MR cash na koliko ste usli prosjecno ?
Posts by dionicar
-
-
sto je pjesnik htio reci ?
-
neki drukaju na pad.. na 2-3kn opet.. neki ocekuju barem 10, neki su realni pa vele 7-8. neki pisu po procjeni 7x EBITA 14 - 18 kn dok sam cak bio citao i 30 kn.. kome da više vjerujem?!
-
već pročitano. ne pratite
-
neka netko napise sto je bilo tko ce gledati.
-
Orange55: ziva istina. ja više para nemam. za mene je pravo bogatstvo u OPTE.
-
zasto je ovo stalo u 12 ??
-
znate kaj ekipa da se mi skupimo i u 12 pokucamo na vrata ona 2 ureda koja se navode?
-
pa na to i mislim
-
32 minute i startamo
-
ma to A1 i HT sabotira 100%
-
bravo LeoNT
članak je podući pa ga nisam detaljno analizirao niti poznajem dotičnog gospodina ali eto. drago mi je da sam i ja donio ovdje neke novosti.
-
i ovo s Krasom je tocno amerikanac. imamo na OPTE promjenu u TOP 10 prosli tjedan HPB. imamo sto sam napisao da je drvo dokupilo 0.01% jos dakle sada ima 1.02%..
-
@amerikanac. slazem se sa Vama. jer ispada da su sveđani dali 3 mrd kn a prodali za 1.5mrd kn. - pokrenuli 3. mobilnog operatera u HR.
e sad.. UG je dao 1.5mrd kn... valdja ne zato da "gleda" i misli si e sad smo mi dosli u HRi pokazali misice da imamo para. valjda su dosli za obrcu kapital.
ali mene i dalej zanima - postoji li mogucnost UG ponudi npr 12kn / dionici, A1 13, UG 14.. dakle licitacija?
-
ja i dalje vjerujem u pozitivan ishod na 10+ kuna. u kojoj god kombinaciji bilo da A1 kupi bilo da UG kupi
-
a jeste primjetili da je drvo jos dokupilo? neki dan sam napisao na poslovnom forumu da ima 1.02% ( pocevano sa 1.01) a sada ima 1.03..
-
eto. donio sam Vam insider info :))
-
u A1 korisnickoj nakon mog "laznog" interesa za usluge ( sto sam pisao i na poslovnom forumu) na kraju sam rekao ljubaznoj djelatnici da moram pricekati posto zele da porpisem ugovor na 2 godine da bi mi "povoljnije" dali uredjaj s otplatom na rate, da ne duljim trio paket plus mobilna tarifa plus mobitel za 500kn mjesecno. na kraju razgovora sam samo napomenuo da moram pricekati posto zele da sklopim ugovor na 2 godine posto najvjerojatnije na HR trziste dolazi 3. operater. ljubazna djelatnica mi je na to rekla ( ZNALA je o cemu pricam): mislite ova prica oko Optime? na sto sam ja odgovorio potvrdno. Ona je rekal da se to nece dogoditi jel ce ju kupiti A1... ili je to vezveze rekla ili stvarno A1 ide u kupnju.
-
kako ? pa akd se zbroji top 10 imaju 70%... ili se skrivaju sa ko zna koliko skrbnickih.....
-
https://www.hkv.hr/izdvojeno/vai-…a-hrvatske.html
ovo jos mislim nitko nije stavio niti na jedan forum