Možemo li očekivati 12 kn dividende ? Obzirom.na takvu dobit....
Posts by dionicar
-
-
Baš me zanima je li Robert dobio plaću ili nije ni on.
...
-
-
kolege obzirom da nema odgovor vec tjedan dana, da ponovimi pitanje?
predviđena dividenda i mjesec isplate ?
-
-
a koji je temelj ovakvog rasta? rijeneni svi dugovi?
-
kolege.. kakva bi dividenda mogla biti ? 1,3 EUR?

-
kolege,ima neko prognozu za dividendu i mjesec isplate ?
-
Kolege.. zato se ja nekako klonim dionica gdje većinski ima 50% + 1 dionicu iskreno....i da...to uključuje i HT. Imam ga no svejedno...
Može neko pričat da moja tehnika dd Nine valjala ali dobra se lova mogla okrenut..
Jer konkretno tamo ni grupa ljudi nema ni 40% a kamoli 50%
-
Oho...
Onda se vraćam hahahah
-
- viro
nemam ja živaca za ovo.. hoće neće.. dok se smisle...
+atpl
-
koji tobogan.. koja panika..
-
pa BVPS VIRO je skoro 30 eur ili ja to krivo vidim na moje dionice ?
-
to se i ja pitam.. nesti smo skocili danas heh...
-
koji bio bio zakljucak vijesti. rekla kazala...
-
Trebali platit dok unaprijed... Da ide u trošak za prošlu godinu
-
ja sam dobiopoziv za skupstinu.. ne znamnista.. divka nije na dnevnom redu.. kolko sam oko bacio..
-
Podijelite koju kunu sa mnom kolega barem ručak neke ćevape ;)) zaista čestite imaocima.
-
čestitke imaocima dionice
Neslužbeno: Obi želi kupiti Pevex! Vujnovac i društvo dobit će milijardePavao Vujnovac i partneri pokrenuli su postupak prodaje trgovačkog lanca Pevex, a šuška se kako bi taj posao mogao biti vrijedan čak 500 milijuna eura,danica.hr -
realno gledano.. da ste prebacili... niste nikom ukrali... dakle nije taj nvoac "greskom vaam sjeo od nekoga"
ne mogu vam nista...
jednom prilikom.. PBZ app ... investicijski fondovi.. uglavnom pimao sam ulozeno valja 30 000 kn.. a aplikacija pokazala 2 mil kn jer je netko nesto zeznuo...
jedan fond u kojem je pisao da ima 1 mil kn... prodao udio... i ckao dal ce sjesti.. naravno nije proslo - sjela ej prava vrijednost.
kontaktirao odjetnika odvjednik rekao ako sjedne sve da odmah rpebacim u druge banke i podignem sto vise gotovine.