1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. dionicar

Posts by dionicar

• OPTE prodaja - kladionica

• dionicar
    • June 10, 2020 at 3:37 PM

po cemu to kolega 10 kn ? po ZABAi da... ali ne mora A1 ponudit 10.. misljenja da da svatko ko ponudi manje od 11 da to nece biti prihvaceno od strane HTa.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• dionicar
    • June 10, 2020 at 2:16 PM

Kolege, Taj clanak gospodina kovacevica, zasto mu jednostavno ne posaljete poruku da li jamci pod materijalnom I kaznenom odgovornoscu da se UG nije javio te jamci li svom svojom imovinom neka potpise kod javnog biljeznika pa da vidimo. 😎😉😁

Takodjer, znam ja vise HTovaca Koji su mi prosle godine prije objave da UG kupuje Tele2 , dakle kada je OPTE bila Jos oko 3 kn tvrdili da ce HT kupit OPTE a zapravo nisu imali pojma o biznisi no o onome sto uvjetuje AZTN.. ko da ekipa kaj radi po Tim firma za placu 5000 do max 15 000 kn neto I'ma takve informacije.. to valjda znaju Oni s placama 50 000 + kn NETO

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• dionicar
    • June 9, 2020 at 2:28 PM

Sto je to?

• dionicar
    • June 8, 2020 at 2:33 PM

harpun : prevedeno?

• IGH (Institut IGH d.d.)

• dionicar
    • June 6, 2020 at 1:50 PM

Ali za koliku placu ? 😁😂

• dionicar
    • June 5, 2020 at 8:44 AM

stopaju cijenu na veliko

• IGH (Institut IGH d.d.)

• dionicar
    • June 4, 2020 at 4:05 PM

pitate se zašto?

pa zbog dizanja love... di toga ima vani?? edukacija.. molim Vas... predavanja koja ste OBVEZNI slusat ako zelite iamti ovlastenje i placati ih.. ajde da su besplatna ali nisu.. ako ih ne placate vi placa vam ih firma u kojoj radite...

porihtavanje zakona kako pojedincima paše...

što se ne donese zakon da svatki inzenjer građevine ne moe imati manju plaću od prosjeka firme..? onda bi najmanja placa inzenjera u IGH bila 17 - 18 000 kn NETO.. ;) :D

• AGROKOR

• dionicar
    • June 2, 2020 at 11:41 PM

kaj planiraju preuzet LEDO? :D

• dionicar
    • June 2, 2020 at 11:36 PM

malo brani addiko malo brani raificac krasno. a da niej slucajo rajfica prodavala addicu...

• Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

• dionicar
    • June 2, 2020 at 11:35 PM

dakle, porez palcate automatski u SADu na dividendu. u HR placate ako ga prijavite. mislim da je logicno da ga necete prijaviti jer bi to onda bilo dvostruko oporezivanje.

sumnjam da nasa proezna moze doci do podataka s Revoluta, pogotovo kad je Revolut u UK a Uk je izsasla iz EU :D

nadam se da sam pomogao bar malo.

• SNBA (Slatinska Banka d.d.)

• dionicar
    • June 2, 2020 at 11:29 AM

pa valjda zato sto im je Addiko prodala svoj udio mimo burze.

• dionicar
    • June 1, 2020 at 10:36 PM

zlocesti , Headhunter : gledajte, sto znaci povlasteno ? ja osobno poznam neke ljude iz TEHNIKE i sada ja trgujem sa povlastenim informacijama jer mi oni kazu koje poslove tehnika ima na vidiku?

trgujem jer sam osobno razgovarao sa direktorima na prezentaciji tvrtke ? jer sam osobno razgovarao sa 2 njihova inzenjera na prepzentaciji?

Admin : st-brajo : znam da je mozuda malo offtopic ali kada ljudi vec spomiju ja im lijepo i pristojno odgovaram.

• dionicar
    • June 1, 2020 at 10:22 PM

Headhunter : kolega, bio bih vam zahvalan da mi odate ko je kupac i koliko ce platiti. Za navedenu ispravnu informaciju poklonim Vam svojih 1000 dionica OPTE.

• dionicar
    • June 1, 2020 at 8:25 PM

st-brajo : mozete li mi "prevesti" ? u slucaju da bude zafrkavao sto slijedi... ?

i ovo sa neto dugom.. preslikano na OPTE?

hvala.

• dionicar
    • June 1, 2020 at 6:52 PM
    Quote from george

gledam reakcije na moj post i mislim si pa fakat sam bedast. Ljudi znaju. Onda citam postove dalje i vidim,ja oh volim nazvati garancijske postove - gdje se jamci zarada.

Ovak, s obzirom da sam ja malo nepovjerljiv jel moze nekakav osigurac. Da mi ekipa koja svojim postovima zagarantira da dijelimo gubitak? HH, evo ja kupim 50.000 opte a ti kao polog prepises meni svoj stan u slucaju da bude pusiona?

ovo je ta temu OPTE KLADIONICA:

a jer moze meni garancija da ću ja kao visokoobrazovani imati veću plaću od srednje stručne spreme. i to barem 2 puta veću. a mora biti veća i od onoga sa 3 godine fakulteta pošto je imam 5 godina. ima li za to garancije?

ima li garancije da će netko ko je u osnovnoj prolazio sa 5 a netko sa 2 i obojica su završila samo osnovnu školu , da će ovaj ko je prolazio sa 5 imati 2.5x veću plaću od ovoga koji je prolazio sa 2 =! :):D

2*2.5=5

ajmo tako matematiku postaviti :D:) da li kirurg sa 6 godina fakulteta, specijalizacijom u HR ima veću plaću od recimo predsjednika uprave PBZa ( pretpsotavimo sa 5 godina ekonomskog fakulteta ) ?!

• dionicar
    • June 1, 2020 at 3:26 PM

kolega, sto mislite.. oko ove zadnje transakcije kod Grka.. ispada da OPTE ide po sigurnih 11kn, ali obzirom na situaciju na nasem trzistu gdje je rijec o posljednjem fixnom operateru.. postoji li mogucnost premije na tih 11 kn ? recimo da OPTE ode po 15 - 20 kn ?

• dionicar
    • June 1, 2020 at 2:54 PM
    Quote from maga

za one koji sporije racunaju, opte ima trenutni ev/ebitda 5,2 pa racunajte koliko to iznosi za 10...

ajmo ovi stariji dionicari koliko iznosi u navedenom slucaju ? ?

• dionicar
    • June 1, 2020 at 1:08 PM
    Quote from prdekalo

opet preuzimanje UG ne miruje ..

https://www.seebiz.eu/tvrtke/united-…forthnet/233539

može li netko "iskopati" iznose? dakle konkretnije pitanje, da presliak to na preuzimanje OPTE od strane UGa, koliko bi UG po istim uvjetima platio OPTE?

Ako admin misli da ovo spada u Opte kladionicu molim ga neka prebaci, iako sam ovdje psoto pošto je ovdje link.

Hvala.

• dionicar
    • May 30, 2020 at 10:45 AM

Sumnjam da ce ZABA I HT pristat na to. Ako nesto stvarno zelis onda to I preplatis..

k tome.. Tele2 prvih 10 godina nije zaradio ni kune.. zasto mislite uz nastavak ovakvog poslovanja da UG Mora nakon 7 godina (7 EBITDA) biti u plusu ?

Ako prossire poslovanje ( OPTE + Tele2) mozda su u plusu I nakon 5 godina..

Kazem Vam da ispod 10 kn nema sanse da se proda pa nisu ZABA I HT ovce.

• dionicar
    • May 30, 2020 at 10:35 AM

Ok, kada se dug odbije koliko je onda po dionici ?

1. Privacy Policy
  2. Kontakt