1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. dionicar

Posts by dionicar

• OPTE prodaja - kladionica

• dionicar
    • May 10, 2020 at 9:22 PM

zelio sam jos reci, ja sam mozda poludio na svojih 20 kn za OPTE.. ALI...

kada je Tele2 (sveđani) dosau u HR ?

20005. su startali sa radom ako se ne varam... sjecam se 1 min prema svim mrezama 0.99kn. :) (bonovi) -- srusili cijene svima onda polako. VIP ( A1) bio ovisno o tarifi VIPme ONE i VIPme FUN bonovi -- > VIPme ONE tarifa 00-24 2.75kn/min prema svim mrezama osim VIP, 1.22kn / min prema VIP, 1 VIP friends broj 0.61 kn / min.

--> VIPme FUN 6 - 18 h: 3.66kn &min prema svim mrežama osim VIP, 1.22kn/ min VIP, 1 VIP freinds 0.61kn/m

18 - 6 h: za one koji vole TUMULARITI :D 1.83kn/min prema sivm mrezama, 1.22kn/min VIP, 1VipF

e sada... zašto to sve pišem.. ako se ne varam.. Tele2 nije do 2015. zaradio ni kune...(ako se ne varam) ---->>> startali iz NULE!!!

UG dolazi na gotovo sve - i Tele2 i Optimu. :) dakle Tele2 je 10 godina poslovao s gubitkom.. mozda ne 10 ali dosta... i tek onda pcoeo zarađivati..

moje mišljenje.. ako je ovo što pišemo 14kn / dionici kad se odbije dug OPTE, REALNA vrijednost.., mislim da su spreni pretplatiti. jasno je da ce im ako pretplate trebati preko 6 godina da vrate investiciju... ali onda imaju cistu lovu. Jer ja se uvijek pitam.. opcenito kod Telekoma.. koji je njihov stvarni trošak?

• Infrastrukturu su neki od Vas (stariji) platiti... kroz priključke telefona tamo još od 60ih,70ih, 80.. koliko je koštao prikključak? sigurno ne 1kn ko danas uz ugovor na 2 godine., na dalje.. HT kad je došao(1999.god) sve je bilo postavljeno
    • Mobilna mreža - koliko je stvarno trošak "odašiljača"? sjetite se koliko je koštao broj prije SIM kartica na bonovima? 300 kn sa bonom 100kn (VIP)
    • ok, danas su uglavnom tarife FLAT imate sve za iznost 130 - 300 kn / mjesecno (mob). ali koliko njih to košta realno po korisniku ? pogledajmo dobit A1, HT..

Ovo je sve samo moje razmišljanje.. kolege ovo mi je mislim najduži post do sada i nadam se da Vas nisam umorio. :)

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• dionicar
    • May 10, 2020 at 12:59 PM

Kupac, a prodavatelj ju ne mora prihvatiti

• dionicar
    • May 10, 2020 at 12:49 PM

st-brajo  zlocesti : ja Sam mozda pretjerao.. a sto ako A1 ponudi reciml 15kn.. ? A UG 13.. UG je izgubio.. osim ako nije dogovor ispod stola Kao sa prodajom HPTa 1999. Godinr a ugovori o prodaji HPTa I dalje tajna I onda Kao IPO HTa 2007...

• dionicar
    • May 10, 2020 at 12:23 PM

Misljenja Sam ako UG zaista zeli da mu OPTE ne pobjegne pred nosom ju debelo I preplatiti. Ako me procjenjena vrijednost sa H1 8 kn, a telekomi se prodaju 6x EBITDa (14-18kn) ju UG debelo I preplatiti ako ne zeli da uleti A1.. racunam Mozda I na 20 kn. Osim ako nije opet neka HR prevara 😉😁😃. Samo moje razmisljanje

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• dionicar
    • May 10, 2020 at 10:47 AM

havi : ziva istina.. a Tek bruto2.. znanstvena Fantastika..

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• dionicar
    • May 10, 2020 at 10:34 AM

Kakav Tek UG I'ma utjecaj sada Tek vidimo 😃😉

• THNK (Tehnika d.d.)

• dionicar
    • May 9, 2020 at 7:40 PM

hugh : jako su uspjeli nagomilati gibitke ?

Talk sto im grad Zagreb odnosno g. Bandic nije placao.. I Jos im duguje. 😉 Kao ni g. Horvatincic..

No Tehnika uskoro Vani planira neke projekte...

• Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

• dionicar
    • May 9, 2020 at 3:37 PM

D'artagnan : placate.. Muslim na paketu.. dakle sve sto are naveli imate u paketu.. .

Ziro kunski, tekuci kunski, tekuci devizni, mobilno bankarstvo, internet banking.. sve to za 60kn / mjesecno ukljucujuci I Global Trader kao I He trader. Sve je to u paketu

Vec Sam ja posao o revolutu ovdje. . Odlicna stvar za 1000 kn / godisnje

• dionicar
    • May 9, 2020 at 2:50 PM

Ali not u ZABA to nije potrebno. ZB Globar Trader. 60kn mjesecno sa hrpom toga u paketu

• dionicar
    • May 9, 2020 at 1:17 PM

a sto bi znacilo otvaranje skrbnickog racuna?

ja kod PBZ brokera u PBZu placam 10kn / Mjesecno za uslugu. Imam brokersrki racun, imam uslugu za kupnju / prodaju dionica u tih 10kn / mjesecno

Naravno svaki nalog se plac kod kupnje / prodaje min 40kn.

MOžete li malo pojasniti ?

• dionicar
    • May 9, 2020 at 12:28 PM

ja znam jedino da se mogu kupovati njemacke dionice preko toga.. uopce nisam bio sarkastican.. a sto se tice tog fonda nisam znao da se i njega moze kupiti

• dionicar
    • May 9, 2020 at 12:01 PM

onda ne znam kolega Ledica

• INGR (INGRA d.d.)

• dionicar
    • May 9, 2020 at 11:25 AM

stize $$$... bit ce posla i IGH i THNK i INGR

• dionicar
    • May 9, 2020 at 9:18 AM

deny_09 : mislite dionice ili sto.. ? ja sam ulazio nesto ali nista nikada nisam kupio...

• THNK (Tehnika d.d.)

• dionicar
    • May 9, 2020 at 8:59 AM

@Neo : ali gledajuci isto tako neke cinjenice.. sad 270 m kn gubitna sljedece godine gubitak mislim 70..

a sto se tice boljke, vidite i sami da je rasla cak preko 33 u 8mj prosle godine.

ja sam ulatio tamo u 10.mj i preko 200.. nije mi sila prodavati sada. jednostavno sam nekako dugorocniji ali ne predugorocan.

i lako je sada pisati "

Na ulog 30.000 kn umjesto zarade 200.000 kn (ovo se dogadja jednom u 10 zivota) digao sramotnih 10.000 kn.

Eto zato sam rekao sebi nikad vise Tehnika opet." pitanje je bi li bilo kupaca za tih Vaših 200 000 kn zarade. kad je cijena bila preko 330 mozda je prvi kupac bio na 320 za recimo 10 000 kn.. ne mozete tek tako gledati. e da sam ovo e da sam ono... samo moje razmišljanje.

• THNK (Tehnika d.d.)

• dionicar
    • May 7, 2020 at 8:58 PM

bome pocet cu vjerovati @Neo .. pogodili ste DLKV... a sto mislite o THNK ? ;)

• Birtija

• dionicar
    • May 7, 2020 at 5:45 PM
    Quote from Neo

Ja sam danas pazario 35000 kom. Sutra unovcim da ne bi bilo zabuna. Ipak sam trejder i tlaka mi cekati. Racunam na bar 18000 kn zarade.

Da se ima za vikend.

Uf..bas cu se naplacati poreza i dogodine.

35000kom cega kolega?

• dionicar
    • May 7, 2020 at 2:22 PM

BSOD : nisu mi jasni ljudi malo INGR malo DLKV.. pa kaj trgujete sa 5000 kn i to vam je sve u dionicama? pa onda se manite burze...

mislim halo.. ako kupite INGR za recimo 50 000 kn i da skoci i 50 % trebate vi prodat INGR za 75 000 kn.. nije to samo tako.. u HRvatskoj 20 000 ak ljudi trguje na burzi ( pitanje je koliko aktivno i svaki dan)..

• dionicar
    • May 7, 2020 at 11:24 AM

Headhunter : imate vi $$$... meni je 40k kn citavo bogatstvo... ipak sam u ranim 30ima..

• Prijedlozi za forum

• dionicar
    • May 7, 2020 at 10:40 AM

dobar prijedlog g. narko

1. Privacy Policy
  2. Kontakt