
Mogu i ja objasniti ako Admin trenutno nije u mogućnosti.
Ustvrdili smo davno da “ nema besplatnog ručka”, a evo ovdje na forumu ga ipak ima. Pa onda poslužitelju daš malu napojnicu , bakšiš ili kako već tko to naziva za besplatnu uslugu, a zauzvrat dobiješ značku VIP i kartu za VIP ložu s besprijekornim i odličnim pogledom ravno na teren bez da te ometaju reklamni panoi.
I da, ta VIP loža nema poveznicu s onima u kojima sjedi Maminjo i njegovi prijatelji suci. 😉
P.S. Baciti koji put pogled na temu Donacije i isprsiti se 😀
u redu hvala. samo moram vidjeti kako da anonimmo doniram. ...
-
st-brajo bogami nisam....