apsolutno.. no odlaskom kadrova ko će radit... ?
Zaposlili su ih 200...sve zajedno 800, kako? Ako plaćaju kikirikijem...
jesu zaposlili.. mlade ljude sa srednom školom.. koje i malo plaćaju.. kada ljudi nauče odu pa pa....
Zaposlili su ih 200...sve zajedno 800, kako? Ako plaćaju kikirikijem...
jesu zaposlili.. mlade ljude sa srednom školom.. koje i malo plaćaju.. kada ljudi nauče odu pa pa....
sve fino i krasko.. za medije. No koliko plaćate ljude?
neke navodno "kikirikijem". Strućnjake treba i cijeniti, a ne kada čovijek traži povišicu dati mu mrvice....
To je za dobro za nas. Smiješi se veća dobit...
sve fino i krasko.. za medije. No koliko plaćate ljude?
neke navodno "kikirikijem". Strućnjake treba i cijeniti, a ne kada čovijek traži povišicu dati mu mrvice....
mali ako imaju love... nema svako love heh.
ok, prevedite meni laiku ?
sto to sve skuap znaci ?
Opa .. stamnebu objekt...
Vlasnik Tankerske:
1. INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O/TANKERSKA HOLDING GMBH 95.73%
Dakle, nije slucajno da INTERKAPITAL kupuje dionice ATPL, a sigurno u ime TANKERSKE.
Sigiran sam da postoji deal izmedju prvog dionicara ATPL i Tankerske, da ovaj izadje kao Lonza i Tankerska preuzme ATPL sa dionicama od CERPA plus Nove dionice.
Nakon toga TANKERSKA ce otkupit sve dionice malih dionicara i ATPL ce biti maknuta sa burze.
ma je li to moguce ?!?
vidim skuplja se u tišini... hoće li BVPS skoro na 5 EUR?
Display MoreDa ne pričam napamet, znači nekih 2300kn...kolega ja vam trošim novac u stvarnom životu, kako kupujem i na burzi, da bude željeni proizvod što povoljniji. Naravno da imam ženu kraj sebe , koja stalno nešto i odmah zahtjeva, troškovi bi eksplodirali....ali sve ima svoje pluseve i minuse...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Junius ti si mi legenda, definitivno najsimpatičniji forumaš, za sve vodiš evidenciju, kako za transakcije na berzanu, tako i
za potrošnju na potrepštine, wc papir i slično..Jedino mi tvoja računica nije jasna, ako mjesečno trošiš 2000kn na hranu i
1000kn na gorivo i to ti je 10% prihoda, šta onda zarađuješ 30 000kn (4000€) mjesečno? Pa gdje ti radiš, ako se smije znati
i da li ti je Kolinda našla posao prije nego su joj Rusi oduzeli predsjednikovanje?
P.S. Admin, dugo nisam pisao, ali vratija sam se rehabilitiran, obećajem bit ću dobar
![]()
Coiijek je napisao zarada... e to ne mora biti plaća....mogu biti i dividende..pa kolega Igor iz ATPL mjesečno obrti zaradio preko 50k EUR...prosjek
+INgRA upravo .
Indijska delegacija....crobex..
Ingra ulazi u Crobex:
https://zse.hr/hr/revizija-dionickih-indeksa-2682/2682
Sad ćemo vidjeti što će biti kad bude kupovao indeksni fond.
Mislite da će cijena izrazito rasti ?
ne znam jel se pisalo, ali PBZ pocela nudit 1.5% kamata na stednju
Je . Ali samo na 6 mjeseci..
Jer se ne zna kako će se kretati kamatne stope...
Jel' ja to dobro vidim BTC LL 25333?
Po čemu ? Ne kužim ?
Hoće li ovdje bit dividende ili ne kada su sad ispunjeni svi uvjeti ?
Koliki bi sada bio BVPS nakon svih ovih vijesri ?
Čujem da se korona vraća.
Distribuira li Medika cijepivo protiv korone ?
nije mi jasno sto zelite reci ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Samo 3 dioničara u prvih deset imaju zadnju znamenkj 5 ( kao i u blok trgovanju ) HERCEG FRANJO 865.295 kom,
DEBAN DANKO 693.905 i ĆALETA JOZO 210.985..
Nekako mi miriše na Franju
neki dan mi pbz investor prestao raditi kako treba u chromeu, a od jučer neće otvoriti stranicu na bilo kojem pregledniku. probao na mobitelu i radi. jel to do mog kompa ili ima još neko da mu ne radi?
meni sve raid. sad se logirao Win10 Google Chrome.
zasto je sve danas top 10 poprometu u crvenome?
Imam i ja mediku doduše u sirotoj količini
Odlično ! Onda mene preporučite ali po boljim uvjetima nego su mi ponudili . ;))
Konkretno... Oni uzimaju mlade inženjere.. slažem se.. ali za koju plaću ?
Bio sam na razgovoru..i ponuđena mi je cifra X nakon probnog roka od 6 mjeseci 1.2X
Očito kada ja kao inženjer sa nekoliko godina iskustva i znanjem 3 jezika nisam navedeno prihvatio mi nisu ponudili dovoljno.
Eto to je moja priča o IGH ukratko.