+ HPB 20 komada
Posts by dionicar
-
-
mitkko mislite na btc ide još dole ? Ja taman sad na pozitivnoj nuli ako izadjem. Prodati ili ne..
-
ha to je nesto ona tipa poklon kartica ali na koju se ne moze placati tj uplacivati placa? recimo debitna kartica koju mog unekom pokloniz za rođendan?
-
dobr, a reci te mi... "depozitni.." ? kakav je ro račun i kako da ga otvorim u PBZu npr?
dobijem li karticu za bankomat s tim računom ako se moze otvorit u PBZu ?
što mogu s tim računom?
štedni račun je depozitni? ali štednja se opet ne može trošiti ako je oročena.. ne razumijem
-
Malo su im ga uvalili.
a kakav je onda REVOLUT racun tj IBAN LTxxxxxxx.. ?
mislim ako nije tekuci? niti žiro? đto je to onda ?
-
kolege, nisu li podaci na moje dionice na optimu krivi ?
za 2019 EBITDA 45 mil kn ?!
a za 2019 po investiramo com je 158 mil kn ?
ili sam ja previse popio ? gdje se mogu iscitat podaci a da odgovor nije financ izvjestaj optime? koja stranica je najpouzdanija?
skuzio sam.. na moje dionice je krivo prokazano - pise operativna dobit.. ispada da je EBITDA i operativna EBITDA kod njih ista stvar.....
-
što je ovo nitko nista ? 3 dionice u privh 10 min trgonave ?
-
Još malo informacija o našim insiderima..
-
evo poveznice sa Tehnikom. tko je upućen će znat
-
a kako oni to mogu zabranit?
evo, kako äe meni kao uz pretpostavku da revolut postoji u turskoj zabranit da kupim i prodam preko revoluta?
Ne mogu vam zabraniti, ali kupnjom preko Revoulta ne dobivate kripto. Isto tako preko Revoulta ne možete prebaciti lovu na Binance i neke od poznatijih platformi...
A što mi onda tocno mogu zabraniti ? Pristup stranici binance ?
-
Turska zabranila kriptovalute.
https://hr.n1info.com/biznis/turska-…u-kriptovaluta/
Neće se "governments" samo tako dat i prepustit kontrolu nad tim.
BTW, turska lira izgleda solidan short. Treba se dobro zadužit u TRY.
a kako oni to mogu zabranit?
evo, kako äe meni kao uz pretpostavku da revolut postoji u turskoj zabranit da kupim i prodam preko revoluta?
-
Nisam ja 😄😁☺️ ja sam iz zg ☺️
Ali nije mi jasno.. zašto se ne možeš predomisliti ? Što znači prati ? Kaj ja da krenem zadavati i micati recimo stavim na prodaju cijena krene gore, maknem , povećan cijenu na asku, opet maknem ? Što ja kao manipuliram ?
-
XRP 7 dana profit 80//%
-
koliko vidim skida se sa ASKA.... cijena ne pada...
-
ja se sve više i više brinem...
https://www.bloomberg.com/opinion/articl…ight-to-the-top
Nadalje, što se Ane tiče.. ko zna.. možda ima toliko privatne love da samo želi da ova priča završi što prije. Pa rekla idem uzet i bok.. jer netko je te dionice i kupio - netko ko može čekati.
-
a kako bi Vi prodavali zlocesti ? pa ako čovijeku trebaju novci.. a još je dobar što nije prosuo po bidu.
-
zlocesti zar niste mogli kupiti barem po 6.56 da ste bar malo u plusu ? 😄☺️😁
-
ne, ne impliciram na to Optimistcro .. nego na njihovu cijenu ulaska....
-
zlocesti pa PT DRVO se masovno nakupovalo između 6 i 7 kn... koliko se ja sjećam....
-
kakav druk pa se predje na A1...