Ta jedna na KODT je moja😁
Posts by Takamina
-
-
-
-
-
Netko je odlučio izaći pod svaku cijenu.....tko je strpljivo čekao na 256 isplatilo se
-
Prema Mojedionice od 14.7. do 14.8. je protrgovano P+R 2.630 dionica od čega je DB povećao poziciju za ukupno 263 dionice tj. 10% prometa. Ja sam kupovao i vjerojatno dosta malih, a da li ima većih igrača koji skupljaju....pretpostavljam. Kolko dionica indeksni mora kupiti kad uđemo u indeks, jel zna netko?
-
DB stalno dokupljuje i R i P, mislim već preko 100k eura u zadnjih mjesec dana.
Trebali bi ući u Crobex što vjerojatno već sada gura cijenu.
-
Malo pojašnjen Short
tj. ovdje dodatno pojašnjenje
-
Bilo je zanimljivo pratiti takve igre negdje 2012.-2015......ne mora biti da je to sada slučaj, ali me podsjetilo
-
Netko je fino pokupio....ima tu dosta faktora za jači pomak cijene prema gore
-
Puca brana polako
-
Intercapital analiza - hold
-
Meni se čini da je isti igrač i s jedne i s druge strane....a ako se dobro odigra promjena se ne mora vidjeti
-
-
Dodana HPB po 184 i 187....nek se paca do proljeća
-
Ništa, svatko kupuje ili prodaje kako hoće.....unatoč što je često puta bio u pravu, a onda preko bloga bildao pozitivan dojam pojedinih dionica, imao je i dosta failova...tako da, vidjet ćemo koliko je u pravu da je izašao skroz.
-
Kolko nam još treba trgovinskih dana da uđemo u Crobex u rujnu? Meni ispada nekih 18, ako dobro računam
-
Dokup Span po 63,60
-
-
Nije mi baš sjela rečenica kao je prihod neznatno niži, samo 1%!? S obzirom na porast rashoda od 10% taj neznatni pad prihoda od 1% dvoznamenkasto se reflektira na dobit.....iako vjerujem da ćemo nastaviti s dobrim poslovanjem u budućnosti, eto u dionici sam od 2009., malo mi je ovo nonšalantna rečenica.