1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. sasab

Posts by sasab

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• sasab
    • June 24, 2020 at 3:36 PM

Ako za Opte ubrzo ne izade kakva takva vijest, ovo mrcvarenje ce se nastaviti jos narednih mjesec dana. Ni na nebu ni na zemlji. Svima je puna kapa

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• sasab
    • June 22, 2020 at 10:47 PM

I u Istri se turisti broje na kapaljku, iz moga mjesta gdje imamo 10 hotela, samo su tri otvorena a poznanik koji je ujedno i direktor u tim hotelima mi nije bio bas veseo kada smo razgovarali. S obzirom na booking, ne planiraju otvarati druge hotele. U kampovima ima nesto gostiju, privatni smjestaj tako tako, dosta je vikendasa iz slovenije i to je to za sada. Ovo zakuhavanje sa koronom bi moglo obeshrabriti i ovo malo odvaznih koji su planirali sa autom na more.

• OPTE prodaja - kladionica

• sasab
    • June 17, 2020 at 12:25 PM

Danas se zaledilo trgovanje. Nema povuci - potegni..

Bas bi volio da ubrzo izade vijest o preuzimanju, da nas isplate, da uzivamo u lijetu pa da se spremimo za shoping u listopadu 8)8)

• sasab
    • June 8, 2020 at 12:12 PM

Na Optimi sam bas Optimistican!

• Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

• sasab
    • May 27, 2020 at 8:48 PM

Korona je dosla ko narucena, politicari to nisu mogli ni sanjat. Dosad nisu radili nista pametno a tek sad ima da omaste brk za sve stresove koje su prozivjeli u doba socijalne distance. Lizat ce se kuverte sve u sesnaest. Corona by by..

• Što smo danas tržili

• sasab
    • May 18, 2020 at 11:23 AM

-RIVP ponovo ulazim u kasnu jesen ili zimu.

• sasab
    • May 12, 2020 at 3:04 PM

Prvih 10 na asku sa 100k dionica. Zahuktava se

• Nekretnine opcenito u HR

• sasab
    • May 11, 2020 at 3:21 PM

Pozdrav,

Volio bi cuti Vase misljenja u svezi nekretnina u HR

Svi smo svjesni situacije oko korone kao i stanja u drzavi po pitanju prikupljanja kunelica u drzavnu blagajnu.

Vec duzi period se raspravljalo o uvodenju poreza na nekretnine, a trenutna situacija u drzavi je idealna da se uvede navedeni porez. Cini mi se kako je i E Komisija predlagala isto ali se stalno odgadalo i pokusavalo pronaci tajming i nacin.

Potres u ZG, slaba nadolazeca turisticka sezona, nezaposlenost ce rasti, turisticke kompanije pune zemljista koje koriste a trenutno se ne naplacuje, koncesije koje ce drzava jos vise morati plasirati na trziste pa i prodavati, kreditno optereceni gradani itd. To su samo od nekih primjera koji su mi brzinom prosli kroz glavu a volio bi cuti misljenje i od Vas.

LP

• sasab
    • May 10, 2020 at 6:38 PM

iznad 7 mi odgovara a mislim da bi UG mogao okinuti 10+ :) :)

• sasab
    • May 10, 2020 at 12:15 PM

Prosli tjedan se skakalo cip-cop na Ingri, ddjh, dlkv.

Sad bi bilo lijepo da ovaj tjedan izade novost, info za Opte pa da se ZSE zavrti kao jedan ringispil, svo sarenilo u mayu..bas bi bilo veselo

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• sasab
    • May 10, 2020 at 12:03 PM

Korona je donijela i pogodnosti za VL. S obzirom na poziciju, mnogi brodari ce se odluciti na remont, popravke i druge stvari sa brodogradilistima u EU. Turci koji inace rade punom parom su sada malo zakinuti, tesko je doci tamo i odraditi posao u ovo vrijeme. Nacuo sam da bi do kraja mjeseca trebala stici 2 broda u VL

• sasab
    • May 6, 2020 at 3:48 PM

Ceka se objava od HTa pa da svi polude za kupovinom, samo jedan signal i vezite se poljecemo.. ;)

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• sasab
    • May 6, 2020 at 2:52 PM

Lijepo zvuci ali nikako da se odljepe gdje su zaronili zadnjih mjesec i pol..

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• sasab
    • May 6, 2020 at 12:09 PM

Jako mrsavo trgovanje.. U doba korone svi zaliveni i cekaju kakav takav info kojeg nema na vidiku, naredni mjeseci neizvjesni.. Nitko da povuce, potegne, politika kao i obicno se igra sa izborima..drzava u banani..

Ako gledamo medije, oni ni ne znaju o cemu bi pisali a da nije o broju zarazenih, umrlih.. Sve mi nekako izgleda pogubljeno u magli.

Nesto se muti oko INGRe, ceka se info na OPTE, u turiste nitko ne vjeruje do listopada, FI za prve kvartale i nisu neka vodilja kad naredno razdoblje od 6mj i vise donose neprilike..

U globalu je ronjenje u nadolazecim mjesecima, iskusniji i trejderi ce nesto i ubosti a vracanje na "staro 2019" je boga pitaj kada.

Imam filing "neiskustvo" da nista ne diram da se pustim niz rijeku pa cemo vidjeti gdje cu bit za godinu, dvije ..

• INGR (INGRA d.d.)

• sasab
    • May 5, 2020 at 10:11 AM

Netko se bas lijepo igra i mijenja smijer u minuti ;(

• INGR (INGRA d.d.)

• sasab
    • May 5, 2020 at 10:08 AM

E to bi bio bozic u mayu da ode preko 20 :)

• sasab
    • May 4, 2020 at 1:45 PM

Oko INGRE se nesto muti, bit ce stigli kumovi u Zagreb. Promet i cijena up up..

• sasab
    • May 1, 2020 at 11:28 AM

Ako se zavrti oko 4kn, ja ponovo ulazim..Poslijedni ples a onda cekanje ljetnog solsticija.

• sasab
    • April 23, 2020 at 11:38 AM

Na Ingri se danas zaigralo na veliko, lijep promet do sada koji nije dugo viden.

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

• sasab
    • April 20, 2020 at 11:29 AM

Za sada mrsavo trgovanje ali mi se svida da nema popustanja na bidu, ceka se da vaga prevagne za gore, nice..

1. Privacy Policy
  2. Kontakt