Probajte navedeni graf na MDKA pa mi recite što vidite sa sinply wall street hehe
Posts by dionicar
-
-
Opa
. U minusu sam sa atpl ali ispada da će doći do korekcije.
Kontejnerski prijevoznici zaradili više od Facebooka, Amazona, Netflixa i Googlea zajedno! | | Morski HRNevjerojatni podaci o zaradi u pomorskoj industriji stižu i ove godine. Naime, brodari koji se bave prijevozom kontejnera sada zarađuje više od mnogih…morski.hr -
je li moguća divka od 5% na ovu cijenu 29k kn ?
dakle 1450 kn =?
-
Pomama za stanovima u Zagrebu je ogromna, a velika potražnja znači da građevinari mogu odrediti gotovo bilo koju cijenu.
bit će love kad prodam stan u zgradi staroj skoro 30 godina na odlicnoj poziciji
-
Ekipa, vi koji niste prodali,
jeste li primijetili jučer nalog na prodaji od 50.000 komada, a ono kao slučajno, na kupnji se pojavili novi nalozi od oko 35.000 komada…!? Kao ribarska mreža koja čeka zalutale ribice.
I onda su nestali ti nalozi.
Mislim da žele poplašiti zadnje drhtave ručice i pokupiti što se još može pokupiti.
Baš mi je drago da nitko od preostalih malih dioničara nije nasjeo. Trgovina jučer = 0 dionica OPTE.
Očekujem da danas malo povećaju ulog i da će se na prodaji pojaviti nalog/nalozi od kojih 70.000 do 100.000 komada.
A da je dosadno čekati, dosadno je brate.
nisam primjetio ali to mi je ono psi laju karavane prolaze. prodao svu OPTE sa malim minusom kad se uzme prosijek ulaska. trebao izac u sijecnjuj 2020 kad je bio natjecaj a ja u + 60% sa opte. ovako sam samo ulazio prosjecno je ispao isti ulaz ali na kraju izletio van prosjecno na oko 5.1..
to je sve kolega ako onda mozda inace.
-
Apsolutno se slazem.. ja sam uzeo nekretninu ko primjer .. ne prodajem ju ja ali živim na tom kvartu stoga čisto primjera radi..
Ima da Bandićeebih glasača..
-
zakon ponude i potraznje-
https://www.njuskalo.hr/nekretnine/sta…-oglas-35959339
istocni dio ZG - kvadrat preko 2000 eur ( ok oglaseno, vjerojatnoce se prodat za malo manje) a zgrada stara 30 godina -a ali prodaje se lokacija.
dakle sadržaji - u blizini je pošta, banka, mueller, konzum, slasticarna, kafic, tramvaj je max 5 min, skola na 5 min.. jednostavno netko ko zeli doci u ZG mu je odlicna prilika. meni koji sam od rođenja u zg naravno da nekretnina nije nesto atraktivna kad i sam zivim trenutno u zgradi staroj 30ak godina.
zamislite nekoga iz duge rese ili siska - njemu je ovo sa magarca na konja - uezo sam dugu resu i sisak ko primjer - da se ne bi neko uvrijedio..
kolega uskoro će vam sve to biti nacionalizirano. Inclusive capitalism. https://www.theguardian.com/commentisfree/…endum-corporate
ne vidim razlog zašto b
ne vidim razlog t zašto bise ograničavale cijene nekretnina i najma - ponuda i potražnja - pa zašto onda ne ograniče cijenu najma ili cijenu nove mercedes S klase ? zašto bi svatko zivio u gradu?
klo nema para neka seli izvan grada di je najam jeftiniji.
zašto ja sa skoro 35 zivim sa roditeljima ?
jer nemam novaca za najam u ZG niti sam kreditno sposoban za svoj stan.
zašto ja ne vozim novi BMW ? jer nemam cash ili za razu leasinga za novi!
-
zakon ponude i potraznje-
Stan: Zagreb (Ferenščica), 55.00 m2 (prodaja)Stan: Zagreb (Volovčica), 55.30 m2, (prodaja), stan u stambenoj zgradi, 5. katwww.njuskalo.hristocni dio ZG - kvadrat preko 2000 eur ( ok oglaseno, vjerojatnoce se prodat za malo manje) a zgrada stara 30 godina -a ali prodaje se lokacija.
dakle sadržaji - u blizini je pošta, banka, mueller, konzum, slasticarna, kafic, tramvaj je max 5 min, skola na 5 min.. jednostavno netko ko zeli doci u ZG mu je odlicna prilika. meni koji sam od rođenja u zg naravno da nekretnina nije nesto atraktivna kad i sam zivim trenutno u zgradi staroj 30ak godina.
zamislite nekoga iz duge rese ili siska - njemu je ovo sa magarca na konja - uezo sam dugu resu i sisak ko primjer - da se ne bi neko uvrijedio..
-
sto to prevedeno znaci da nema dividende ? svasta...
-
upravo sam dobio pismenim ptuiem poziv na skupstinu ZABA 15.12.2021.
e sada.. znam da nije za ovu temu.. ali konkretno pitanje.. od Medike sam dobio bas "omotnicu" od Medike - dakle medika posiljatelj...
a od ZABAe posiljatelj je SKDD pa me zanima koje su to fore?
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/40699
Uprava kupuje dione.
bit ce dividende...
-
ima li netko prognoze dividende za 2022. ?
nadalje, zanimalo bi me, ako netko koristi aplikaciju simply wall street ?
dakle.. ako pogeldate TOP25.. nije mi jasno, nije uskladjeno sa SKDD? i zasto se neki sa SKDD tj sa ZSE.hr skrivaju iza skrbnickih racuna?
konrketno npr ispada da BlackRock ima 1,23% udjela u HTu? sto bi znacilo da bis e trebao vidjet u TOP10 na zse hr
ima netko vise isksutva?
sto npr znaci broj 8 i 9 zaba i pbz skrbnicki racuni..? zasto se ne smije znati koji fond stoji iza toga?
ovo je ise ocpenito pitanje - jer mogu li se i ja onda u knjizi dionicara sakriti iza nekog skrbnickog racuna?
hvala
-
i sto ej to bilo na skupstini? vidim samo 4 prisutna ?
iam li ko kakve prognoze za dividendu za 2022 ?
-
+SPAN nadam se da jos rastemo
-
SPAN se probudio.
nesto se samo skida sa ASKa... pa nije ni puno proso od IPO..
-
na prodaji 1000 komada. neko hoce van. novih vijesti nema.
prvo je bilo receno da je do ljeta sve gotov a sada do kraja godine. ?
je li itko bio na skupstini i pitao stoje sa dokapom ?
te kakve je povezanost naseg Bojana, Borana i Zvonimira te Luxuryja?
-
uredno dobivam papirnate pozive na skupštinu od Medike i Zabe,,,
do sada dobio poziv od medike jedino. Tehnika nista a dugo sam dionicar kao i Ingra... ( gledajuci period od barem godunu dana da imam barem jednu dionic da budem pozva)
takodjer VLEN nista.. optima takodjer nista....
-
meni također stigao hehe.
prva dionica da salje postom doma.
možda nisi često doma ,
svi šalju i gotovo uvijek, nikakva iznimka, jer to je i obveza, pošto nisi dužan čitati na burzi ili nekim forumima o stvarima bitnim za društvo
ne bih se bas slozio... kako onda nikad nisam od HTa dobio ? oni ocito objave na burzi i to je to...
-
meni također stigao hehe.
prva dionica da salje postom doma.
-
ZABA na kupnji 1500 koamda na 67 kn,