1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. dionicar

Posts by dionicar

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• dionicar
    • June 6, 2021 at 10:16 PM

ne znam gdje ovo spada. ali kad kolega već spominje HT... ovdje je plan gradnje mreže.. pa bacite oko malo...

svako misljenje je dobro doslo. mozda je ovo vise za temu HT.

https://www.t.ht.hr/objave-gradnje-opticke-mreze

• OPTE prodaja - kladionica

• dionicar
    • June 6, 2021 at 10:08 PM

kolege ne znam.visw je li bilo ili ne ali što radi konkurencija..

https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…anju-dolaska-5g

https://www.google.com/amp/s/www.inde…va/2253765.aspx

Još malo heh..

• Birtija

• dionicar
    • June 6, 2021 at 9:21 PM
    Quote from barbosa 2.0

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    @mitkko :D :D :D , ja upravo jučer sriktao lokaciju, 4,8k m2

kupili ste parcelu 3472 ?

• dionicar
    • June 6, 2021 at 12:33 AM

kolege ništa novo.. ali mislim da sa lidera nije bio članak ovdje postan.

https://lider.media/poslovna-scena…-prodaje-135423

• Nekretnine opcenito u HR

• dionicar
    • June 5, 2021 at 6:58 PM

ZSEZSE sve to stoji.. jadni ljudi što su kupili. Treba prvo malo i provjerite investitoraa...

Nadalje, kaparu sam spreman dati. Ali ništa više..

• dionicar
    • June 5, 2021 at 6:12 PM

ako nesto nije turska sila kupit, ja postavljam uvjete. Došao sam u jednu auto kuću. Dogovorio cijenu sa popustom. Oni rekli nama je svejedno ocwte ta cijena za cash ili leasing. Ja sam.na to rekao : auto je prodan na leasing sa kamatnom stopom, promjenjivo, kolika je inflacija u hr. "Gospodine ali di ćete do nac bla bla, to nema nigdje ". Lijepo sam rekao, vaša aurokuca zaradi, proizvođač vozila zaradi ,drzava zaradi na ppmv i PDV. I još država zaradi na gorivu koje točnim. I osiguranje zaradi. Ako ne može ništa. 😄 Okrenuo se i otišo. Rekao sam im ako se u DE mogu dobit takvi uvjeti gdje se centrala firme, zašto ne jednostavno ne kreditira tvronica u DE ?

A što se stanova tiće, spreman sam dat kaparu i to je to do 10% max. Ove priče da ja njima dajem lovu unaprijed pa da oni grade s mojjom lovom se nema šanse. Na taj način ja mogu sutra počet gradit i bit investitor. Zemljišta imam na pretek... AK nemaš para za dovršiti zgradu bez da ti itko plati i kune, zaposli se i radi negdje za plaćicu.

Pozdrav

• dionicar
    • June 5, 2021 at 3:48 PM

zato ne dam pare dok zgrada nema uporabnu dozvolu. Eventualno kaparu Max 10%.

Dam mu sve dok lopatu nije zakopao ako mu mogu stavit teret na neke nekretnine koje vrijede barem 5x više nego što ja plaćam stan.

• dionicar
    • June 5, 2021 at 10:19 AM
    Quote from Hrx84

Bio jučer na kavi sa ženom, njenim prijama i muževima.

Rasprava o nekretninama. Meni se čini kod ekipe raspoloženje kao 2007, nekretninski FOMO na vrhuncu. A ima ih dosta koji su do grla u stambenim kreditima. Ali nije bitno, one barem u Splitu mogu samo rasti i bitno je samo da stanarina pokriva ratu kredita.

Kad otplate prvi, ići će na drugi, pa treći pa budu kolekcionari stanova za najam.

Dok država ne uvede porez na nekretnine tj na 3. I više.. pa će onda ekipa kupovat.. kak je vani.. hehe..

Znam ja da to našim političarima nije u interesu jer imaju hrpu nekretnina..

• dionicar
    • June 4, 2021 at 4:20 PM

maksimalno rušenje cijene prije nuklearne explozije ?

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• dionicar
    • June 4, 2021 at 1:14 PM
    Quote from Sinner99

Ako netko koristi, dali vam normalno radi mobilni pbz investor? Vrijednosti su mi pomjesane neke od 1.6. , neke od 2.6., nema trenutnih.

ne.. ne radi... tako negdje i meni

• dionicar
    • June 3, 2021 at 2:02 PM

kolege, svi mi komentiramo da g.Krešo prodaje.. ali nitko ne komentira, da naše DRVO drži dionice čvrsto u šaci i ne pušta ?

• dionicar
    • June 2, 2021 at 9:45 AM

sve je ovo relativno. netko da sada opali po ASKu sa niti 50k kn cijena se vraac na danasnju pocetnu

• dionicar
    • June 2, 2021 at 9:43 AM
    Quote from NaBiduAsku

koliko je ovdje propuštene dobiti tvrdoglavih koji se žene za dijonice... a koliko je vlakova u međuvremenu prošlo...ali sad vam nema nego ostati do kraja, možda je ovo sve inscenirano...

moram priznati da apsolutno potpisujem. i sad tek to vidim nakon cca 2 godine u dionici i pocetka skupljanja u te 2 godine.. a mogo sam sada imati prosjek ulaska i manje od 5 pa mozda i manje od 4...

• dionicar
    • June 2, 2021 at 9:38 AM

ovdje stvarno ima drhtavih ručica...

• dionicar
    • June 1, 2021 at 9:22 PM

ma ajmo svi sa foruma sutra zakucati ju u kunu ?!?!!!

a dam se kladit da je Krešo u petak dokupio da bi svi pisali da ćete dokupit sutra

• dionicar
    • June 1, 2021 at 8:57 PM

Laudator ima on za iskopati da zatuce na manje od kune hehe haha

• dionicar
    • June 1, 2021 at 8:48 PM

harpun e kad Krešo prodaje se već brinem... Ili je malo prodao da nas obmane.. da mu Prospemo još.. ali ne razumijem.. pa kupovao je i po 5.2 5.3.. sada ništa ne kužim više...

deny_09 ali tko je to onda kupio.. netko je morao i kupiti.. netko da baci u smeće tolike pare ?

• dionicar
    • June 1, 2021 at 7:14 PM

nemojte me plašiti.. heh. Ne da mi se to gledati.

Zaključak. ?

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• dionicar
    • June 1, 2021 at 2:02 PM
    Quote from accountant

dionicar

danas na AMC-u 300% ?

ja govorim o dnevnom trejdu

zatvorim poziciju i boli me lipi, spavam mirno

je danas. o tome sam već pisao. ne daju mi se gubiti živco na to. osobno smatram da svatko ko radi i ima kakav takav normalan posao ( osim ako nije portir pa ništa ne radi?! ) nema vremena non stop gledat u monitor i pratit burzu.

da tako razmišljam ne bih bio već uoptimi i tehnici sa određenom količinom i preko 2 godine.

• Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

• dionicar
    • June 1, 2021 at 1:55 PM

accountant Vi ste amater za AMC. dakle 10% zarade? da sada izađem AMC mi donosi 300% :D :) više nego da se sad optima proda i po 12kn! :) ;)

ALCOA. godina dana +500%

1. Privacy Policy
  2. Kontakt