BSOD : koliko je bio zadnji nalog na kupnji ?
Posts by dionicar
-
-
Ti ljudi imaju Mercedes S-guard ( guglajte) ili BMW X5 security plus ( Takodjer guglajte ) 😉 pa nije to "Supa d.o.o." ko moja firma.
-
aha. ali dobro kakva je razlika? ako meni ide novac kad prodam...?
-
tako i ja kolega, i koliko ja znam uopäe nema naknada sa METAL. s time da ja nemam za 99kn mjesečno nego za 1000 kn godišnje.
k tome.. i dividenda uredno sjeda.
ispada da se u HR ne isplati trejdat ako se kupuje za manje od 8000kn po transakciji sto je dosta.
a odlicna stvar je sto se moze kupiti "dio dionice": ja jucer kupio 0.01 dionicu AMazona.
-
karlo : ne znam kolega
. Valjda pravi.
-
15eur je zb global po transferu min.
Nisam trgovao Jos. Upisi u Google zb global trader cjenik pa ce to izbacit za svaku burzu. Mislim da je min 0.5% iznosa ili 15 eur. Ok je sucelje koliko Sam vidio.
-
Indirektan porez na nekretnine vec postoji kroz kominalnu naknadu- moje misljenje.
Porez na najam se takodjer placa po stopi 12%. Dakle kuzi Novi Stan za najam, drzavi Sam 25% pdva, najamopromac placa kominalnu naknadu a ja Jos porez na najam. Smatram da je I ovo dosta. U vecini gradova postoji prirez Koji je u zg najveci. Svi preoo 4000 neto ga placaju a vecina I'ma preko 4000 place.. netko kom je bas Sila radi za menj...
-
Joj samo da ne poleti Jos do 10.6. da Jos jednu placu ubacim unutra. Danas Sam jednu hehe 😊😃😁
-
Robertinjo : nisam to znao za Revolut kolega..
ZB global: Evo ovako.. za 60kn mjesecno u paketu ZB global, HR trader ( za ZSE), kunski ziro racum, kunski tekuci, devizni tekuci, mobilno bankarstvo, internet bankarstvo ZB global na mobitelu I desktop, HR trader desktop. To je Ono sto ja znam a detalje koliko je sto samostalno ne znam
-
Pa nek se Skupe svi ovdje pa kupimo
-
da.. ALI... nakon spajanja.. OPTE + Tele2.....
-
kolege, znacili li ovoista za OPTE?
-
stalno traze ljude.. prosle godine su uzeli dosta novih inzenjer svejze sa faxa.. ove sada studente 5. godine..
koje ce vjerojatno zaposliti za stalno cim zavrse.
-
+OPTE prosjek ulaska 5.7kn ukupno
-
a koliko komada je dokupio? Krešo ?
-
jer ovo sa 10 000 kom na BIDU Krešo?
-
NYSE: ne znam dal su pod vasim imenom i rpezimenom.. procitajte uvijete korsitenja. ne znam da li ih mozete prebaciti kod drugih brokera.
Sto se dividendi tice koliko se ja razumijem u to.. evo direkt iz aplikacije:
+ DIVIDEND +$0.18
- Custody fee -$0.01. tako piše točno.
zaboravih Vaše zadnje pitanje: "to se desava kad Revolut gecrkne ili jos bolje kad ga netko kupi i promijeni usluge?"
Koliko ja znam posluju kao banka. e sada ako Vi imate druge informacije podijelite ih sa mnom? zar se bojite da Vam netko ne ukrade Vaše dionice ?
-
Quotanje prvoklasno! Nit se zna tko pise nit sto je napisao. Jel ovo Twatter ili je Facepuke ili je forum je svima danas isto.
BTW, vezano za Revolut.. jel se zna tko je vlasnik tih kupljenih dionica preko njih? Kome ide dividenda i koji su troskovi iste osim witholding 30%? Sto se desava kad Revolut gecrkne ili jos bolje kad ga netko kupi i promijeni usluge?
Mislim, znam ja odgovor al eto pitam.
a tko bi bio vlasnik nego vi ako ste ih vi kupili ?
dividende idu vama na revolut racun - investing account nesto kao brokerski racun , osobno isprobao i dobio dividendu i automatski platio porez na istu.
( ako mislite withholding na porez) trosak primitka dividende mi je bio 0.01USD.
a koji je vaš odgovor LodeRunner ?
-
D'artagnan : moguce da ima i za 30... to je onak paket mislim da se zove "platni asistent"..
za 60 je dinamicna lepeza sa jos vise toga..
"A za 1.000 kn godišnje? to je premali iznos za bilo kakvo razmisljanje od ulaganju "
???
1000kn i imam trgovanje na NYSE bez iakvih provizija. mogu mjesecno podic 5000kn na bilo kojem bankomatu koji ima mastercard
-
gledajuci prosjecnu placu od 17 000 kn NETO u IGH 2017 i 2018. godineizvjkesce IGH i potencijal kao i jako loš bonitet... jadni ovi inzenjeri pripravnici koji rade za 6000 kad je prosjek plaće tako velik.. baš me zanima da im neko to lupi na razgovoru na posao koliki je prosjek plaće kako bi reagirali...