Posts by sasab
-
-
https://www.ictbusiness.info/vijesti/nextge…-za-2021-godinu
Bit ce za svakoga po nesto, samo dobar program..
-
da im dode Debeljak, brzo bi ih srezao i doveo u red. Mnogi bi plakali ali zasluzeno.
-
Moze li netko od kolega slozit TA za Opte pepeljugu.
Mnogo je osjetljiva a volio bi je vidjeti na razinama oko 5,5kn
Cudi me da vec dosta vremena rovari nezasluzeno. Kao da je mnogi izbjegavaju
-
Ma cudo je da nista nije procurilo, ipak se sve odvija u Hrvatskoj gdje je poznato da se laje na mjesec kad se nema sta raditi.
U Optimi je bilo dubinsko snimanje a nitko ni rijeci tko, kada, koliko... gori su od CIA-e
Ja mislim da mi kao manji dionicari bi trebali imati koliko toliko minimalnu informaciju sta se desava sa nasim udjelom, buducnosti, investiciom itd..
AZTN po meni vrsi diskriminaciju suvlasnika a to smo mi manji, jednostavno nas drze u neznanju a to je najgore.
HT kao i uvijek igra monopoli. Ocito im je dozvoljeno..
-
+Opte. Ne mogu si pomoc.
Kad je A1 jucer pukao kao kokica, svi drugi mi izgledaju super bolje.
-
Valjda cekaju da prvi krene
-
Ima ih na Asku duplo vise nego sta bidaju
-
Sad nek objave najbolju ponudu pa da svi skupa odemo na godisnji po jadranu da spasimo sta se spasiti da (turiste) a Zlocka moze slobodno u mirovinu
-
Koji BUM u dva dana, za ne vjerovati. Mislim na DDJH INGR DLKV OPTE
Sve raste ko ludo dok se ja furao Jadranom da malo odmorim od politike, vijesti, gledalice i foruma.
Na ZSE je sve moguce, pogotovo na dionicama koje se trzaju kao ribe kad su u plitkom.
Jedna vijest promjeni smjer za tren pa uskocit u vlak with no destination je za prave spekulante sa dobrim zivcima. (INGR DDJH)
Uglavnom, na ZSE je bas interesantno, ima i kruha i igara a za neke i šiba.
-
Opte ima u ponudi 70K dionica na bidu u sutu..veselo..
Cisti igrokaz se odvija
-
accountant Stara vijest..
Iz osobnog iskustva mogu reci da se u Lencu jako dobro i profesionalno radi. Za njih ce u buducnosti biti jako lijepih dana.
Znaju i Mogu
-
Bas lijepo da se Dlkv prepoznao kao dobra kupnja. Ipak je to firma sa respektabilnim referencama i zasluzuje vecu paznju. Kroz god dana bi mogli cuda napraviti samo nek se nakrcaju posla..
-
Meni nekako intuicija govori da ce prodaja Opte biti realizirana u listopadu. Tijek prodaje se nastavlja a inv. banka je tu da do kraja odradi posao u najboljoj vjeri za Ht Zaba i novog vlasnika. Svi mudro sute, bas kako su i najavili a iza brda se valja..
Ipak ce ovo biti posao desetljeca za novog operatera sto se tice hrvatskog trzista telekomunikacija
-
Evo starih vijesti o igracu koji busi tamo di burgija ne moze.
-
Addiko se 12/08 nakrcao + 21K
Jako lijepo
-
Dlkv je interesantan, lijepo je krenulo
-
Ovo definitivno nije dobro, na pola smo kolovoza i desava nam se scenarij koji nikako nije dobar za HR. Mislim da bi i buking za rujan mogao propast ako se nastavi ovako veliki broj oboljelih. Statistika govori da je pre malen broj testiranih naspram zarazenih.
-
+Dlkv dokupio si
-
Interesantno je da su prometi mali a dionica lijepo i konstantno raste.