Koliko bi po novim pokazateljima bio bvps ?
Posts by dionicar
-
-
A koliko solidarna ?
-
U pozivu za Glavnu skupštinu je navedeno:
- preostali iznos ostvarene neto dobiti ostvarene u 2023. u iznosu 79.306.323,81 raspoređuje se u zadržanu dobit. Pritom se ističe:
1) da iznos od 24.194.268,75 eura neće biti uključen u izračun redovnog osnovnog kapitala, uvažavajući članak 60. Zakona o izvršavanju Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2024. godinu, čime je isti - ukoliko isto bude određeno posebnom odlukom Vlade Republike Hrvatske i odlukom Glavne skupštine - raspoloživ za isplatu dividende bez ograničenja iz članka 312.a Zakona o kreditnim institucijama.
2) da će preostali dio zadržane dobiti u iznosu 55.112.055,06 eura biti uključen u izračun redovnog osnovnog kapitala, pri čemu u slučaju odluke o isplati dividende predmetnog iznosa odnosno njegovih dijelova, isto podliježe ograničenjima iz članka 312.a Zakona o kreditnim institucijama.
Prevedeno ?
-
Koliko je span isplaćivao prijašnjih godina ?
-
i kod nas nije dobgro sve nesto crveno..
-
Također...mislim da nije nemoguće 1000 EUR / per stock
-
Mišljenja sam da je HPB jako podxjenjej u usporedbi sa ZABA. Po ovome bi HOB već trebao biti na preko550 EUR
-
ZABA mu ulijeva povjerenje a INGRA ne
-
HPB KOi KODT INGR
MDKA
-
Ne znam nisam čitao toliko detaljno ni gledao ko čisto moguće...
-
sto kazete na FI ?
-
koliko dividendu ocekujemo u 2025. za ZABA iz dobiti 2024. ?
-
30% od ukupne zadržane dobiti
koliko to ondaocekujemo ?
-
ajmo ljudi kupujte
BVPS 275 . diskont je
valjda ce zazivjeti kada izađe FI
-
PBZ sjelo upravo! od SKDD.
-
Da li odmah odbijaju porez ili ga je potrebno prijaviti kroz porez na početku godine?
Odmah odbijaju
-
Sutra nam je dividenda..baš me zanima da li će sjesti odmah ujutro nakon 9...
-
Evo.
Uspješno pripojeno .
HPB pripojio Novu hrvatsku bankuHRVATSKA poštanska banka (HPB) izvijestila je danas da je uspješno završila operativno pripajanje bivše Nove hrvatske banke.www.index.hr -
Molim za savjet. Ne što sam tražio nego što trzit.
Obzirom na nedostatak novca, Riješit dio HPBa ili INGRAe. ?
Ovi koji misle jeftino dokupit je mislim prodavat ispod tržišne jedino skuplje tako da... Samo ozbiljni molim
-
A po koliko BVPS se obično trže banke ?