Posts by dionicar
-
-
LodeRunner pricam za podrucje ZGa gdje postoji optika i sam imam optiku od Iskona 100/50.. 150kn+pdv 100/50 MBit/s i flat razgovorima prema HR fix i HR mob kao i flat prema fix EU.
a bas toliki burzocni mešetar nisam (još
) da mi trebaju 2 providera... XD
-
https://www.vecernji.hr/biznis/svjetsk…e-place-1496642
Nije direktno vezano za optimu ali eto..
Btw. Jeste primjetili na u novom ZG Telemach nudi 300/150 internet za 140 kn / mjesec ?
Po Zagrebu mozes dobiti i Btnet optiku za 100kn mjesecno. Kao i 4G sim karticu HT/Iskon do 60GB mjesecnog prometa za 50kn. Varijanta komotno dobra za one koji imaju adblocker i svaki dan ne bulje u Netflix ili YT.
Ima i potpuno besplatnih varijanti ali te zahtijevaju nesto malo uradi sam znanja i pokoji srafciger.
ima da.. a sad si pogledajte ocjenu usluge na google review. 2.8.. to ne smatram uslugom....
ne znam kako an mobu radi bon bon i iskon mobile.. ali ovo je stvarno taj BTnet alternativni od alternativnog providera.... što je iskon bio recimo tamo 2005. to je BTnet danas...
-
https://www.vecernji.hr/biznis/svjetsk…e-place-1496642
Nije direktno vezano za optimu ali eto..
Btw. Jeste primjetili na u novom ZG Telemach nudi 300/150 internet za 140 kn / mjesec ?
-
e da je barem svih 17k komada mojih... toliko nemam ni ukupno.. mojih je 1000 komada danas.
-
je li to opet krepa INVESTOR na mobilnom ??
-
+ OPTE na dušu svih onih koji kažu da je ovo već gotovo i na dušu onih koji kažu da su tek počeli sakupljati.
i neka se sami prepoznaju!
-
st-brajo nije niko nikog opljačkao
Ko je kriv tim vjerovnicima što su pristali poslovati s tehnikom. Glasovaali su da su za psn. Ko im kriv.
-
Jubito rekao je da traje 6 - 12 mjeseci. Mi smo sada već na preko 12.. od kad je to rekao..
-
Zglob mi indirektno porucuje - "kupi još dok je jeftino"
-
Zglob mora da ste Vi ili Krešo ili PT DRVO
-
nije baš tema za optimu... Ali što su ovi sve u stanju, ..
-
U
malo o telemach i10 gbit/s optike
https://zimo.dnevnik.hr/clanak/telemac…a---653579.html
Nova optička mreža trenutno je dostupna na području Novog Zagreba za oko 7000 kućanstava, a do kraja godine taj bi se broj trebao povećati na 70 tisuća.
Šta znači dostupna? To su već njihovi korisnici ili je dostupna trenutnim korisnicima HTa, Optime itd pa ako izvoljevaju mogu da se priključe.
dostupna znaci da ce biti dostupna Telemach korisnicima. konkretno, po zgradama imate kanalice, e sad, u te kanalice provideri sttavljaju svoje kablove. konkretntno, kod mene, u kanalicama postoji koxijalni kabel preko kojeg se moze dobiti A1 te postoji opcika preko koje se moze dobiti HT i Iskon ( a znamo da je HT vlasnik Iskona).
Preko bakra se moze dobiti bilo koji provider koji je dostupan na tom podrucju jer je logiga da su nasi roditelji djedovi i bake ( ok , sigurno i neki forumasi ovdje koji imaju 40, - 90 godina) gradili "bakrenu" infrastrukturu. konkretno, kad je DT kupio HPT zapravo ej kupio "bakar" i onda je logika bila, da su mrežu sagradili hrvatski drzavljani placajuci prikljucke za telefon valjda 5000 DEM (ajmo rec 20ak tisuca kn). zamislite da danas samo da vam se uvede linija ako ukljucite inflaciju morate dat 30 000 kn...
to je razlog zasto na bakru moze bit bilo koji provider a na optici ne moze (tehnicki moze) ali u konkretnom slucaju, gdje zivim mogu preko koxa dobit A1 a preko optike iskon i HT sto sam vec napisao. uz pretpostavku da A1 ima dostupnu "centralu" tj čvor" na navedenom podrucju, HT/iskn ne bi dopusitli spajanje. ....
nadam se da sam malo objasnio.
-
KultLicnosti .. baš ste mi uljepšali jutro sa ovim ispade mi kafa
FINALE je tu! meni su na diplomskom studiju ostala 2 najteža ispita za položiti. diplomski studij ima 20 predmeta. i zamislite da sam odustao - nikad ne bih postao magistar!
-
Mozda zato jer je to tamo protuzakonito ?
Takvi manevri kao na Đuro i dlkv su samo kod nas mogući...
Osobno što sam.vec pisao izbjegavam dionice gdje većinski ima preko 50% tipa IGH i sl.. dlkv..
-
malo o telemach i10 gbit/s optike
https://zimo.dnevnik.hr/clanak/telemac…a---653579.html
Nova optička mreža trenutno je dostupna na području Novog Zagreba za oko 7000 kućanstava, a do kraja godine taj bi se broj trebao povećati na 70 tisuća.
-
Laudator vjerojatno da.. bolje kupit u cettvrtak onda te digurni...
nisu problem novci platim ju i ja samo mi nađite dotičnog :))
-
preuzimanje.. slično Krasu laički objašnjeno. K tome.. BVPS je preko 1000 kn.. a sigurno se neće preuzeti za manje od bvpsa..
-
Laudator točno kako ste napisali. nekad me iskreno malo i strah pisati da ne dobijem "warn" i onda slijedeći put nakon warn u pržun...
-
zatišje pred buru kolega... mjesec šutnje prije izbora kupca