1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. whiteking

Posts by whiteking

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

• whiteking
    • February 28, 2021 at 11:31 AM
    Quote from Paulie
    Quote from delboy

UMRO BANDIĆ

LAKA MU CRNA ZEMLJA POČIVAO U MIRU

Ovo uopće nije predmet ove teme, ali kad ste već počeli, bio je lopov i kriminalac, nitko i ništa, to što je umro ne mijenja njegovu ostavštinu.
    Zagrebu je unatoč najvećem prirezu u državi ostavio najveće dugove, podrijetlo svojih elitnih stanova nikad nije opravdao, a u Holdingu je uhljebio koga god je znao.

Milan Bandić bio je jedan od glava korumpirane hobotnice koja desetljećima uništava Hrvatsku.

Birali su ga ljudi koji žive u Zagrebu. Kako su htjeli, tako su imali. Kakav god da je bio, bio je BIRAN. Na demokratskim izborima. 6 puta. Imajte poštovanja premi smrti, poželite mu počivanje u miru i zaključite s tom temom.

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

• whiteking
    • February 26, 2021 at 7:31 PM

Izvještaj ispod očekivanja. Iako je gubitak nastao zbog uvećane amortizacije i dalje je tužno vidjet ovakav kraj godine

• whiteking
    • February 25, 2021 at 10:05 PM
    Quote from Ivana7
    Quote from Kivi

opa bit će para

- a dionica pada kao da tu neće biti "para" (kunica).

Barem dijelom ste i vi zaslužni za to kolegice, kao što možemo vidjeti. Mora da je zafalilo "para" za renovacije pred sezonu jer sumnjam da ste izgubili vjeru u vrijedne radnike VLENa.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• whiteking
    • February 25, 2021 at 10:00 PM
    Quote from forumas

A što će biti ako izvješće ne bude loše??

Ova cijena i je zato jer se očekuje da ne može biti sjajno.

Ali ako nas sve iznenadi, to nikome ne pada na pamet?

Kolega ne znam kako mislite da nas iznenadi, osim ako u međuvremenu Hrvatska nije promijenila polutku i time dobila ljeto od listopada do prosinca

• whiteking
    • February 21, 2021 at 6:09 PM

USNS Trenton je stigao

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• whiteking
    • February 20, 2021 at 9:18 PM
    Quote from Neo

Pozivao sam na kupnju na 226kn...slijedio je rast i bio sam u pravu...sad vjerujem u pad ispod 200kn. Evidentno je da Saponia pokriva gubitke Brodomerkur i Mepasa. Prihodi i ovaj kvartal u padu cak 7%. Po meni je ovo tocka prodaje

Pad ispod 200.

Ovako ste kolega pisali prije otprilike pola godine (8.kolovoza).

Čisto podsjetnika radi

Quote from Neo

Dionica je nelikvidna..k tome i pregrijana po tjednom i mjesecnom grafu. Mogli bi uskoro gledati jedno jace istresanje.

Oprez!

Što se tiče pregrijanosti, tu se slažemo, ali u iščekivanju rezultata vjerujem odličnog 4.kvartala, povijesno najbolje godine u povijesti firme te mogućoj objavi prodaje maraske, nema govora o većem istresanju ili padu

• whiteking
    • February 16, 2021 at 4:37 PM

Uz Jadro i Scenic Eclipse stigla nam je i njemačka Aurelia. U Martinščici ne znaju za prazan hod. $$$$

• PVCM (Pevex)

• whiteking
    • February 4, 2021 at 12:51 PM

Na HITI na kupnji nalog 60k - izgleda da se počinje sve više prepoznavat da Jurica i ekipa rade vrhunski posel

• Švicarac krediti

• whiteking
    • February 4, 2021 at 10:10 AM
    Quote from harpun

a zašto si uzeo kredit u francima a ne u eurima

Zato što mu se učinilo fino dobit 2% kamata umjesto 7% na kredit u eurima (naravno uz nadu da se neće ništa promijenit) - a onda kad se promijenilo, plakalo se državi. Hrvatska klasika. Bez uvrede kolegi

• whiteking
    • February 2, 2021 at 3:16 PM

Stigao i novi "brodić" u Lenac - Scenic Eclipse.

• whiteking
    • January 22, 2021 at 3:41 PM
    Quote from discover

agram vam radi?

ne :(

• whiteking
    • January 11, 2021 at 10:55 AM
    Quote from hugh

da li burza trenutno radi ili ne?......zaba trader ima oznaku zatvoreno.....

Agram isto

• ADRS (Adris grupa d.d.)

• whiteking
    • December 21, 2020 at 10:13 PM
    Quote from fond300

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Troje u top 10 navalilo na kupnju te im se kao šlag na torti priključio novi Zagrebačka banka.

Ovdje će biti jako zanimljivo u narednom razdoblju;)

Isto tako, gdin. Tomislav Budin ocito prodaje, jer je ispao iz top 10

• whiteking
    • December 14, 2020 at 11:57 AM

Dokovi opet puni. Stigli Korčula, Juraj Dalmatinac i sv.Vid. Od prije su tu još i yuma, msc sandra, falcona i ievoli green.

• whiteking
    • December 3, 2020 at 10:10 PM
    Quote from diokidina

Broj 5 dokupljuje.

Sad imamo dva koji dokupljuje br. 3 i br 5.

broj 3. je kolegice trezor, a br. 5 je do prije tjedan dana prodavao po 5-8 tisuća komada dnevno

• Best buy

• whiteking
    • November 14, 2020 at 6:50 PM
    Quote from Ivana7
    Quote from amerikanec

Ivana s viskom love u Optimu ili Adpl srednjorocno ili Atpl do kraja godine...

- OPTE, tamo sam upucala velike viškove love, kad ili ako dođe do 6kn malo ću pokratiti poziciju.

- ADPL, previše sam toga imala, pa stop-loss i veliki pušing love što se vidi na Informankama koje pišem i potom na dnu ako je to bilo dno neki manji dokup, možda zbog EU lockdowna ide još dolje.

- ATPL, upozorili su me na vrijeme tako da nisam imala tu dionicu te nisam ušla u klubu pušioničara ATPL.

Kolegice Ivana užitak je čitati vaše objave.

Što mislite možemo li se nadati dividendi od dobrog starog VLENca?

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• whiteking
    • November 13, 2020 at 10:56 AM
    Quote from Barikb

Agresivno je ovdje dopušteno drukanje na najjače na Optimu a mene se brzo blokiralo, međutim prije više mjeseci nisam podlegao tome nego sam tovario ERNT i otpustio turizam po dobroj cijeni. Radujem se tome danas i bilježim lijepi prinos. 5 G je budućnost. Ne mislim pisati više ovako mukte, radije ću čekati da ova dionica odradi svoj put i laganini se povlačiti 8) i iskoristiti covid stanje za razna obiteljska preslagivanja. Sretno svima.

Kolega bas sam se pitao gdje ste, ni glasa od vas već dugo vremena..

• whiteking
    • November 10, 2020 at 12:30 PM

Prošlo je transakcija od 4636 komada po 370. Iza brda se nešto ozbiljno trese

• whiteking
    • November 9, 2020 at 9:34 PM
    Quote from harpun

danas crobex 3 % gore a u dnevniku ni riječi o tome

Ne može nitko doći na red od "tvrde kohabitacije" između pantovčaka i banskih dvora

• whiteking
    • November 9, 2020 at 2:38 PM
    Quote from zlocesti

Na Adrisu tri i pol milijuna kuna prometa .

Nešto se zbiva.

Netko se iskrcava na 364. I dalje je 1100 komada na asku na 364, a prošlo je već 2.5 milijuna po istoj cijeni

1. Privacy Policy
  2. Kontakt