1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. sasab

Posts by sasab

• Turističke dionice i perspektive

• sasab
    • April 18, 2020 at 3:14 PM

Pomalo mjere popustaju kod nas i u drugim drzavama. Ukoliko situacija u okruzenju bude povoljna kao i kod na, za cca mjesec dana bi se osobnim vozilima moglo putovati u druge drzave. Jadran kao auto destinacija bi mogla pomalo ali na kapaljku odraditi dio sezone.

Turisticke kompanije vide veliku prednost u auto kampovima i mobilnim kucicama te su fokusirani na istima.

Iz stozera za CZ vidimo kako ce auto kampovi biti prvi otvoreni, tu je i najveca socijalna distanca, boravak pod suncem i zvijezdama. Meni osobno ovo zvuci kao najbolji uvod u kakvu takvu sezonu.

Ako situacija bude kasnije jos i povoljnija sa gledista pandemije, 7 i 8 mjesec ce biti sa gubitcima ali bi mogli odraditi 20, 30 % sezone te koliko toliko popraviti krvnu sliku u drzavi sa hotelima, privatnim smjestajima, restoranima, nautikom, trgovinom itd.

Znam da sve ovo zvuci dosta optimisticno, sta ces, takav sam..

• OPTE prodaja - kladionica

• sasab
    • April 16, 2020 at 2:49 PM

Sad se vec spekulira o tri ponude a ne zna se sa sigurnoscu ni da ih je dvoje.. Moze pricat ko sta hoce ali dok HT ne objavi, sve je mlacenje prazne slame..

Pozdravljam optimizam i prognoze, odmah mi je lakse ;)

• Birtija

• sasab
    • April 16, 2020 at 11:53 AM

Bilo bi vrijeme da HT da koji info, vec je dosta proslo..

• OPTE prodaja - kladionica

• sasab
    • April 15, 2020 at 2:58 PM

Drugi tjedan lagano prema 6.50 Od svih dionica na burzi, jedino se Opte prodaje pa je i veliki interes.. mnogi budno prate. TikaTaka

• Turističke dionice i perspektive

• sasab
    • April 14, 2020 at 11:29 AM

https://www.glasistre.hr/turizam/uz-naj…a-lipnja-635746

Kako vidi prognozu ove sezone veteran hoteljerstva u HR

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• sasab
    • April 14, 2020 at 10:49 AM

Ma Opte rastura, nema zezanja ;) Nekad sam imao njihov paket kod kuce, brzina nije bila nesto ali racun je bio povoljan. Za moje potrebe u ono vrijeme super. Samo da dode treci igrac na trziste jer trenutnih 35EUR je stvarno previse za net i tv programe.

• ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• sasab
    • April 12, 2020 at 5:52 PM

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…RjSM-BiVUf6X2wI

Evo o brodarima i tranzitu robe

• sasab
    • April 9, 2020 at 11:08 AM

Evo malo statistike koliko u vrijeme krize surfamo i sta kazu TELE2, HT, A1 o infrastrukturi

https://www.netokracija.com/hrvati-na-inte…truktura-165771

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• sasab
    • April 9, 2020 at 10:36 AM

Trgovanje danas usporilo, do utorka je jos dugo dugo..a ko zna sta vikend nosi

• Brokeri i brokerske naknade

• sasab
    • April 8, 2020 at 3:30 PM

Erste naknada 20kn

• sasab
    • April 8, 2020 at 10:58 AM
    Quote from MickeyM
    Quote from dionicar

mene samo zaniam ko je ekipa sa do 100 dionica? :):D

Ima ih punoooo, sa 1 dionicom ih je 54 dioničara.

Sa 100 i manje dionica ima 832 dioničara!

Ma oni ni ne znaju da ih imaju, to je negdje zaboravljeno.. ;)

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• sasab
    • April 7, 2020 at 10:49 AM

Kako kazu Dikic i Stagljar, otkazite planove za 2020.

Lijepa vremena jos nisu na vidiku, samo se spekulira sta bi bilo kad bi bilo.. Osobno misljenje, trenutni uzlet a kako bude dolazilo lijeto, pomalo down..

Pre kompleksna situacija o kojoj ne ovisimo samo o sebi nego o okruzenju mi ne budi nadu u skori oporavak.

Po prvi puta sam usao pred 10 dana kad je bilo nisko i sad mi ovaj uzlet lici na trenutnu pozitivu naspram narednih mjeseci a mislio sam dokupljivati. Pricekat cu 9 / 10 mj kada sve bude puno jasnije..nije sila, firma je jaka.

• sasab
    • April 7, 2020 at 10:35 AM

Minus Addiko a plus skrbnicki.!?

Kako kaze Zlocesti / Stana, ispod prvih 41 se trguje a to su 100 000 i manji.. pa im valja malo zamazat oci na dostupnim 10 naj da vide da se i prodaje..a onda im pokupiti i to ˝malo˝ sta se da. Po meni makinacije.

Pritisak je veliki a ko izdrzi bit ce Junak bio gori oli doli.

• Kako kupiti knjigu dioničara

• sasab
    • April 6, 2020 at 2:37 PM

zlocesti Za ne vjerovat..oko OPTE je cijelo vrijeme povuci potegni..nikako da se klupko rasplete.

• sasab
    • April 6, 2020 at 11:08 AM

Jedna od naj osjetivljijih dionica na trzistu, upravo zbog prodaje koja je u tijeku. Sve objave idu na kapaljku, nista od AZTN nista od HT nista na ZSE ali onda se nade PD da malo protrese WEB. Ovo je cisti amaterizam i ne imati sluha u poslovnom svijetu. Veliki minus za Poslovni Dnevnik

• sasab
    • April 6, 2020 at 10:55 AM

Mislim da je pjesnik jutros popio koju vise. Ovakav clanak je opasan, 200k dionica je promjenilo vlasnika u roku od 20min. Bernarde Bernarde..

• sasab
    • April 6, 2020 at 10:46 AM

Ovo sta pise PD je katastrofa. Pa valjda bi trebao HT obavijestiti prvi ako dode do kakvih promjena za ZSE ili AZTN

Ovo izgleda kao da je instrumentalizirano za neku njusku. Sramota

• sasab
    • April 4, 2020 at 7:19 PM

zlocesti

Moze info iz knjige dionicara ako nije bed? Cisto da smo u toku. Unaprijed zahvalan na humanosti. ;)

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• sasab
    • April 2, 2020 at 3:53 PM

Ocito misli da je na skontu. Inace su mi bliznji zaposleni u Valamaru i kazu da je situacija da pusu i na hladno, sto je dobro, opreza nikada dosta.

• sasab
    • April 2, 2020 at 3:43 PM

15min prije kraja danasnjeg trgovanja je 2.48M prometa. Bas me interesira dali ce biti veci zadji val.

Pardon, 20min prije kraja

300k kn u zadnjih 20 min pa ti budi pametan

1. Privacy Policy
  2. Kontakt