Ljudi moji ,Kinezi [banke]se interesiraju za HPB,nema depresije,polako ,sve će se posložiti samo molim strpljenja...
Odakle ta vijest ?
Ljudi moji ,Kinezi [banke]se interesiraju za HPB,nema depresije,polako ,sve će se posložiti samo molim strpljenja...
Odakle ta vijest ?
zanimljivo jesada ovo.. pa ovakvog prometa nije bilo ohoho vremena...
Što se ovdje dešava da smo toliko zaronili ?
ha nesto manje kad su tako i onako po meni najskuplji...
NVAX tržio danas
PBZ sjela dividenda
Ne znam zašto se dobar dio ruga na moj post..
Po tome.zasto je zaba tako skupa onda.. ? Bvps HPB je sada 275
A BVPS HPBa je 250 EUR.
Samo jedan kratak period je cijena bila na toj razini ...
Onda po tome je ZABA puno preskupa...
Očekujem HPB na 500 EUR u usporedbi sa ZABA
ukoliko sve bude prema planu sto bi zo znacilo mogucu dividencu od 30ak eur po dionici?
Probajte prebaciti u roku npr. 30 dana 20-30k eura na njihov račun sa drugog HR računa, tražiti će vam porijeklo novca.
I to je valjda zato što ih je opalio HNB sa onom kaznom 33M eura zbog preko 1000 sumnjivih transakcija.
ne znam gdje je problem ako je novac dosao pogotovo sa HR racuna gdje primam placu,
da mi to naprave lijepo bi im na sve odgovorio i dokumentirao te nakon toga se lijepo zahvalio na suradnji te pitao kada mogu doci podici svoj novac i zatvoriti poslovanje sa njima.
ja ne znam gdje da ovo stavim a vezano je za ZABA ali ne za dionicu ( indirektno je i za to)
dakle.. ovaj najjeftiniji paket za 5,31 EUR .. nije li taj prije bio 4 eur / mjesec = 30 kn.
i da je u tome za 30 kn bilo i besplatnih placanja....
ajmo oni koji su ZABA...
je li sjelo kome ?
Gdje piše da je dividenda 07.05. ?
Može slika ?
Ja sam PBZ i koliko toliko sam zadovoljan..
Iako nisu baš jeftini...
No tamo i plaću primam..
I imam status posebnog klijenta - plava PBZ aplikacija. Te imam osobnog menadžera ( ne bankara )!
i sto ? pisali se i za optimu da je realna vrijednost 10+ kn a nikako manje od 7 kn / dionici koliko ce platiti UG?
i sto sada ? ja prodao sa mali minusom i da prijavim svu tu ekipu ?
Kolega dionicar uspoređujete neusporedivo, svatko slobodno iznese svoje mišljenje koliko bi neka dionica mogla ili trebala vrijediti, ali ovdje se ne radi o tome već je dotični forumaš iznio kao istinitu činjenicu da je prisustvovao GS i da je donijeta odluka o 900 € dividende svijesno i s namjerom da čitatelje investicijskog foruma dovede u zabludu i da se tom lažnom objavom materijalno okoristi. Vjerujem da je on ili netko s njime povezan prodao sve ili većinu protrgovanih dionica. Pa bas ako je nekom stalo da se otkrije njegov identitet to je lako ostvarivo. treba samo riskirati nešto € i kupiti knjige dionicara na dva odabrana datuma i lisac će biti istjeran iz svoje jazbine kad se na svim forumima objavi njegovo puno ime i prezime.
Ne znam baš koliko je to legalno objaviti..
Nadalje...
Pa ko se može voditi neslužbenim dokumentom ?
Što ja sam mogo napisati da je dividenda 500 EUR i ?
Pa nije ovo službeni web Medike..
Evo da završim sa ovom pričom, neću prijaviti debila koji je svjesno lagao o dividend od 900 eura na mdka, iz isključivog razloga koji sam prethodno u postovima napisao, namjera mi je bila ovaj post napisati kroz 10ak dana da se krelac koji je ono napisao još malo peče na ražnju, ali mi se ne da više zagađivati temu, a siguran sam da mu nije bilo svejedno…a sada najozbiljnije upozorenje svakom budućem jazavcu koji dođe u iskušenje to ponovo napraviti – drugi ću put to sigurno napraviti, može biti sram svakoga koji na tako bijedan način pokušava nekaj…halo ekipo, pa ovako se na forumima pisalo prije 20ak godina, zar smo do tuda došli da ćemo tako nazadovati?
i sto ? pisali se i za optimu da je realna vrijednost 10+ kn a nikako manje od 7 kn / dionici koliko ce platiti UG?
i sto sada ? ja prodao sa mali minusom i da prijavim svu tu ekipu ?
Ja ne znam što je forumaš kriv.
Pa što da ja sad napišem da ja preuzimam mediji bi biste povjerovali ?!
jel vi to stvarno ozbiljno?...ajde polako čitko sa razumijevanjem pročitati čl. 260. st. 3. Kaznenog zakona - bilo kako bilo, prijava ide, sada je sve na hanfi, ona neka iz sve komunikacije utvrdi činjenice
da kolega, ja to ozbiljno. pa ma internetu se svasta moze procitati.
a sto da je kolega red ispod napisao ispravljena obavijest?
cesto i za sluzbenoj stranici burze bude ispravljena obavijest.
pa po Vašem ispada da je svaka informacija sa interneta točna xd
Ja ne znam što je forumaš kriv.
Pa što da ja sad napišem da ja preuzimam mediji bi biste povjerovali ?!
Pa 200 je divka
-KTJV, IKBA, ERNT, HT, SPAN
+ 1 MEDIKA
Jedva sabrao za Mediku, najviše mi žao što sam morao prodati IKBA-u.
Kolega, riješili ste 5 firmi da kupite jednu