1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Takamina

Posts by Takamina

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

• Takamina
    • April 19, 2024 at 4:59 PM

Kolega Tolisimus dajte kvantificirajte te (vama očito negativne) fundamente koji na kraju pobijede?

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• Takamina
    • March 9, 2024 at 8:23 AM

Eh kad bi znali😁. Mogu cijediti tako još dugo što će stiskat cijenu. Mogu prestat jedan period što će možda otvorit cijenu. A možda će i dogovorit neku blok prodaju. Što bi bilo opet super za dionicu. Ali ajd ga znaj..... vrijeme će pokazat. Sve u svemu o ovoj sam dionici još od Korfa 2009., od svih faza spajanja i dosta pokraćeno kad je bila na razinama 40+ kuna i sad ponvno jače unutra jer mi se perspektiva čini najbolja unazad par godina.

• Takamina
    • March 8, 2024 at 6:42 PM

Pogledajte na fejsu Nenada Bakića evaluaciju Valamara......sadašnja vrijednost 8,21 euro.8)

• Takamina
    • March 1, 2024 at 6:18 AM
    Valamar pokrenuo najznačajniju investiciju u hrvatski turizam
    Na jučerašnjoj sjednici Nadzornog odbora usvojena je strategija poslovanja Valamara do 2026. godine koja se temelji na planu ulaganja u vrijednosti od 450…
    lidermedia.hr

Evo i članak

• Takamina
    • February 29, 2024 at 6:11 PM

Kažu da ciljaju dividendu 4% prosječne cijene dionice zadnja 3 mjeseca prethodne godine. To bi po njihovim procjenama sugeriralo cijenu sljedeće godine u ovo doba od cca 6 eura. Ako planiraju nastavak rasta iznosa dividende.

• Takamina
    • February 24, 2024 at 10:12 PM
    Quote from Brunos

Bome brutalan graf. Ispada da je ovo i na globalnoj razini jedna od najboljih dionica uopce!!

Sto se tice izvjestaja ne mogu reci da je nadmasilo nego ispunilo sva moja ocekivanja. I da, definitivno ne ocekujem divku ispod 30€ nakon ovoga, a ne ocekujem ni nikakvo posustajanje u narednim kvartalima. Vec sad je jasno da ce izvjestaj Q1/2024 vs. Q1/2023. imati ponovno enormnu razliku.

Ono sto veseli je dokaz da kvartalni prihodi definitvno mogu premasiti 100mil € sto uz ovako visoku EBITDA marzu donosi izuzetne forward projekcije za 2024.g. Kolicina ugovorenih poslova skoro je 700mil €, i osobno ocekujem da bi se do kraja 2024. moglo uprihoditi blizu 500M€. Takav rezultat itekako opravdao ovu cijenu dionice. Konsolidirano gledano pozitivni utjecaj PETa i nedavne akvizicije ce nadam se dodatno poboljsati rezultat.

Sve u svemu unatoc izuzetnom rastu ovo je za mene i dalje HOLD. Ono sto je nepoznanica je kako ce se cijena ponasati kada fondovi rasprodaju. A s obzirom na vrlo visoke volumene trgovanja ovoga tjedna, taj trenutak je sve blize.

Mislim da smo još uvijek na BUY and LONG HOLD

• Takamina
    • February 23, 2024 at 12:04 PM

Znači na P/E 15 bi cijena bila cca 1.750. Inače čuvam prosjek od 349,75 na ovoj dionici 😁

• Takamina
    • February 8, 2024 at 8:43 PM
    Tajna uspjeha: Ove tri stvari bile su ključne za preporod velike hrvatske kompanije
    Ova je domaća kompanija zaključila 15. uzastopni kvartal u kojem je ostvaren rast prihoda i dobiti
    novac.jutarnji.hr

Po ovim najavama PU Končara bit će rekordan zadnji kvartal 2023., to nam malo ukazuje i na očekivanja za KODT

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• Takamina
    • January 4, 2024 at 11:07 AM

Ta jedna na KODT je moja😁

• Takamina
    • December 28, 2023 at 3:31 PM

Popriličan promet zadnja 2 dana na redovnoj

• Takamina
    • November 17, 2023 at 4:23 PM

Ali je i sparkirao 40k eura na ATH, vjerojatno je da onda očekuje barem duplo veći povrat nego na trezorce do studenog 2024.

• Takamina
    • September 12, 2023 at 3:44 PM

Ponovno popriličan promet danas na KODT2 na istim razinama

• JDGT (Jadroagent d.d.)

• Takamina
    • August 29, 2023 at 2:50 PM

Netko je odlučio izaći pod svaku cijenu.....tko je strpljivo čekao na 256 isplatilo se

• Takamina
    • August 18, 2023 at 11:55 AM

Prema Mojedionice od 14.7. do 14.8. je protrgovano P+R 2.630 dionica od čega je DB povećao poziciju za ukupno 263 dionice tj. 10% prometa. Ja sam kupovao i vjerojatno dosta malih, a da li ima većih igrača koji skupljaju....pretpostavljam. Kolko dionica indeksni mora kupiti kad uđemo u indeks, jel zna netko?

• Takamina
    • August 18, 2023 at 10:28 AM

DB stalno dokupljuje i R i P, mislim već preko 100k eura u zadnjih mjesec dana.

Trebali bi ući u Crobex što vjerojatno već sada gura cijenu.

• Takamina
    • August 17, 2023 at 4:40 PM

Malo pojašnjen Short

tj. ovdje dodatno pojašnjenje

Files

Screenshot_2023-08-17-16-38-53-876_com.facebook.katana-edit.jpg 109.8 kB – 0 Downloads Screenshot_2023-08-17-16-40-30-875_com.facebook.katana-edit.jpg 111.47 kB – 0 Downloads

• Takamina
    • August 10, 2023 at 1:03 PM

Bilo je zanimljivo pratiti takve igre negdje 2012.-2015......ne mora biti da je to sada slučaj, ali me podsjetilo

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Takamina
    • August 10, 2023 at 12:59 PM

Netko je fino pokupio....ima tu dosta faktora za jači pomak cijene prema gore

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• Takamina
    • August 10, 2023 at 12:53 PM

Puca brana polako

• SPAN (SPAN d.d.)

• Takamina
    • August 10, 2023 at 12:52 PM

Intercapital analiza - hold

1. Privacy Policy
  2. Kontakt