Da će eventualno neka vijest biti 12.7.
Posts by dionicar
-
-
Kolega ali vi pričate o završnim radovima , a osnovna djelatnost tehnike su grubi radovi..
Ok spomenuli ste betonazu zida ali većina navedenih radova su fini završni radovi
-
A koji je zaključak na kraju ? Dobro loše.. ?
-
Sutra u ovo vrijeme, koja je prognoza?
Kolega ali 10i 7. Je subota.. a sutra je 9..
-
ja imam feeling da se ovdje namjerno rusi i kontrolira cijena......
-
Za sada nema informacije o kakvim se ispravcima radi.
sve je obavijeno velom tajne hehe!

-
MickeyM pojasnite kako progledali
-
di ste mi OPTIMAši ? dajte mi neki support.... kratkih rukava ostajem ja.... plaća tek za mjesec dana....
propast ću ja ..
onaj članak sa Luburom mi daje nadu...
nitko ništa ne piše
-
Strpljen, spašen!
i da se nista ne dogodi za 3 dana, i dalje ostajem. ili pukovnik ili pokajnik!
i kako znate.. da zaista taj isrpavak nije da je nesto krivo napravljeno, dovoljan materijalk da se optimi poveca cijena ?
-
Kako znate da neće ? Mozda baš izadje obavijest... Mene ne bi čudilo da je AH fiktivno prebacila dionice na nekog bliskog.... A kao ona je "otpustila"
-
opet rusenje cijene...
zanimljivo da je netko kupio 10k komada. jedan nalog sigurno jedna osoba zadala 2 naloga...
-
0.03% od transakcije ?
valjda 0.3% a min 19 kn...
-
dakle 2 dionice netko prodaje po 226.. niti 500 kn .. kako uopce moze zadat nalog.. kakvo manipulirano trziste
-
znaci pokusaj rusenja cijene na Ntu potenciju.. cak drazbu pokrenuti uspjeli.. netko namjerno ne da da raste.....
dakle sa 1200 kn dionica 5% dole.. ? ako je PBZ .. 40 kn nalog... lepo...
-
-
Tocno tako kolega..
-
Nije mi zadnji novčić u Opte.. ali kaj da prodajem sad ostale pozicije zbog Opte..
-
Opte moja Opte..
Kada ćeš se optimalno udati ti..
Jer novčiće trebam ja...
Svorc postajem ja.. u minus ću da idem ja..
Novčića nemam više ja..
-
nema trgovine, malo trgovine.. tu i tam netko prospe po BIDu ko izgubi zivce i vjeru....
no hajde vise.. meni se iskreno vise ne ceka..... propustam hrpu drugih prilika vani.
-
Ko zna koliko će Dragan donijeti ovaj put.. 😁🙂😄