1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. dionicar

Posts by dionicar

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• dionicar
    • July 13, 2021 at 8:33 PM

Koliko na kraju ide HTu po dionici optime. ? 5.34 kn ili 3 kn? Ovdje sve znalci....

• Što smo danas tržili

• dionicar
    • July 13, 2021 at 8:23 PM

- OPTE iz inata. Sada idem van s minusom. A bojim se i da me Telemach više neće vidjeti . Sad sam kod njih...

I svima ću ispričat da ne valja da su HT i A1 zakon 😄😉☺️

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• dionicar
    • July 13, 2021 at 6:22 PM

PortugalAT dam KK radi u HANFAi.

Gooflajte pa.vidite sami

• dionicar
    • July 13, 2021 at 2:29 PM

heh.. članak sa novac hr..

https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…zakona-15087682

• OPTE prodaja - kladionica

• dionicar
    • July 12, 2021 at 9:31 PM
    Quote from MickeyM

Mogu vam samo nešto reći pa dalje s ekipom ovdje gdje jesam uživati!

Svi oni koji su se drvenili oko drveta evo vam dragi moji.... DRVO isplivalo u gnoju! ^^

Pitam se jel to neka "navlakuša" firma!????

Kako to mislite isplivalo ne kužim ??

Quote from dionicar
    Quote from MickeyM

Mogu vam samo nešto reći pa dalje s ekipom ovdje gdje jesam uživati!

Svi oni koji su se drvenili oko drveta evo vam dragi moji.... DRVO isplivalo u gnoju! ^^

Pitam se jel to neka "navlakuša" firma!????

Kako to mislite isplivalo ne kužim ??

Ptkm ?? Jer je u top 10 ?? !

• Što smo danas tržili

• dionicar
    • July 12, 2021 at 2:10 PM

- Opte još.

• Što smo danas tržili

• dionicar
    • July 12, 2021 at 12:50 PM

Pa i muslimana sve 3 koje sam prve kupio te 3 su prve kupovine Opte su ispod 5 kn.

• dionicar
    • July 12, 2021 at 12:44 PM

Nisu mi jasno ovi kaj inače vole dnevni traje.ilo sigurnu zaradu.. zakaj sad ne kupuju onda sve do 5.3 😄😄😄

• dionicar
    • July 12, 2021 at 12:31 PM
    Quote from calypso
    Quote from renchi

Vjerojatno će optima dugovati telemachu, ali prije nego rasformira firmu optima i integrira je u telemach zar nije u riziku na burzi ?

Ako želi promjene temeljnog kapitala, dokapitalizaciju. izmjene djelatnosti, rasporodaju nekretnina, itd. a nema konsenzusa sa ostalim dioničarima jer za ove mu odluke treba 75 % glasova na skupštini. Što da netko pokupi 25 % Optime na burzi ? Pitam samo.

Ako netko pokupi 25% dionica na burzi, falit ce mu jos jedna dionica da bi zakonski usao u obvezu objavljivanja javne ponude... A onda moze ponuditi vecu cijenu nego Telemach i otkupiti preostalih 40+% dionica, pricekati godinu dana da istekne rok vezan za javnu ponudu i onda Telemachu ponuditi svoj paket dionica po kojoj god cijeni zeli... Do tad moze Telemach je*at u zdrav mozak i blokirat ih u svim bitnim odlukama i samo im zagorcavat zivot cisto da im pokazu sto im mogu raditi ako ih ne isplate... :) No u tom slucaju, mali vise nemaju sta tu traziti...

Da imam para i da mi se ratuje sa ovim likovima, vjerojatno bih nesto tako izveo cisto da im zagorcavam zivot... :) 5 godina ih cekam i marljivo skupljam i onda me ovako zaje*u... :/ Manji bi mi trosak bio da sam odmah kupio auto ili stan...

lijepo sročeno.. ali u kakvoj državi živimo ne bi se ja time.igrao i zagorcavao život g. Draganu .. vidite što se dogodi kada stopirate uporabnu žičare a mali ste covijek..

https://www.google.com/amp/s/www.inde…vu/2274268.aspx

ali kolega. Nije ni jasno.. teoretski da se i to odigra netko sakupi sve.. sve što može.

Telemach opet ima preko 50% i sve odluke su na njemu.. pa zašto je dividenda DTa tako mala.. ? Zato što DT ina preko 50%>> ..

Ili ja opet ništa ne razumijem

?

• dionicar
    • July 12, 2021 at 12:26 PM
    Quote from Moller
    Quote from dionicar

A što da radim ?

Ko zna kad će isplata a karavane prolaze... Kolko sam mogo na brodarima dići ili sapn.. ali sam vjerovao u Opte bajku ko naivna budala

ja sam se isto shodno situaciji prilagodio,

našao sam Audi

https://www.njuskalo.hr/auti/audi-a4-2.0-tdi-oglas-34605203

malo još zapinjemo oko cijene, kažem ja bih dao 5100 prema današnjem "tečaju burze", a on kaže 5315, još kaže gospodin ima Optimalnu potrošnju, rekoh, ne spominji

Display More

a o takvom vi Audiju cijelo vrijeme pričate.. za mene je to za odgnjet kog jednog gospodina koji posluje sa gradom Zagrebom..

A vjerojatno znate i kojeg sa ga spresaju 😁😁😄😉☺️

Ovo je za mene Audi.

https://www.audi.hr/q8/sq8/fascinacija

Quote from airfire

A nitko ne pomislja na premiju da budu sigurni da svi prodaju od 7-7.5kn, mozda oni na kupnji nesto znaju 😉

Kolega.. možemo promišljati o premiji... Ali ajmo mi kod javnog bilježnika. Ako bude ispod 7 razliku mi dajte VI!

Svi nešto žanju...a niko ništa ne zna. Uzdaj se u se i u svoje kljuse

• dionicar
    • July 12, 2021 at 11:59 AM
    Quote from overgame

stvarno mi nije jasno da nakon svega vi njima i dalje prodajete po ovoj cijeni 5,10....strašno što rade od vas

A što da radim ?

Ko zna kad će isplata a karavane prolaze... Kolko sam mogo na brodarima dići ili sapn.. ali sam vjerovao u Opte bajku ko naivna budala

• Što smo danas tržili

• dionicar
    • July 12, 2021 at 11:57 AM

-opte sa transakcijama kojima sam u plusu koje sam kupovao ispod 5.

Dojadilo više.. možda bude ogranka pa predajemo 5.5 ☺️😁

• dionicar
    • July 12, 2021 at 9:07 AM

Zašto je u blokadi ne kužim.

Pa ima još do 5.35 lufta

• dionicar
    • July 11, 2021 at 11:44 PM
    Quote from Miron

Mene tu više zanima kako će reagirati A1 sa svojom nemalom količinom dionica, jer njima svakako ova situacija ne odgovara baš niti malo.

Počet će kupovati na burzi da skupi 25% + 1 😄😉

A sad ozbiljno.. dakle oči imaju preko 50%.. a što da A1 skupi preko 25% ?

Mora li onda A1 dat ponudu ?

Ako ovu već daju...

• dionicar
    • July 11, 2021 at 11:08 PM

ima netko pretplati da copy paste ?

https://www.poslovni.hr/burze/malima-v…-dvojcu-4295937

• dionicar
    • July 11, 2021 at 9:17 PM

Kolege.. evo našeg super novinara...

https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…-optima-telekom

E sad. ..

"100 posto udjela u Optima Telekomu, bez duga ili novca u bilanci (eng. enterprise value), u iznosu od HRK 639 milijuna što predstavlja 5 x dobit prije kamata, poreza i amortizacije prije jednokratnih stavaka i nakon najmova (EBITDA) u 2020. godini. Samo da nema zabune - Enterprise Value nije kupoprodajna cijena, već vrijednost kompanije odnosno sadašnja vrijednost slobodnih novčanih tokova."..

Ovo.. samo da nema zabune.. što to znači .?? EV nije kupoprodajni cijena. ....

• THNK (Tehnika d.d.)

• dionicar
    • July 11, 2021 at 4:51 PM

ha evo i Bojan se oglasio..

https://www.poslovni.hr/domace/clan-up…-nogama-4294342

• dionicar
    • July 11, 2021 at 4:26 PM

Točno to Laudator .

Nadalje.. zašto sad onaj novinar koji uje pisao neslužbeno se doznaje da su zainteresirani A1, ug i 1 fond, ne napiše članak dioničari Opte ošišani ... Transakcija obavljena osjetno manje nego za koliko uobičajeno idu takve transakcije..

Na LinkedIn portalu je jedan zaposlenik telemacha baš sherao post o kupnji optime od strane telemaha i još napisao još malo i kao sve usluge dostupne. Ja si mislim... Dal' da komentiram ilo ne.. "da, a dioničari optime ošišani, priznaje kako ste to postigli.. i da ne spominjem AH i KK.. "

Btw. KK Van ima LinkedIn pa ga ispitajte 😄😉

• dionicar
    • July 11, 2021 at 3:09 PM

Kao što ste pisali.. trebao preispitati AH i KK...

Jednostavno nedopustivo..

Nadalje, s jedne strane smo si samo krivi što nismo dizali cijenu 3 mjeseca prije 10.07..

Meni je to i palo napamet.. ali ekipa piše bon stop da prosjek nema veze... Bla bla..

Što sada ?

• dionicar
    • July 10, 2021 at 8:46 AM
    Quote from fajrvol

Na portalima piše da UG planira preuzeti 100% vlasništvo Optime i za nas izgleda da je minimalna cijena od 5,36 kn ponude sa velikom vjerojatnošću sigurna. KK i AH su 100% znali kuda plovi ovaj brod par mjeseci prije nas. Jer sad kad se pogleda u retrovizor sve je puno jasnije. Država nam je teški Apsurdistan pa tako i tržište kapitala, ništa drugo. 🙃🙃

Quote from tento

Sada tek ništa ne razumijem ovaj ovako drugi onako. Flight, daj molim te reci dali ću izvuči svoje novce prosjek 5.02.

Hoćeš ali s minusom po onome što većina kaže

1. Privacy Policy
  2. Kontakt