a kad se odbije dug ? koliko po dionici u jednom koliko u drugom slucaju? bez odbijanja duga 12 kn / dionici?
Posts by dionicar
-
-
dakle cekamo 31.7.2020 ili koji dan kasnije je to be or not to be
-
Poštovani kolega,
kada smo ono rekli da je krajnji rok za objavu što god ima ponuda nema ili ide investicijskoj banci 31.07.2020. ili ?
-
Mrcash : tocno kolega, kao i na svakj dionici... mislim da kad god član uprave kupuje je dobar znak.. sumnjam da svi ti ljudi teže 100 000 000 kn pa se onako igraju sa 3 000 000kn...
-
ovo bi moglo explodirati
-
zasto bi netko placio više ako moze platiti manje?
pri ovome mislim na nas male...
k tome.. ja sam u 9.mj prosle godine kupio po 6.65 bio (najveca kota ulaska).. to mi je bio najveci ulaz.. da sam znao da ce se ovo dogoditi s Covid19 na OPTE da ce pasti i ispod 4.. prodao bih sve jos po 8 kn.. i sada upet usao s prosjekom recimo 4-5kn.. a ovako mi je prosjek oko 5.5kn,.. neke stvari se ne mogu znati ali i dalje smatram da ce se ovo jako dobro prodati minimum po 7x EBITDA a jos ako ne to bude i premija onda smo na konju!
-
to je onaj koji uvijek pokazuje misice .. vec smo ga vidjali
-
prvih 5 na kupnji 3x jače od prodaje.
-
@Neo :. Zasto mislite da OPTE vise nikad ne bude preko 7 kn ?
-
kako god, bitna je OPTIMA a ne turisti!
-
a sada da se iako ovdje nije tema osvrne i na OPTE. ko zna koliko će UG podmazati.
-
to i ja tvrdim. ako je procjena nakon h1 preko 9, a biti će preplaćena zbog ulaska 3. operatera na tržište. onda imamo 4u1 uslugu ( fix tel, mob, net , tv).
i pravu konkurenciju
očekujem premiju 50% na procjenu.
-
sto vlada daje 6 mj novce? 3250 + 4000 + 4000 neto to znam al kaj daju jos za 3 mj dodatno ??
-
ja bih rekao sa dugom. dakel kad se odbije dug.
-
minimum 13kn po dionici a ako je 150 M eur 15kn.
-
i sto znaci sad to sad tih 50 M eur ? hvala.
-
kod mene u "staroj" zgradi iz 90ih (iako je to novo jer znamo sto je bilo sa stvarno starim zrgadama iz centra
) postoji mogućnost 500 mbit/s.
-
uskoro palimo motore. interesantno je kako se u nove zrgade ubacuju letci od HTa kao da nude brzine do 500mbit/s...
i kako u zadnje vrijeem HT agenti non stop zvone na vrata.
-
A logicno je da nase ako placa vecinu HR I ZG..
-
Odlicno. Bit ce posla za INGR I THNK I IGH