1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. sasab

Posts by sasab

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• sasab
    • February 10, 2021 at 1:16 PM

Crypto svakim danom potvrduje svoj Mainstream.

Kupnja i prodaja istog te isplata na bankovni racun je toliko prilagodena sirokim masama da ce u narednih par godina Crypto market explodirati.

Kroz par tapkanja na mobu, masa ljudi je u mogucnosti trgovati. Totalno revolucionarno po mom pogledu. Dali je takav nacin investiranja opasan ili nije ce svatko odrediti za sebe kao i dali vjeruje u isto.

Gdje ce sve to biti za 5 godina je ravno kokoš ili jaje.

• Što smo danas tržili

• sasab
    • February 10, 2021 at 12:56 PM

- Dlkv.

Sav sam Elektroficiran.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• sasab
    • February 7, 2021 at 11:37 AM

Nisam upoznat sa Vert kon. u EU ali ovo sta UG zeli je moguce u drugim drzavama EUa pa bi trebalo biti moguce i kod nas. Sve je to sklizav pod i veliki kapital ce naci mjesta da ga rijesi ako mu je stalo do istog.

Osim toga, danasnje poimanje privatnosti i sigurnosti pa i manipuliranja sa korisnicima i sadrzajem je toliko uznapredovala zbog razvoja tehnologije da cemo u ovom desetljecu vidjeti svega. Mi nismo izdvojen slucaj dok smo dio EUa

• sasab
    • February 7, 2021 at 11:08 AM

https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…ekomunikacijama

tako to ide sa EU.. smjernice i pridrzavanja istih. Bit ce i za ZEM isto ako nije u skladu sa EU pravilima

• sasab
    • February 5, 2021 at 2:47 PM

Pola milijuna kuna prometa, kao da je rasprodaja ;)

• OPTE prodaja - kladionica

• sasab
    • February 5, 2021 at 10:08 AM

Jednom ce svemu doci kraj..

• sasab
    • February 4, 2021 at 7:11 PM

Jos se nisu dotakli odredenog clanka zakona a ima ih puno javljenih za repliku

• sasab
    • February 4, 2021 at 6:57 PM

evo i Raspudica...

Nisam mogao vjerovat da cu ikada pratiti sabor ali neka, malo ludosti mi dobro dode.

• sasab
    • February 4, 2021 at 1:25 PM

ma ja sam gledao i cisti igrokaz, konstantno nabijanje na nos od str HDZ “pa vi ste glasali protiv“ te se vrte oko autorskih prava..

do zakona o EM treba jos cekati

• sasab
    • January 27, 2021 at 6:13 PM
    Quote from Lukasenko

Prošle godine je u NO Adrisa ušao Boris Nemšić. Je li to ima veze s ovime nitko na forumu ne zna.

Trzali smo na to odavno ali nista konkretno se nije dalo zakljuciti. Same špekulacije

• sasab
    • January 27, 2021 at 6:02 PM

@Vladimire to je million dollar question!

Misli ti se pozlatile.

• sasab
    • January 27, 2021 at 5:33 PM

Ovo sad ce biti prvo citanje a onda su moguce dopune i pimjedbe pa valjda drugo citanje i izglasavanje. Tako to nekako ide mada nisam ni ja bas siguran sta oni tamo mlate..

Pise da je poslano u proceduru i da ce se usuglasiti sa EU zakonima i pravnom stecevinom EU-a

Moguce je da se zavrsi kroz mjesec dana i na dr. citanju samo potvrdi i idemo dalje.. A moze se usvojiti i odmah, cini mi se.

Tako je to u HR.. Moguce, moguce, Sve je moguce ;)

• sasab
    • January 27, 2021 at 5:03 PM

https://www.sabor.hr/hr/sjednice/dnevni-red

Na dnevnom redu pod brojem 13. Hmmm br za praznovjerne dušmane.

Trenutno neraspravljeno a ubrzo ce doci na red.

PZE br. 62

• sasab
    • January 27, 2021 at 12:34 PM

Ovoliki promet na Opte nije viden vec gotovo 2 mjeseca trgovanja. Totalno se zaledila i stavila po strani u iscekivanju novih vijesti a nigdje ni glasa.

Blizi se kraj pa su se neki odlucili skloniti u “sigurnu luku“ ili ima onih koji znaju poneku vise?.. boo

Kako god, interesantna ce bit zavrsnica jer bilo je mnogo nevjernika, skeptika, euforista a na kraju se mrtvi (zarada gubitak) broje.

Promatram vec vise od godine dana i ostajem zacementiran do kraja.. 8)

• sasab
    • January 22, 2021 at 10:51 AM

Mene cudi da Kresino kupovanje zadnjih par mjeseci nije potaknulo male investitore da grickaju trenutnu cijenu.

Na drugim izdanjima se trci i na osnovi info clanka iz 24sata

• sasab
    • January 21, 2021 at 2:22 PM

Evo netko pocistio 18K u šutu, mora da se i njemu, njoj svida Audi

• sasab
    • January 17, 2021 at 12:12 PM

Mislim da cemo se jedan dan samo zaledit sa objavom tko je i po koliko preuzeo Optimu. Swiss to odraduje na svijetskoj razini i lako je moguce da se pojavi totalno no name igrac posto je novac na trzistu ”jeftin”

Dok se Telemah dogovori sam sa sobom a A1 vrti kovanicu medu prstima, netko ima ruku duboko u dzepu i vidi trenutnu situaciju za potencijalni traid i rast kroz par godina.

Tu je solidan br korisnika i polozene optike, ready to go i tko god je preuzme ima ok buducnost s obzirom da su teh konpanije sve vise profitabilne.

Jednostavno zivimo u takvom svijetu.

• Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama

• sasab
    • January 15, 2021 at 12:16 PM

Cardano i Stellar na long term...

Pratio sam malo Charles Hoskinsona i svida mi se kako razvija Cardano a bio je i u pocetku stvaranja Ethereuma.

Nije nikakav nagovor, to je moj osobni izlet u Crypto po prvi put ove godine.

Bacite oko, ako netko nije, cisto za info

• sasab
    • January 13, 2021 at 8:44 PM

https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…a-u-2020-godini

Javio se i G. B. Batelic da malo pohvali zaposlene i ohrabri Optimase u dionicama :)

• sasab
    • January 13, 2021 at 9:18 AM

U Telemachu radi PR sto na sat, sve je vec receno po ko zna koji put ali eto... da se ne zaboravi, objavljuju opet..

https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…planovi-za-2021

1. Privacy Policy
  2. Kontakt