Neka svi koji imaju OPTE posalju HTu i HANFI mail da objave info o pristiglim ponudama danas. Jedina fer i ispravna stvar.
Ako objave krajem tijedna, mnogi ce plakati iz ovih ili onih razloga za vikend.
Neka svi koji imaju OPTE posalju HTu i HANFI mail da objave info o pristiglim ponudama danas. Jedina fer i ispravna stvar.
Ako objave krajem tijedna, mnogi ce plakati iz ovih ili onih razloga za vikend.
Ako bude ponuda a duboko se nadam. Onda ocekujem oko 10kn, to mi je nekako realno za ovakvo preuzimanje sa puno korisnika u šutu.
Pozdrav forumasi
Posto sam novi te poceo sa ulaganjem u dionice na ZSE po prvi put u 09/2019. mnoge stvari vezane za trziste nisam stigao poloviti. Pripremao sam se godinu dana za ulazak, istrazivao na internetu, proucavao FI pojedinih tvrtki, trziste, vijesti itd. Visak novaca koji ulazem mi nije od zivotne vaznosti te je plan ulaganja na dugorocno. Zatim je dosla korona, sve mi se zacrvenilo jer nisam stigao vremenski reagirati/prepoznati i sada mi se nikako ne isplati izlazit van i misljenja sam da trebam pricekati da se rasplete ova situacija i panika.
Trenutno me interesira kako ide porez na kapitalnu dobit? Kako se obracunava, kada, pod kojim uvjetima i gdje bi takve i slicne informacije mogao pronaci?
Mozda kakve preporuke od iskusnijih, sta izbjegavati, kako se ponasati i koji parametri su od visoke vaznosti, te pokazatelji trendova.
U globalu, svaki info za trgovanje je dobrodosao i svaka literatura, web, mi moze bit od pomoci za daljnja ulaganja i procjenu.
OPTE 68 %
DDJH 4 %
DLKV 7 %
RIVP 4 %
VLEN 16 %
LP
Ovo je tek pocetak tijedna i pada se, za koji dan ce biti jos i gore. Vijesti oko korone su sve gore, tek je kulminiralo. Krenut ce padati EU SAD burze a mi cemo ih preteci u punom trku..
Mislim da ce za vikend corona eskalirat, puno vise zarazenih i obustave letova, zatvaranje svega i svacega. Ova situacija mi lici na zatisje pred buru.
U ponedjeljak ce biti crveno do bola na burzi.
Cisto osobno misljenje..
+Opte na 4.64 jos pet dana pa cemo vidjet ko gori a ko doli
Mozda je tako bolje za sve, da se smiri histerija
evo ga
Sukladno čl. 262 st.1. t.1 Pravila Burze na temelju Rješenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga obustavlja se trgovina na Burzi. Rješenje Hanfe bit će objavljeno naknadno. |
Pa ti predvidi dno, cijeli tijedan je sve suplje i zbog panike se ne vidi drvo u sumi
+OPTE i sada dosta do kraja mjeseca.
kupio Opte opet, samo da me izgura, u suprotnom se crvenim cijelu 2020
HPB se nakrco 50k
+opte danas i jucer dokup