Ako za Opte ubrzo ne izade kakva takva vijest, ovo mrcvarenje ce se nastaviti jos narednih mjesec dana. Ni na nebu ni na zemlji. Svima je puna kapa
Posts by sasab
-
-
I u Istri se turisti broje na kapaljku, iz moga mjesta gdje imamo 10 hotela, samo su tri otvorena a poznanik koji je ujedno i direktor u tim hotelima mi nije bio bas veseo kada smo razgovarali. S obzirom na booking, ne planiraju otvarati druge hotele. U kampovima ima nesto gostiju, privatni smjestaj tako tako, dosta je vikendasa iz slovenije i to je to za sada. Ovo zakuhavanje sa koronom bi moglo obeshrabriti i ovo malo odvaznih koji su planirali sa autom na more.
-
Danas se zaledilo trgovanje. Nema povuci - potegni..
Bas bi volio da ubrzo izade vijest o preuzimanju, da nas isplate, da uzivamo u lijetu pa da se spremimo za shoping u listopadu
-
Na Optimi sam bas Optimistican!
-
-
-RIVP ponovo ulazim u kasnu jesen ili zimu.
-
Prvih 10 na asku sa 100k dionica. Zahuktava se
-
Pozdrav,
Volio bi cuti Vase misljenja u svezi nekretnina u HR
Svi smo svjesni situacije oko korone kao i stanja u drzavi po pitanju prikupljanja kunelica u drzavnu blagajnu.
Vec duzi period se raspravljalo o uvodenju poreza na nekretnine, a trenutna situacija u drzavi je idealna da se uvede navedeni porez. Cini mi se kako je i E Komisija predlagala isto ali se stalno odgadalo i pokusavalo pronaci tajming i nacin.
Potres u ZG, slaba nadolazeca turisticka sezona, nezaposlenost ce rasti, turisticke kompanije pune zemljista koje koriste a trenutno se ne naplacuje, koncesije koje ce drzava jos vise morati plasirati na trziste pa i prodavati, kreditno optereceni gradani itd. To su samo od nekih primjera koji su mi brzinom prosli kroz glavu a volio bi cuti misljenje i od Vas.
LP
-
iznad 7 mi odgovara a mislim da bi UG mogao okinuti 10+
-
Prosli tjedan se skakalo cip-cop na Ingri, ddjh, dlkv.
Sad bi bilo lijepo da ovaj tjedan izade novost, info za Opte pa da se ZSE zavrti kao jedan ringispil, svo sarenilo u mayu..bas bi bilo veselo
-
Korona je donijela i pogodnosti za VL. S obzirom na poziciju, mnogi brodari ce se odluciti na remont, popravke i druge stvari sa brodogradilistima u EU. Turci koji inace rade punom parom su sada malo zakinuti, tesko je doci tamo i odraditi posao u ovo vrijeme. Nacuo sam da bi do kraja mjeseca trebala stici 2 broda u VL
-
Ceka se objava od HTa pa da svi polude za kupovinom, samo jedan signal i vezite se poljecemo..
-
Lijepo zvuci ali nikako da se odljepe gdje su zaronili zadnjih mjesec i pol..
-
Jako mrsavo trgovanje.. U doba korone svi zaliveni i cekaju kakav takav info kojeg nema na vidiku, naredni mjeseci neizvjesni.. Nitko da povuce, potegne, politika kao i obicno se igra sa izborima..drzava u banani..
Ako gledamo medije, oni ni ne znaju o cemu bi pisali a da nije o broju zarazenih, umrlih.. Sve mi nekako izgleda pogubljeno u magli.
Nesto se muti oko INGRe, ceka se info na OPTE, u turiste nitko ne vjeruje do listopada, FI za prve kvartale i nisu neka vodilja kad naredno razdoblje od 6mj i vise donose neprilike..
U globalu je ronjenje u nadolazecim mjesecima, iskusniji i trejderi ce nesto i ubosti a vracanje na "staro 2019" je boga pitaj kada.
Imam filing "neiskustvo" da nista ne diram da se pustim niz rijeku pa cemo vidjeti gdje cu bit za godinu, dvije ..
-
Netko se bas lijepo igra i mijenja smijer u minuti
-
E to bi bio bozic u mayu da ode preko 20
-
Oko INGRE se nesto muti, bit ce stigli kumovi u Zagreb. Promet i cijena up up..
-
Ako se zavrti oko 4kn, ja ponovo ulazim..Poslijedni ples a onda cekanje ljetnog solsticija.
-
Na Ingri se danas zaigralo na veliko, lijep promet do sada koji nije dugo viden.
-
Za sada mrsavo trgovanje ali mi se svida da nema popustanja na bidu, ceka se da vaga prevagne za gore, nice..