Slazem se da bi HT trebao vec jednom da probije 200. Stalno se nesto vuku a firma jako solidna, sa puno ulaganja u infrastrukturu, veliki br. korisnika, dividenda i izgleda da ce za 5G uzeti najveci dio kolaca kad se bude raspisao natjecaj za zakup frekvencije koji je pred vratima.
Posts by sasab
-
-
A kako to da telemach pise sa prvim malim početnim slovom?
Nešto nam žele reči? Da če ubrzo postati Veliki!?
-
-
Sve se zna i nista se ne zna. Kao i obicno.. Štivo za na plazu, da ne izgoriš previše.
Mnogi bi ovdje mogli zamjeniti Vakulu bez problema
-
Ne, samo kad budem napravio isplatu na tekuci. Neznam dali bi trebao ili ne?, malo mi je to klimavo..
-
Binance je po meni jako dobar exchng, pouzdan i ima puno izlistanih coina. Za Uniswap sam cuo da su im dosta visoke provizije. Coinbase je jako jednostavan i pouzdan te ima cca 50 izlistanih coina. Ima jos i kraken i drugih.
Osobno sam na Binance i Coinbase-u. Prebacim si sredstva sa Visa kartice i odmah u kupnju..
Za wallete si proguglaj malo, isto i za gore navedeno.
Na Coinmarketcap.com ima puno dobrih informacija kao i lista exchnga na kojima se i koliko trguje.
-
Vrući Kesteni se žongliraju
-
1. OPTE-O-142A 0. 7. HANŽEKOVIĆ ANA 13.550.000 101,00% 03.02.21 13,69 5,42% 0pte 0 142A sa iznosom od 13.5M podijelite sa 2.2M dionica koje je imala u top 4 i dodete do cijene od 6.15kn kolika je bila vrijednost na dan kada se preselila. Trenutno stoji 03.02.2021 kao zadnji dan trgovanja.
To je samo preslagivanje
-
Gda. Ana ide na ples a after je vec unaprijed organizirala, da bude komodna i iskoristi svaki dan kao da je posljednji.
Ko moze, moze..
-
Pozdrav, je li netko povlacio novac na svoj racun sa Binance ili slicnih exchnga i dali zna kakve pojedinosti vezano za porez, prijavu, nacin itd..
Bio bi zahvalan.
-
Opte je nesto slicno kao nekad Santa Barbara.. nema joj kraja ali ne brinite, sve če biti u redu.
Ipak je to telekomunikacijska kompanija a u 21.st. to vam je kao zrak za ljude.
Jos malo, tika taka
-
Sto se mene tice, bas tako kako pise..
-
E. Musk profilna sa pironom na cesti!!! Ocito aludira na Cardano Mary Hard Fork. Cardano ima u programu da do kraja drugoga mjeseca predstavi Mary a Goguen do kraja treceg mjeseca sto bi ih trebalo pogurati.
Prognoze se krecu od 100 do 200% u naredna 2 mjeseca dok su za sijecanj i veljacu vec odradili 230%
-
Koliko bi trebao HT inkasirati prodajom Opte?
cini mi se da se pricalo o 200M kn zajmova koji bi trebao biti vracen u cjelosti HT -u + prodaja, premija..
To bi islo na cca 250 - 300M ravno HT-u a oni bi mogli otkupit malo svojih dionica ili?
Pitam Vas za misljenje, kako ce se to odraziti na dionicu HT-a u skoroj buducnosti?
-
-
Tu se guraju i Stellar, ADA, LTC, LINK i slicni. Ne treba zaboraviti i Libru aka Diem. Bit ce svega u skoroj buducnosti, ipak je tu jaka ekipa inzinjera koja radi na tome i veliki kapital koji ulazu u near future..
-
Nema preplasenih na Opte, tu se proslo sito i reseto
-
Cesto prodajem prerano, Vlen, Dlkv.. ali neka i dr. zarade.
Sve je bolje nego prekasno
-
Na Ask 10. mjesto sa 73K komada i ceka.. ceka..
-
Puno je tu upitnika i vlakic ima poveci teret da odvozi..
Zelim im sve naj ali za sada ih promatram sa strane pa do neke druge prilike kamo stvari budu malo vise jasnije.
Good luck and RnR