Kako glupo sročen izvještaj za javnost, pa kakve veze ima tuđi novac koji se kod njih nalazi položen sa njihovim vlastitim novcem?
Koliko shvaćam, ostala im je još samo revizija na VS, To će trajati nekih 2-3 godine, ali ne mijenja činjenicu da čovjek ima ovršnu ispravu!
Ako ovog tipa isplate neće više nikad vidjeti novce, prošla im revizija ili ne, dođe im na apsolutno isto. Radi se o međunarodnom kockaru koji može sakriti tu lovu na sto načina, a što nije loš razlog za tražiti odgodu ovrhe.
Ekvivalent toga je da je odlučim da neću platiti račun za mobitel ovaj mjesec, koliko god je to moje pravo, tako i operater ima pravo naplatiti se za uslugu koju je isporučio...
Ukoliko je HPB izgubio na sudu u dva stupnja, ne znam koliko je izgledno da dobije odgodu ovrhe.
Koliko sam shvatio, gospodin koji je tužio HPB, želi se jednim dijelom naplatiti preuzimanjem HPB Investa, što je veoma pametno, jer ukoliko izgubi reviziju, mora samo vratiti HPB Invest, sa novcima je kompliciranije, jer HPB može tražiti kamatu...