kolege, svi mi komentiramo da g.Krešo prodaje.. ali nitko ne komentira, da naše DRVO drži dionice čvrsto u šaci i ne pušta ?
Posts by dionicar
-
-
sve je ovo relativno. netko da sada opali po ASKu sa niti 50k kn cijena se vraac na danasnju pocetnu
-
koliko je ovdje propuštene dobiti tvrdoglavih koji se žene za dijonice... a koliko je vlakova u međuvremenu prošlo...ali sad vam nema nego ostati do kraja, možda je ovo sve inscenirano...
moram priznati da apsolutno potpisujem. i sad tek to vidim nakon cca 2 godine u dionici i pocetka skupljanja u te 2 godine.. a mogo sam sada imati prosjek ulaska i manje od 5 pa mozda i manje od 4...
-
ovdje stvarno ima drhtavih ručica...
-
ma ajmo svi sa foruma sutra zakucati ju u kunu ?!?!!!
a dam se kladit da je Krešo u petak dokupio da bi svi pisali da ćete dokupit sutra
-
Laudator ima on za iskopati da zatuce na manje od kune hehe haha
-
-
nemojte me plašiti.. heh. Ne da mi se to gledati.
Zaključak. ?
-
danas na AMC-u 300% ?
ja govorim o dnevnom trejdu
zatvorim poziciju i boli me lipi, spavam mirno
je danas. o tome sam već pisao. ne daju mi se gubiti živco na to. osobno smatram da svatko ko radi i ima kakav takav normalan posao ( osim ako nije portir pa ništa ne radi?! ) nema vremena non stop gledat u monitor i pratit burzu.
da tako razmišljam ne bih bio već uoptimi i tehnici sa određenom količinom i preko 2 godine.
-
accountant Vi ste amater za AMC. dakle 10% zarade? da sada izađem AMC mi donosi 300%
više nego da se sad optima proda i po 12kn!
ALCOA. godina dana +500%
-
nista Vas ne razumijem.
da skratim, da kupim ili ne?
-
Sheriff pa tako je kolega napisao koji post prije...
e sad mene zanima.. koliko će ta cijena za isplatu bit ceća od one na burzi u postotku ?
-
-
LodeRunner pricam za podrucje ZGa gdje postoji optika i sam imam optiku od Iskona 100/50.. 150kn+pdv 100/50 MBit/s i flat razgovorima prema HR fix i HR mob kao i flat prema fix EU.
a bas toliki burzocni mešetar nisam (još
) da mi trebaju 2 providera... XD
-
https://www.vecernji.hr/biznis/svjetsk…e-place-1496642
Nije direktno vezano za optimu ali eto..
Btw. Jeste primjetili na u novom ZG Telemach nudi 300/150 internet za 140 kn / mjesec ?
Po Zagrebu mozes dobiti i Btnet optiku za 100kn mjesecno. Kao i 4G sim karticu HT/Iskon do 60GB mjesecnog prometa za 50kn. Varijanta komotno dobra za one koji imaju adblocker i svaki dan ne bulje u Netflix ili YT.
Ima i potpuno besplatnih varijanti ali te zahtijevaju nesto malo uradi sam znanja i pokoji srafciger.
ima da.. a sad si pogledajte ocjenu usluge na google review. 2.8.. to ne smatram uslugom....
ne znam kako an mobu radi bon bon i iskon mobile.. ali ovo je stvarno taj BTnet alternativni od alternativnog providera.... što je iskon bio recimo tamo 2005. to je BTnet danas...
-
https://www.vecernji.hr/biznis/svjetsk…e-place-1496642
Nije direktno vezano za optimu ali eto..
Btw. Jeste primjetili na u novom ZG Telemach nudi 300/150 internet za 140 kn / mjesec ?
-
e da je barem svih 17k komada mojih... toliko nemam ni ukupno.. mojih je 1000 komada danas.
-
je li to opet krepa INVESTOR na mobilnom ??
-
+ OPTE na dušu svih onih koji kažu da je ovo već gotovo i na dušu onih koji kažu da su tek počeli sakupljati.
i neka se sami prepoznaju!
-
st-brajo nije niko nikog opljačkao
Ko je kriv tim vjerovnicima što su pristali poslovati s tehnikom. Glasovaali su da su za psn. Ko im kriv.